Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 789
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В Дерма и аз мисля,че вече
няма
свободни часове.Но е вариант да си платите процедура сега и да я направите септември.
И аз за това мислех, но досега не съм ходила там, нито съм ползвала този вид филър/бустер и сама не мога да преценя какво да купя. Може би с мезотерапията няма как да сбъркам само.
Клиниката прави редовно някакви промоции на процедури.Следете ги и другият път действайте отрано.
Понеже досега традиционно оравят 50%  август и много хора вече ги научиха, то свободни места няма как да се намерят в последния момент. Simple Smile
Някой знае ли за мезотерапия колко мл би трябвало да се разходва? Ще питам и администраторката но все пак...
ДХЗ благодаря, ще ги следя. Не приемам че 2 седмици по-напред е в последния момент. Предполагам че и лекарите са в частичен отпуск през месеца и става хептен натоварено.

# 541
Абе, да Ви кажа има си доста хора. Като се е случвало преди да ходя август в Дерма акт буквално е имало опашка от хора, които предплащат 😅

# 542
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
В Дерма и аз мисля,че вече
няма
свободни часове.Но е вариант да си платите процедура сега и да я направите септември.
И аз за това мислех, но досега не съм ходила там, нито съм ползвала този вид филър/бустер и сама не мога да преценя какво да купя. Може би с мезотерапията няма как да сбъркам само.
Клиниката прави редовно някакви промоции на процедури.Следете ги и другият път действайте отрано.
Понеже досега традиционно оравят 50%  август и много хора вече ги научиха, то свободни места няма как да се намерят в последния момент. Simple Smile
Някой знае ли за мезотерапия колко мл би трябвало да се разходва? Ще питам и администраторката но все пак...
ДХЗ благодаря, ще ги следя. Не приемам че 2 седмици по-напред е в последния момент. Предполагам че и лекарите са в частичен отпуск през месеца и става хептен натоварено.

Завси от терапията - но аз съм правила по 3 мл наведнъж, вместо 3 пъти по 1 мл. За мен и моето лице е ок. Два пъти съм го правила с RRS® Hyalift® 75 PROactive Syringe и Princess Rich - коеро сега е Saypha.

# 543
Абе, да Ви кажа има си доста хора. Като се е случвало преди да ходя август в Дерма акт буквално е имало опашка от хора, които предплащат 😅
Точно!
Моят час е отпреди месец записан Simple Smile

# 544
И аз записах в началото на месеца за 31-ви чак. Нямаше часове по-рано. Уж да хвана промоцията на филъри, но като ви чета как не се слага Saypha под очите, явно ще си правя с другия, който не е на промоция. Но поне ще си бодна в назолабиалите от промоционалния.
Мезотерапия дали би имала ефект за тъмни кръгове под очи, след като веднъж е слаган филър? Или някоя друга процедура?

# 545
https://www.facebook.com/radinadenkova/photos/a.102105673182834/ … ype=3&theater

Попадна ми това :

Резултат с 9 мл филъри при др Георгиевски .

# 546
  • София
И аз записах в началото на месеца за 31-ви чак. Нямаше часове по-рано. Уж да хвана промоцията на филъри, но като ви чета как не се слага Saypha под очите, явно ще си правя с другия, който не е на промоция. Но поне ще си бодна в назолабиалите от промоционалния.
Мезотерапия дали би имала ефект за тъмни кръгове под очи, след като веднъж е слаган филър? Или някоя друга процедура?
Какъв филър си слагала под очите?
Имало ли ефект от него?

# 547
  • София
Мезотерапия са ми препоръчвали за изравняване на тена, хидратация и тн което включва и околоочната област. Обаче няма да помогне при хлътналост под очите - там само филър напр. Redensity 2.
Чудо на чудесата-записах безпроблемно час за Трендафилова за първата седмица на септември... Явно август е луда работа..

# 548

Имало ли ефект от него?

Не съм слагала, написах, че сега ще слагам в Дерма Акт (на 31-ви) Simple Smile и за после се чудя какви процедури да си правя, след като вече ще има филър Simple Smile

# 549
Здравейте момичета. Да се похваля запазих час при Каляшева за 28.08 след дълго умуване за хиалурон в устните. За първи път ми е, ще кача снимки след процедурата. Simple Smile

# 550
Мезотерапия са ми препоръчвали за изравняване на тена, хидратация и тн което включва и околоочната област. Обаче няма да помогне при хлътналост под очите - там само филър напр. Redensity 2.
Чудо на чудесата-записах безпроблемно час за Трендафилова за първата седмица на септември... Явно август е луда работа..
Заради промоциите Simple Smile
Септември вече
няма и винаги е по-спокойно .

# 551
Да попитам тези, които са ходили в Дерма Акт - спазват ли някакви мерки относно Ковид-19? Лекарите, които са ви слагали филъри, бустери и въобще, носят ли маски?

# 552
  • София
Носят и администраторките, има дезинфектанти, сега ..дистанция от 2 метра няма как да се спазва. Все пак това е клиника, не е кварталната баничарница.

# 553
  • София
Аз успях да се вредя с час (по случайност) в понеделник. Спазват се всички мерки, лекари и пациенти са с маски задължително. Дезинфекцира се всичко. Естествено по време на процедурата пациентите си махат маските. То няма как предвид естеството на работата, но лекарите са с маски непрекъснато.

# 554
  • София

Имало ли ефект от него?

Не съм слагала, написах, че сега ще слагам в Дерма Акт (на 31-ви) Simple Smile и за после се чудя какви процедури да си правя, след като вече ще има филър Simple Smile
Не съм разбрала.
Ще споделиш ли мнение и повече информация за процедурата след като я направиш?
Аз също имам тъмни кръгове,но все още проучвам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт