Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 789
  • 743
  •   1
Отговори
# 555

Не съм разбрала.
Ще споделиш ли мнение и повече информация за процедурата след като я направиш?
Аз също имам тъмни кръгове,но все още проучвам нещата.

Разбира се, ще споделя и ще кача снимка, като се оправи лицето от боденето Simple Smile

# 556
Girl of now, Beeps, благодаря ви много!

Сега ще съм по-спокойна.

# 557
Kris_ti, няма да ти има нещо на лицето от боденето Simple Smile

Иначе е обратното, под очи се слага основно бустер и евентуално филър при много дълбоки хлътвания.

Аз съм много доволна от Сайфата. Лицето ми грее и никой не ми вярва, че съм на 28, всички ми дават макс 23 години хахаха

# 558
  • София
И аз сложих бустер Сайфа. Много приятно освежаване се получи. Точно от това имах нужда. Възнамерявам да направя още две процедури през един месец. Чудно ми действат на мен такива неща и така избягвам по-инвазивни процедури. На 46 съм и започнах с подобни процедури от дъжд на вятър преди 3 години. Два пъти съм слагала малки количества ботокс в гневна бръчка и около очите. Иначе съм фенка и на PRP и мезотерапиите. За сега се поддържам в приличен вид. Отделно и козметика, де.....

# 559
Имам филър в долината на сълзите и баркода. Сега се замислям за назолабиалните, въпроса е на кой в Бургас да се доверя.
Да препоръчате при кого да отида?

# 560
Kris_ti, няма да ти има нещо на лицето от боденето Simple Smile

Иначе е обратното, под очи се слага основно бустер и евентуално филър при много дълбоки хлътвания.

Аз съм много доволна от Сайфата. Лицето ми грее и никой не ми вярва, че съм на 28, всички ми дават макс 23 години хахаха

Тоест бустера на Сайфа става за под очи?  Има леко хлътване и много тъмни кръгове, заради алергии Sad
При всички положения ще се консултирам с д-р Трендафилова кое е най-добре за моя случай, де. Но ако бустера става предпочитам него, защото ме притесняват топченцата, които остават сред време от хиалурона. Преди 2 години слагах Принцес в устните и вече е напълно разорбиран, но имам миниатюрни топченцата в устните. Няма да го подновявам, защото изобщо не се харесах.

# 561
Бустерът Сайта не става под очи, защото задържа вода и ще получаваш оттоци.
Аз имах такъв проблем с филър на Juvederm.
Под очите няма как да се получат топчета, освен ако филъпът не мигрира.
За под очи е добре бустер Рестилейн. Като цяло за лице най-хубавите са филърите на Рестилейн, защото не задържат вода. Под очи бустер Рестилейн. За устните Рестилейн не съм пробвала, слагам Juvederm Smile или Ultra, много меки и сочни стават.

# 562
  • Варна
KPP, покрай положителните ти отзиви за Сайфа бих пробвала и аз във Варна, жалко, че си нямаме такива хубави промоции тук. Ако някой от морският град е правил Сайфа, да сподели къде. Hug

# 563
  • София
Kris_ti хлътването се коригира с бустер,но ако тъмните кръгове са резултат от хиперпигментация на кожата,по-скоро мезотерапия.
Аз съм имам час по същия въпрос другата седмица и нямам търпение да разбера как да се справя с тях и да не изглеждам все изморена.

# 564
KPP, покрай положителните ти отзиви за Сайфа бих пробвала и аз във Варна, жалко, че си нямаме такива хубави промоции тук. Ако някой от морският град е правил Сайфа, да сподели къде. Hug

Саифа има в СкинЛайн.
Доколкото знам там др Герчева е най-добра.

# 565
  • Варна

Саифа има в СкинЛайн.
Доколкото знам там др Герчева е най-добра.
Сега видях, мерси! Ама пише 355 цена.. В Дерма акт нормалната цена е 240, възможно ли е да има такава огромна разлика?

# 566
Вероятно зависи от типа продукт, който се използва.
Според мен звънни най-добре за информация.
KPP да сподели какъв продукт е сложила и ти попитай респективно за него каква е цената тук .

https://skinchoice.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1%83 … %D0%B8/index.html

И в Скинчойс при др Нора Буеши ги има.

# 567
  • Варна
KPP е сложила Сайфа Рич бустер, така писа. Ще звънна и ще споделя Heart

# 568
Имам час в Дерма Акт за Сейфа бустер, мисля да сложа в гневната бръчка /имам вече ботокс там/. Каква е болката при поставянето на бустера в скалата от едно до десет?
Разочарована съм от Дерма акт, в месеците на промоции нито изпращат напомнящ смс, нито отговарят на телефоните.

# 569
Някой с впечатление от процедурата PRP(плазмолифтинг)?

Общи условия

Активация на акаунт