Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Аз харесвам тази процедура, но зависи какви са нуждите и очавканията. По-скоро е грижа за кожата с цел уплътняване, освежаване, възобновяване със собствени ресурси - отвътре.

Имам час в Дерма Акт за Сейфа бустер, мисля да сложа в гневната бръчка /имам вече ботокс там/. Каква е болката при поставянето на бустера в скалата от едно до десет?
Разочарована съм от Дерма акт, в месеците на промоции нито изпращат напомнящ смс, нито отговарят на телефоните.

Не боли.

# 571
  • София
Аз харесвам тази процедура, но зависи какви са нуждите и очавканията. По-скоро е грижа за кожата с цел уплътняване, освежаване, възобновяване със собствени ресурси - отвътре.

Имам час в Дерма Акт за Сейфа бустер, мисля да сложа в гневната бръчка /имам вече ботокс там/. Каква е болката при поставянето на бустера в скалата от едно до десет?
Разочарована съм от Дерма акт, в месеците на промоции нито изпращат напомнящ смс, нито отговарят на телефоните.

Не боли.

Потвърждавам и аз, че е доста ефикасна процедура за поддържане на свежестта и хидратацията на кожата. Правила съм няколко процедури и поддръжка след това. Много дорбре ми се отразяваха. При мен имаше леки синини след една от процедурите, но се боде все пак......

# 572
  • София
https://www.facebook.com/260905311699/posts/10157273377456700/?substory_index=0
Това дали може да го отворите така?
Преди и след на филър Redensity2 под очите. От Хил Клиник. Аз си слагах същия на др място, но приложението и ефекта е факт.

# 573
За прп процедурата и аз съм споменавала миналата година. Няколко пъти правих зимата. Аз лично бях доста доволна. Много освежава кожата, някои фини линии дори се заличиха. Дълбоки бръчки няма да се заличат. Ако остане ред бих направила пак един курс. Кофтито за мен е че е болезнено, в смисъл по-болезнено от ботокс, филъри, но се търпи разбира се. Хидратирайте се добре преди процедурата, не отивайте гладни и жадни.

# 574
При кого правихте процедурата?

За прп процедурата и аз съм споменавала миналата година. Няколко пъти правих зимата. Аз лично бях доста доволна. Много освежава кожата, някои фини линии дори се заличиха. Дълбоки бръчки няма да се заличат. Ако остане ред бих направила пак един курс. Кофтито за мен е че е болезнено, в смисъл по-болезнено от ботокс, филъри, но се търпи разбира се. Хидратирайте се добре преди процедурата, не отивайте гладни и жадни.

# 575
Скрит текст:
При кого правихте процедурата?

При Шаркова

# 576
https://www.facebook.com/260905311699/posts/10157273377456700/?substory_index=0
Това дали може да го отворите така?
Преди и след на филър Redensity2 под очите. От Хил Клиник.
Отваря се. Аз слагах при Ванеска под очите, но за хлътване, не за тъмни кръгове.

# 577
Здравейте момичета, ще прощавате за невежеството, но каква е разликата между класическа мезотерапия и Juvederm мезотерапия.

# 578
  • в 1001-та нощ
При първата не е уточнено с какъв продукт, при втората е посочено.

# 579
Аз пък нищо не усетих при PRP, но при поставянето на филъри доста стисках зъби.

# 580
Напомнящ за часа ли?
Аз вчера им звънях, единият тел. даваше заето,но на стационарния ми вдигнаха и говорих, а после и от мобилния ми върнаха обаждане.Не знам защо при теб така се е получило.Сега ще видя ще ми изпратят ли напомнящ смс.

Някоя от вас правила ли е ПРП на шия?
Или нещо друго ефикасно за наченки на отпусната кожа.

# 581
На шията ДХЗ може и микронийдлинг. Миналага година ми правиха, но не съм правила пълен курс, защото лекарката тогава по нейна инициатива реши да ми направи бонус и шията.
За болката при прп - много е относително, от гледна точка, че всеки има различен праг на болка. Болезнено при мен беше вкарването на самата плазма. Знам, че колкото повече тромбоцити са извлечени, процедурата е по-болезнена, а това зависи от самата центрофуга, епруветката /да, и епруветките били от значение и не били като теа в цибалаб:D/, с определени храни също може да се качи нивото им, като цяло много фактори има Simple Smile

# 582
А колко процедури са, 3 ли за пълен курс?

# 583
Да, три - 1 месечно. Прп-то също са 3 - 1 месечно. Магелана се прави само една процедура, защото се извличат много повече тромбоцити, повече кръв се взима, по -болезнена е, но цената й е колкото на 3 прп-та.

# 584
  • в голямото село
Момичета моля споделете какъв е резултата от ПРП - очаквам премахване на финните линии по челото, около очите и евентуален ефект върху назолабиалните. Ще се оправдаят ли очакванията ми?

Общи условия

Активация на акаунт