Звездни компромати - юли'20

• 276 174
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 105
Надя докато водеше "Елит" беше стройна и елегантна. След години като я видях във ВИП Брадър беше анорексична, плашещо слаба. На вечеря всички се хранят, а тя едва чопли зелена салата.

# 106
  • София
Мисля, че Андрей е 172 см, а Емануела 181 см я пишат в спортните сайтове, където е достоверно. Виждала съм ги наживо и наистина им е около 10 см разликата.
Иван пък май беше 173 см, все изтъкват, че той е по-високият.

# 107
  • София
А защо трябва да се настоява, че някой е природно слаб, а не гладува? Както ти се чудиш, защо я смятаме за анорексичка (самопризнала се) и аз така се чудя, защо пък ти държиш, че е кльощава по природа?
Като й гледам снимките с тези хлътнали бузи, четящи се ребра, вдлъбнат корем и колене по-големи от прасеца, баш на гладуваща си прилича, но айде - природа е!

Защото казах, че имам примери, които не гладуват, но всички ги посочват като не добре хранещи се. Не знам как го решават това.

# 108
Надя не е ли на токчета на снимката?
Ще е интересно да се видят един до друг в цял ръст.
С токчета е. Но е изкривена настрани и не личи колко по-висока е с тях.
Скрит текст:

# 109
  • Sofia
Мисля, че Андрей е 172 см, а Емануела 181 см я пишат в спортните сайтове, където е достоверно. Виждала съм ги наживо и наистина им е около 10 см разликата.
Иван пък май беше 173 см, все изтъкват, че той е по-високият.
Няма как да са толкова...Виждала съм ги 2-3 пъти,разминавали сме се в близост,аз съм 173 и са по-ниски,според мен под 170см

# 110
  • Варна
Ким КИ. ми излиза в Инста с реклами на нова линия бельо, не знам нейно ли, само цветнокожи моделки, повечето плюс сайз, това пък ми излезе като реклама преди и сега на Келвин Клайн, няма ли някаква златна среда, diversity oк, ама то само people of colour
Ау, тази жена от 2020 година е същи Кумчо Вълчо, бе!

# 111
Толева ми е много симпатична точно защото не се е набоцкала, нито си е монтирала бомби, устни, китеници вместо коса, а не е да няма възможност. Личи си, че е много привързана към детето, а Андрей светва като говори за нея. Дано се справя с хранителните си проблеми, защото тази борба е цял живот, не изчезват с магическа пръчка от днес за утре.

# 112
Ким КИ. ми излиза в Инста с реклами на нова линия бельо, не знам нейно ли, само цветнокожи моделки, повечето плюс сайз, това пък ми излезе като реклама преди и сега на Келвин Клайн, няма ли някаква златна среда, diversity oк, ама то само people of colour
Ау, тази жена от 2020 година е същи Кумчо Вълчо, бе!
  Трансджендър е, замалко да кажа че не е баш жена, ама не е коректно.

# 113
Благодаря за темата.

Толева не ми харесва никак по външен вид, дори да не беше толкова слаба, в лице не ми допада хич.
Андрей смятам, че е симпатичен и добра партия, но щом се обичат, нека.

# 114
Абе, стига да иска Толева, веднага и давам едни 5-6 килограма от раз, даже няма да искам и да ми благодари. 😊
Преди малко гледах Черешката на тортата с домакин Сантра. Оххх....Винаги ми бие на траверс, нищо женствено няма, освен дългата коса...Иначе като домакиня се беше постарала -ядоха в някакъв 100 годишен порцеланов сервиз. В пъти по-добре от първото и участие в което ги посрещна в хотелска стая и нямаше чаши и прибори....

# 115
Алиса Милано
Скрит текст:

# 116
Ana De Armas и Ben
Скрит текст:

# 117
Аз много харесвам Сантра, а още повече ми стана любимка след ТЕД презентацията си, с която натри носовете на всички кокони, дето се тунинговат.
https://www.youtube.com/watch?v=dXuL_Z5TnFw&t=493s

Спомням си, че във Фермата Андрей беше донесал на участниците храна приготвена от жена му и много я хвали каква кулинарка била.

# 118
https://www.instagram.com/p/CCGdX4LA_D3/?utm_source=ig_web_copy_link щерката на Джони Деп с пипани гърди ли е, много странно стоят
Не са пипани, вероятно роклята ги прави такива. Ама е без маска.
Скрит текст:

# 119
И на мен ми се вижда странен бюстът на Лилито на тази снимка. Нормално вътрешната страна на гърдата, между гърдите, трябва да започва където и външната, до подмишницата. Тя сякаш няма цепка между гърдите. Може да е от несполучлив Фотошоп, де.

Общи условия

Активация на акаунт