Звездни компромати - юли'20

• 273 814
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 050
Ами то да ти оставят пари пак не е лесно, защото се иска ум да ги използваш правилно и да не останеш на улицата. Отделно чисто човешки преживяването си е трагедия и ще я съпътства цял живот, а най-лошото е че е млада и ще се измъчва по нейн си начин доста дълго. Абе въобще не си пожелавайте нейните пари и нейния млад любовник.

# 1 051
Ooo Шарлопова си от всякъде веселата вдовица.
С 20 години по вързастен от нея милионер..а след като почина оп..шофьорчето.

А защо не? Какво трябваше да направи, да се метне в ковчега с него?
Като чета статията оставам с впечатление, че Шарлопов си е бил направо тираничен- патологична ревност, строг в бизнеса и семейството, точен бюджет... Предполагам, че докато я е омайвал не е било точно така, после се е появил “сериозният” му характер.
Нека си живее сега жената, жива и здрава да е, на никой не пречи и много ясно, че ще си хване млад мъж, със стар е била достатъчно дълго.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 00:10 от Marmosets

# 1 052
Да, като цяло е много неочаквано да се омъжиш за човек, по-възрастен с над 20 години, и той да умре преди теб...
Жената цъфти, не бих казала, че страда особено, доста по-траурно е изглеждала преди смъртта на съпруга си, но знам ли, може пък това да е само външно...

Не ме разбирайте погрешно, аз не я съдя, а напротив, адмирирам.
Просто има жени, вдовици и майки, че дори и на 4 деца, които не разполагат с 300 милиона. Все си мисля, че на тях им е далеч по-трудно.

# 1 053
Marmosets, само ако знаеш колко си права.

# 1 054
Ама аз нищо не съм казала😃.
Жива  и здрава да  е!Деца има да гледа.
Щастлива майка ,щастливи деца!

# 1 055
  • Пловдив
Една интересна статия за "проклятието" на "Glee", включително и за предсказания от песните им.
https://www.usatoday.com/story/entertainment/celebrities/2020/07 … -glee/5405589002/

# 1 056
Жасито счупи тъпомера тая вечер. Снимка от протестите в стори и следващото е как се е наконтила за вечеря и селфи в асансьора.
Бахти тъпото момиче .

# 1 057
Коя Жаси? Тази от "Сделка или не" със сирийския милионер ли?

Последно я засякох в клюкарските сайтове за пазарува от Лидл Grinning Ужас.
https://www.bgdnes.bg/Article/8375022

# 1 058
тя,  Капчикова да се сети във фермата каква "бадъмка" беше станала и без да е бременна, ама няма лошо да се показваш в добра светлина.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 00:30 от COCO.

# 1 059
Жасито счупи тъпомера тая вечер. Снимка от протестите в стори и следващото е как се е наконтила за вечеря и селфи в асансьора.
Бахти тъпото момиче .

Аналогично на реакциите с “Je suis Paris” и след няколко часа- снимки на софра, спа или от някой бар. Помня, тогава буквално ми се гадеше от лицемерие. 🤢

# 1 060
Просто се имат за известни личности, които се чувстват длъжни да споделят или подкрепят важни събития от страната и света, колкото и да не ги вълнува. После продължават да си публикуват глупостите по старому.

# 1 061
  • Countryside
Жасито от кой лагер беше? Че нали бяха два протеста...

# 1 062
  • I want it all and I want it now.
Жасито занимава ли се с нещо, освен да пуска снимки?

# 1 063
Единственото, което ме същиса в разказа на Шарлопова е как изпратила децата на училище, а после се върнала при починалия й съпруг и извикала доктор за да потвърди смъртта. Незнам коя жена би имала сили да вдигне домочадието, да им даде закуска и да ги приготви за училище (а и защо им е да ходят там в такъв момент!?!?!), докато внезапно починалия й мъж е в спалнята.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 07:22 от Dress as Princess

# 1 064
Единственото, което ме същиса в разказа на Шарлопова е как изпратила децата на училище, а после се върнала при починалия й съпруг и извикала доктор за да потвърди смъртта. Незнам коя жена би имала сили да вдигне домочадието, да им даде закуска и да ги приготви за училище (а и защо им е да ходят там в такъв момент!?!?!), докато внезапно починалия й мъж е в спалнята.
Намира сили и да го пренесе в семейната спалня преди това.
Животът продължава. Вие искате млада и хубава жена да си стои в къщи и да жалее.

Общи условия

Активация на акаунт