Звездни компромати - юли'20

• 273 850
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 155
# 1 156
Някога харесвах Диляна Попова, вече не. Слабо, мъничко лице с широка уста - не ми допада как се изменя с годините.
Ангелкова е потресаваща визуално, на снимка, на живо - все тая.

# 1 157
  • София
Колко му е Ангелкова да резне малко нослето и да оправи зъбките. При нея си е направо наложително. Но явно тя няма проблем с визията, иначе досега със сигурност да е действала в тази посока.

# 1 158
  • Пловдив
Шокиращ факт  - и "грозните" хора имат семейства. Хем "аууу, как може някой да си прави подобрения, аууу повърхностен", хем - "аууу, как може някой да се е жертвал за Ангелкова". Иначе знам, че във форума всички са съвършени. И умни. И толерантни. Най-вече умни и толерантни.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 13:45 от Козирогче

# 1 159
Носът и зъбите няма да спасят положението, но все пак значително ще освежат. Формата на лицето й - тясно и дълго, с мъжествена брадичка изглежда неспасяемо. Жената не носи вина за физиката си, а само за професионалната си неадекватност, явно придобита в Харвард.

# 1 160
Аз е вярвам, че е успяла да мине приемните за Хавард, парите ги оставям на страна.

# 1 161
Аз също съм я виждала на живо - далеч не е толкова конеста, зъбла и тн. Не е фотогенична просто. Има хубава фигура също.
Както и Лили Павлова навремето - когато я видях на живо, бях изненадана колко добре изглежда, в сравнение с медйния й образ.

# 1 162
Ангелкова се обяви за възпитаник на Харвард и Лияна Панделиева беше изпратила запитване и са й отговорили, че  Ангелкова действително е зъвършила образователна програма за развитие на лидерските умения, която не дава степен, а само сертификат, но обучаващите може се водят възпитаници на университета. Програма е платена и е от 1 до 4 седмици.

# 1 163
  • Sofia
И няма приемен изпит, всеки може да се запише с формуляр и такса. Те ако не се водят възпитаници на престижен университет , кой ще ги кара курсовете.

Аз посещавам онлайн лекции по медицина в Станфордския университет,  дали да не си впиша в сивито, че съм възпитаничка на Станфордския университет. Направо съм доктор .Grinning

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 14:21 от Karen

# 1 164
Една друга наша министърка - Екатерина Захариева, на среща с Премиера на Чехия. Обсъждали финансирането на техни туристи по БГ Черноморие.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 165
С други думи-калинка със сертификат.
Моите уважения, но когато даден човек е наистина експерт в дадена област, трудно може да бъде в коренно различна. От министър на транспорта, в такъв на туризма.

# 1 166
С други думи-калинка със сертификат.
Моите уважения, но когато даден човек е наистина експерт в дадена област, трудно може да бъде в коренно различна. От министър на транспорта, в такъв на туризма.
Зависи. Джордж Буш-старши става директор на ЦРУ въпреки че бъкел не е разбирал от разузнаване. И се справя блестящо...

# 1 167
За съжаление действията й като министър отговарят на "квалификацията". Макар че едва ли има вина за това. Външния й вид ми е последната грижа.

# 1 168
Такава програма може, аз под възпитаник разбирам завършена бакалавър или магистър.

# 1 169
Министърките и те ли са звезди? Smiley
Не ги мислете, те просто изпълняват заповеди, кукли на конци, фасада, не се иска от тях никаква квалификация.

Общи условия

Активация на акаунт