Звездни компромати - юли'20

• 274 110
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 300
  • Viena
Кулагин храни всички наред. 😂

# 301
Актуална снимка ли е тази на Том Круз-58 години? То вярно, че на лудите не им личат годините, но си има подръжка и той с обичайните методи явно. Но не са само помощните средства, струи младежка енергия от него някак, това не се прави с ботокс. От сбирки с маски и качулки ли казвате, че се получавало??? Thinking
Замислете се!!!

Оле, Сашето Кадиев колко грозно се изказал бил за "жена" си, и "любовта си" към нея, пише в края на този матрЯл, явно отдавна нямат много общо, освен детето. Поне аз, ако бях на нейно място, щях да съм изчезнала безследно след това романтично изказване. Animal Pig

# 302
Том Круз и Джаред Лето са абсолютни вампири!

# 303
  • София
Кадиев ми идва толкова инфантилен, че няма накъде повече.
Хич не мога да си го представя в ролята на стабилен семеен мъж, грижовен баща и нечия опора в живота.

# 304
На мен Сашо Кадиев не ми е любимец, но не ми пречи и го намирам за интересен и с интересно чувство за хумор.Дори, с изключение на работата и пътуванията заради театъра разбира се, ми приличаше на добър обичлив съпруг. Статията ми е изключитерно жълта.Достоверен ли е този източник? Стилът на писане и доводите са много просташки и клюкарски.

# 305
https://www.instagram.com/p/CCJ1wqsAgKb/?utm_source=ig_web_copy_link

Жасмина и гаджето на Автобусния Бос

Още от Жасмина , гримът е странен .
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 13:09 от alethea

# 306
  • софия
Статията е скалъпена от постове във форума. Поредната "написана" по този начин.

# 307
  • Пловдив
Май не е нова снимката на Круз, ама аз разлика не правя Simple Smile Все си е същият Wink

# 308
Това за Кадиев чак не мога д аго повярвам. То такава идилия се описва постоянно от мама (К. Евро), внучка и снаха.
Иначе Сашето си е баш мамин.

# 309
  • София
https://www.instagram.com/p/CCLNUepJMdw/?igshid=1s9b6w4fcnrt5 Азис с потресаваща прическа...

# 310
  • Пловдив
Е, сега е баш мангал Laughing

# 311
  • София

А кой ли е тоя Велизар от татуировката? Някой друг Убавец явно...

# 312

Роналдо сто процента го е видял  и затова сега е с такава прическа .

# 313
  • софия
А кой ли е тоя Велизар от татуировката? Някой друг Убавец явно...
Бивш.
Явно това са модерните мъжки прически. Приличат на агнета.

# 314
Мда 🙄 На моят син, негов съотборник така се е накъдрил ...На по 14 години са.  Мода явно. Дадох строга нота, че ако ми се яви така сина на мама, ще спи под звездите.

Общи условия

Активация на акаунт