Звездни компромати - юли'20

• 274 089
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 315
Веждите обаче са ми по-притеснителни...

# 316
  • Пловдив
Бекъмови - пчелари Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CBlHlg-hfqw/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again
Скрит текст:
Харпър Simple Smile  
https://www.instagram.com/p/CB8gye9hFqn/

Ким и Кание ме оставиха с отворени уста...
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 13:36 от mystic woman

# 317
  • софия
Вергов и Хилда
Скрит текст:
Преслава - преди и след само 2те операциЙ
Скрит текст:
Теди Велинова
Скрит текст:
СДжП
Скрит текст:

# 318
На мен Сашо Кадиев не ми е любимец, но не ми пречи и го намирам за интересен и с интересно чувство за хумор.Дори, с изключение на работата и пътуванията заради театъра разбира се, ми приличаше на добър обичлив съпруг. Статията ми е изключитерно жълта.Достоверен ли е този източник? Стилът на писане и доводите са много просташки и клюкарски.

Не, това са го краднали от тук. Потребителки го засичали често в Манастирски ливади и се чудеха какво правел там. Аз мога да повярвам, че може да има любовница, ама абсурд Катето да остави снахата при нея, а мамин Сашко да се изнесе. Там снахите може и да се сменят, но Сашко ще си е завинаги при мама.

# 319
Харпър е много хубаво дете...

Джаред Лето яко си обработва снимките и винаги ползва филтри. Иначе неговата младоликост мнозина я отдават на веганския му начин на хранене.

# 320
Сара Джесика Паркър мноого остаря, за 55 годишна жена изглежда зле.

# 321
Е, защо да няма само две истински операции Преслава? На нея структурата и е такава, че е като бройлер - широк торс и и сравнително слаби крака. С такава структура обикновено си имат бюст, та няма нужда да слага силикон, ама още на 20+ години ѝ бяха поувиснали и повдигането може да не го брои за операция. Нито разните му мезоконци, промяна на вежди, чело, филъри, ботокс, фасети и т.н.

# 322
  • софия
Е, защо да няма само две истински операции Преслава? На нея структурата и е такава, че е като бройлер - широк торс и и сравнително слаби крака. С такава структура обикновено си имат бюст, та няма нужда да слага силикон, ама още на 20+ години ѝ бяха поувиснали и повдигането може да не го брои за операция. Нито разните му мезоконци, промяна на вежди, чело, филъри, ботокс, фасети и т.н.
Не си клюкарка ти. Преса беше писала такова изявление скоро. В темата го имаше.
Фолк звиздИтИ ги знам от тази тема, но съм много в час с новостите около тях Rolling Eyes

# 323
  • In The Middle Of Nowhere
https://www.instagram.com/p/CCJ1wqsAgKb/?utm_source=ig_web_copy_link

Жасмина и гаджето на Автобусния Бос

Още от Жасмина , гримът е странен .
Скрит текст:

Много е увиснал силикона на Цвети.. Толкова ли е безпомощна хирургията в такива случаи Unamused Trollface

# 324
Щерева. На кортовете на Малееви. Тренира. Уж.

# 325
Те пък Бекъмови все копират някого - сега копират Стефан на Гала, пуууу...

П.П. много им се кефя аз на тях. Много ми харесват като семейство. Особено мили са ми снимките на татко Дейвид и Харпър Simple Smile

# 326
# 327
Миричка май е пила доста биричка... рязко е напълняла доста или аз отдавна не съм обръщала внимание на снимките й.

# 328
Абе, определено е наляла бутовете Grinning

# 329
Майко мила... Колкото дърти жени видя на последък, все така са се барнали с тия клоширани поли и маратонки. Вярно че изтрещяваме на тая възраст, ама огледало няма ли, хора край нея....Като трутка.

Общи условия

Активация на акаунт