Звездни компромати - юли'20

• 274 064
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 345
И аз преди мислех Миричка за възпитана дама, но това, което видях в Брадъра беше дори срамна за гледане липса на център...Банална до срам да я наречем, няма да е далече от точната формулировка за нея.

# 346
Аз да си кажа, че предпочитам смачкания аутфит на Миричка пред този на Тоца.

Защо за бога е навлякла върху плетен пуловер с дълъг ръкав това лятно сакенце с къси ръкави???

# 347
Застудело ѝ е на Тоци, затова.

Мира Добрева е далеч не толкова добра, блага, бяла и възпитана. Само когато я гледат. Но какво разбираме ние ганьовите булки. Престорената интелектуалност и възпитание са по-позорни и от най-позорните чалгарки.

# 348
Миричка възпитана, любезна и деликатна, без комплекси, естествена, без филтри по снимки, без естетични корекции  Joy 🤦🏻♀ В Брадъра точно всичко това го пропусна...И проблема ѝ въобще не е, че е остаряла и с напълняли крачета, а че не я слуша главата. То ако я слушаше, щеше да се е стъкмила по друг начин.

# 349
  • Варна
Много ми е интересно колко от вас биха се представили перфектно във формат като Биг Брадър, където освен че те снимат нон стоп и хващат абсолютно всяко настроение могат да извадят всяка ситуация от контекста и да я извъртят както искат.

# 350
Мира Добрева ми беше много противна, но откак разбрах, че е осиновила онова кученце, което беше намерила на Витоша май, ми е по-симпатична

# 351
Мира Добрева ми беше много противна, но откак разбрах, че е осиновила онова кученце, което беше намерила на Витоша май, ми е по-симпатична

Някъде около тях го е намерила, в Изток. След това до началото на извънредното положение я виждах да го разхожда в Борисовата градина - личеше си, че е добре гледано, игриво, социализирано кученце Grinning

# 352
Аз да си кажа, че предпочитам смачкания аутфит на Миричка пред този на Тоца.

Защо за бога е навлякла върху плетен пуловер с дълъг ръкав това лятно сакенце с къси ръкави???

Скрит текст:

[/spoiler]
Ох, Тоцииии! Joy
Прилича ми на мед. сестра.
И ластичето за коса на ръката... А едно време сватби в Москва, Лас Вегас...

# 353
Тоца да не се барва от втора употреба?

# 354
Едва ли някой би излязал чист като сълза от подобно риалити, но все пак, да не се залъгваме и приятни хора сме виждали, Мира не беше от тях.
Впечатленията ми за нея, разбира се, не датират от Биг Брадър, тя от години е публична личност. Все пак, има къде-къде по-зле от нея, дори тук не блести.
Посредствена във всичко, освен красотата си.

# 355
Мира е от жените, които се правят на много раними и невинни и този номер минава при много мъже. Тя и затова цял живот работи жена на мъжа си... В денсинг старс пак ревеше, тогава Кулезич явно я беше усетила и яко й се подиграваше, ама тогава не беше всеизвестно, че Миричка е жена със старомодни прийоми.

# 356
Като заговорихте за Биг Брадър, онзи ден ми попадна статия, в която се изказа предположение, че Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев се готвели да го водят. Алекс била адски разочарована, че не й дали обяснение защо за онова шоу дето се снима по морето не са я били избтали пак нея, пък са поканили Димо Алексиев, длъжни били да й кажат. Освен това с НикитУ си запълвали времето (и портфейла) като конферансиета по сватбите.

# 357
Мен не ме интересува каква е Мира, а че всеки може да се облича както му харесва.

# 358
И от втора употреба да се облича, като няма вкус...файда. не знам защо си мислите, че във вторите употреби има само бабешки боклуци.

# 359
  • Viena
Каква втора употреба, тя си е клиент на Пернишката мечта(бутик зад пощата точно). 😂 😂 😂

Общи условия

Активация на акаунт