Звездни компромати - юли'20

• 273 795
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 095
Защо да няма семейни ценности, не е изневерила, заснемайки се. Напротив, жени, обекти на подобен тип психо насилие са си жертви.

Ами не знам, ако толкова те е срам да те види цяла България гола в нета, няма и да се снимаш за Плейбой. Поне аз не виждам логика. Като се е снимала за Плейбой не е жертва, защото са и платили Wink

Това ми напомня за един виц:
Жена внася пари в банката, но служителят й ги връща.
- Госпожице, тези 100 лева са фалшиви.
- Ужас! Значи снощи съм била изнасилена...

# 1 096
Съгласна съм с теб за Плейбоя.

# 1 097
Това, че са го мъкнали не е вярно, но че е имало други е. И животът и не е бил цветя и рози с него.

# 1 098
Да, но фотосесия за Плейбой е избор да се покажеш пред широката публика. Според мен е тип реваншизъм. Опитвайки се да унижат/изнудват момичето Х против волята ѝ,  тя решава, че ще покаже тялото си по избор, а не принуда. Женското тяло е изкуство извайвано в скулптури, ако снимките бъдат стилово издържани и красиво поднесени, защо не?

# 1 099
Не знам "защо не", но аз се радвам, че майка ми няма такива "естетични снимки" по организъм.
Предполагам, че и моите деца няма да ме упрекнат, че не съм се увековечила за поколенията така "стилово издържано".

# 1 100
  • Варна
O, милата тя, с този тежък, труден живот.... Как да не и съчувстваш!?

Трябва да си безумно тъп, за да си мислиш, че човек постигнал толкова много ще се остави една руса фръцла да го разиграва и да прави каквото си иска. Като се е омъжвала е трябвало да е наясно, че ще има някои "ограничения" и правила. 
Грам не ми е жал за "веселата вдовица", но не мога да не и призная, че е красива и все още натурална (ако има намеси, поне са направени дискретно)

# 1 101
  • Dope Reach
Сигурно е коментирано, но мъжът на Лиляна от ББ, не е ли и той двайсетина години по-голям от нея?

# 1 102
  • In The Middle Of Nowhere
Чак толкова възрастен не е https://trafficnews.bg/news/2018/01/09/lili-angelova-sofiia-me-g … daha-kato-558.jpg Тя сега е на 37-8, той да е на 58 не мисля.. Снимката може да не е актуална, но не ми изглеждат с чак таква върастова разлика.

# 1 103
10-12 години разлика имат. Въпросният господин е баща на сестра ми на съученичка. По нейна информация Лилито им е развалила семейството доста бързо. Аз не я харесвам изобщо. Гледах няколко видеа в нейния канал в ютуб-някак си ми е противно смешна. Адски много превземкии и самочувствие до небесата

# 1 104
Шарлопова как е на 36г, а има дъщеря, която завърши училище? Кога е следвла, кога е раждала?
На мен последните снимки, които пуска, са ми леко вулгарни. Ок, нека си има нов /стар любовник, но няма нужда да се снима по ц@ци! Или търси нещо повече от шофьор?!

# 1 105
  • София
Или търси нещо повече от шофьор?!
Ако търси, лесно ще си намери.
Чак пък да я съжаляваме, надали. Всеки е сам в мъката си и сам си я изстрадва. Сега й е паднало да си живее и да е щастлива. Хубава е, има деца, дом, пари и може да си върти колкото гаджета иска.
Колкото до възрастта й - явно не е на 36 г. Повече ми се връзва да е към 40.

# 1 106
И аз знам от моя приятелка, че Лилито е действало много бързо, като се е хванало с мъжа си. Той е бил женен с две деца. Май някакви пицарии имал. Поредната история, в която жена, търсеща заможен мъж е навита на всичко, защото вече й е време да роди.

# 1 107
# 1 108
On her both knees, както пее Травис Скот 🤣

# 1 109
Може ли последните снимки на Шарлопова за старомодните без ИГ!?
Януари я виждах в нощен клуб, не бих казала, че изобщо по някакъв начин демонстрираше партньора си, да не кажа, че се опитваше дори да са дистанцирани. И тогава бях споделила - прекрасна жена, дори приличаща повече на момиче, отколкото майка на 4 деца.

Общи условия

Активация на акаунт