Звездни компромати - юли'20

• 273 705
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 160
  • In The Middle Of Nowhere
Не мисля, че съм се изказала кой знае колко грубо. Какво да направя като изобщо не ми харесва... И не мисля, че хората си правят операции само, защото някой им е казал нещо, пълно е с примери за обратното.
Пп: ами да, физиката съм имала предвид, лично не го познавам Simple Smile
Но добре... красив е Лоренцо... И изобщо не е хилав.

# 2 161
Ми ужасно изглежда, няма какво да се лъжем. След като е избрал да е известен, ще е готов да чуе и коментари за външността си. Майка му също не е хубава, той на кой да е красив?
Половината и повече коментари в темата са за външността на известните.
Теми за философия, богата душевност и духовно израстване сигурно също има във форума.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 17:57 от #Frozen#

# 2 162
Майка му не е голяма красавица,но никой не го коментира, защото има енергия и чар, да не говорим за глас Simple Smile

# 2 163
А ти по какъв друг начин би интерпретирала “ИЗГЛЕЖДА ужасно”?
По същия, по който интерпретирам това по повод снимки на всепризнати красавци и красавици, които не изглеждат в добра форма. "Изглежда ужасно" може да значи, че изглежда емоционално съкрушен, физически уморен или куп други неща, които не налагат пълно пластично прекрояване. За мен ужасно изглеждат и хора, на които очите им излъчват телешка тъпота. Но това се оправя с четене на книги, а не с лифтинг на клепачите при доктор Е.

# 2 164
Айде стига с тва лицемерие, много добре знаем какво значи, че момчето изглежда ужасно. Вярвам, че всички имаме снимки, или периоди, в които сме изглеждали зле поради една или друга причина.
Абе да сме живи и здрави.

# 2 165
Именно, всички имаме снимки, на които изглеждаме зле, но не сме се юрнали да се префасонираме. Затова и упрека, че едва ли не с подобни коментари тласкаме хората към кабинетите на пластичните хирурзи е нелеп.

# 2 166
  • Sofia
Той е още малък,сега расте и се развива...ще потренира повечко и ще стане като батко Фики Sunglasses

# 2 167
Бащата на Лоренцо този с дългата коса над "супер" ли е?

# 2 168
  • Sofia
Като сме на фолк вълна...
Магапаса отново ще става баща
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 17:17 от Doli

# 2 169
Абе, който и да е, все е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 170
  • In The Middle Of Nowhere
Аз намерих една снимка, Петър се казва, но не знам кой е от тези на плаката
https://hotarena.net/userfiles/content/53145/original/sofka-pros … hiia-si-maj-1.jpg

# 2 171
  • София
Покрай Лоренцовите снимки се разрових за на Софи бившия мъж Дачо - доведения й син. И открих, че той след раздялата със Софка се оженил за доведената си сестра😂 Евалла. Явно  няма много контакти извън семейството си тоя Дачо. То верно, че семействата големи.

# 2 172
Помня как Софи Маринова разказваше в някакво предаване как, след като се разделила с този Петър, от когото има син, и се събрала с неговия син, трябвало да говори нещо по телефона със съпругата на този Петър (понеже нали е майка на Дачо) и да се обръща към нея на "майко"... Чак ми дожаля за другата жена - едно е мъжът ти да си хване любовница, ама след това сина ти да се хване с нея, че и да трябва да слушаш как ти казва "майко"...

# 2 173
Хубава работа, ама ц*****ска.
Като в някакъв сапунен сериал. Очаквам Лоренцо да се хване с доведената си майка и после дъщеря й.

# 2 174
Софка трябва един филм да направи за живота си.
Ще удари в земята Елизабет Тейлър, въпреки по-скромния си опит.
А аз очаквам мъжът на Софка да се хване с гаджето на Лоренцо.

Общи условия

Активация на акаунт