Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 346
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 225
  • France
Я каква хубава новина тази сутрин. Да ти е жив и здрав и много щастлив HeartChampagne

# 226
Ейй Пийк,честито бебче! Да е здравичко,послушно и да ви радват с баткото! 🤗🎉👼🏻
Като се пооправиш ще те чакаме да разкажеш как мина. 💐

# 227
Благодаря ви много!
Всичко стана много бързо. Изтекоха ми водите в 4:30 и се роди със секцио в 8.10

# 228
Супер! Сега видя ли,че стигна на време,всичко мина добре и напразно се тревожи? Ама така сме всички де,и аз включително. Сега си отпусни душичката и се радвай на малкото пухкаво бебче Михаил. 🥰🤗 Как ми се гушка и на менее.. 😃

# 229
Пийк, сега ако кажеш и че сама си се закарала? Joy

Днес ми е първи ден след отпуската на работа. Уж щяхме да се приберем в петък и да имаме време да оправим багажа и къщата, накрая пак се прибрахме в последния момент. Днес съм като ударена с мокър парцал.

# 230
А, не, баща ми ме докара. За 30 Мин стигнахме .

# 231
Ееееее, Пийк, страхотна новина!!! Честито бебе!!! Довечера ще се напия за негово и твое здраве, мамо Пийк!!! 🌷🌷🌷🌷🌷

# 232
Пийк, честито! Да сте здрави всички дъъълги 100 години! Прекрасен живот за малкия Михаил! Как  си ти? Чудесен ден е 6-ти юли 😉

# 233
Благодаря ви много!
Бомба съм . Само краката ми ги няма. Ама скоро ще съм добре Wink

# 234
  • София
Още не те е пуснала упойката, лежи сега и се надувай от гордост. Чак довечера сигурно ще те раздвижват, ако не и утре.
И да пуснеш после снимка на някое краче или ръчичка. Heart

# 235
  • София
Честито бебе Михаил,голяма радост.Браво.

# 236
Честит син , Пийк ! Здраве, щастие и много късмет да има в живота на Михаил! На теб бързо възстановяване !

# 237
Каква хубава новина,Пийк.Честито! Да ти е жив и здрав, Михаил! На теб бързо възстановяване ти желая!

# 238
Честито, Пийк! Да ви е жив и здрав Михаил!

# 239
  • BG
Пийк, и от мен честито ! Пожелавам ти  да е кротко, спокойно и лесно за отглеждане бебе !

Общи условия

Активация на акаунт