Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 598
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 400
Момичета, кой носи наградите от Туборг, че преди малко спечелих раничка.Много награди на всички тук от сърце.

# 2 401
  • Пловдив
До колкото разбрах от тук - Лео Експрес.
Аз си чакам колонката

# 2 402
Момичета, кой носи наградите от Туборг, че преди малко спечелих раничка.Много награди на всички тук от сърце.
Лео ги носят.Горе-долу за седмица пристигат.

# 2 403
  • София
Много съм разочарована от играта на еверидей,  имах над 40 участия, а дори малка награда нямам,  не знам на какъв принцип теглят победителите....
Всичко е до късмет, аз с едно участие спечелих.

# 2 404
Много съм разочарована от играта на еверидей,  имах над 40 участия, а дори малка награда нямам,  не знам на какъв принцип теглят победителите....
На случаен. И аз спечелих с едно участие.

# 2 405
  • Пловдив
Аз айфона от хед енд шолдърс го спечелих с една бележка и все още не ми се вярва🙃
По принцип когато нещо го искаш много и дори с мн участия,не идва печалба,а когато не очакваш и бум😜

# 2 406
Получих си наградата от първото теглене от Якобс, изпратили са ми капучино солен карамел, не виждам кой ще го пие това в къщи. Куриер - Тип Топ.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 14:28 от Sonnenlicht

# 2 407
  • София
Аз така много искам почивка от метро, имам 3 бележки, ама ме съмнява 😪
Сега как се ядосах. Вчера ми звънят от Лео и мисля, че е за колонката на дискрийт и ги пренасочих на служебния си адрес. Ама тоя по телефона нищо не каза. Звънят ми днес излизам и куриерката с едва кутия със Своге и ми вика дайте касова бележка . Ами викам някой да ми беше казал какво да нося и коя бележка. Утре ще идват пак, а тези шоколади на 40 градуса ще станат на течен шоколад

# 2 408
Аз така много искам почивка от метро, имам 3 бележки, ама ме съмнява 😪
Сега как се ядосах. Вчера ми звънят от Лео и мисля, че е за колонката на дискрийт и ги пренасочих на служебния си адрес. Ама тоя по телефона нищо не каза. Звънят ми днес излизам и куриерката с едва кутия със Своге и ми вика дайте касова бележка . Ами викам някой да ми беше казал какво да нося и коя бележка. Утре ще идват пак, а тези шоколади на 40 градуса ще станат на течен шоколад
Лео изпращат съобщение във Вайбъра.Чукваш по номера на пратката и разбираш какво е.Иначе трябваше да те предупредят да приготвиш КБ.

# 2 409
  • София
Аз айфона от хед енд шолдърс го спечелих с една бележка и все още не ми се вярва🙃
По принцип когато нещо го искаш много и дори с мн участия,не идва печалба,а когато не очакваш и бум😜
Кога се свързаха с вас? Simple Smile Аз все още чакам да обявят списъка със спечелилите, но знам, че първо се свързват със спечелилите.

# 2 410
От Хед енд шолдърс мейла ми е от 24-ти ( ваучер спечелих).

# 2 411
Хед енд шолдърс ми писаха за наградата още на 24 сигурно ще чакат до края на месеца да публикуват печелившите.
Поне знам кои ще са половината Руска и сие мафия.
Имам чувството че колкото повече участвам в някоя игра и се затрупвам с продукти по не печеля.
Ей сега имам купища шоколади Своге,превръзки за поне 2 години и 0,00 броя награди.

# 2 412
В Била Плевен има големи Морени с промо опаковка, на промоция.
Не се сдържах и взех една чаша от тези на Мики Маус - мисля, че съм пристрастена към чашите Astonished Още 3 ми харесват, но сигурно ще се въздържа и няма да ги взема...

# 2 413
Не винаги многото участия гарантират печалба. Не се включвам във всички игри с покупка, но от тези, в които съм участвала напоследък, нищо не съм спечелила. Затова предпочитам игрите без покупка, но вече почти няма такива. А когато само купуваш даден продукт, но не печелиш нищо, се получава обратния ефект и вече не искаш и да чуеш за марката.
В Милка едва ли ще участвам, но искам буркан и ако някой разменя нататък, да ме има предвид.

# 2 414
В Била Плевен има големи Морени с промо опаковка, на промоция.
Не се сдържах и взех една чаша от тези на Мики Маус - мисля, че съм пристрастена към чашите Astonished Още 3 ми харесват, но сигурно ще се въздържа и няма да ги взема...
В СBA(мол) има от сутринта кенчета Каменица-1,19лв.В Била не са промоционални,нали?

Общи условия

Активация на акаунт