Отговори
# 1 305
Гучи избухва в излияния по повод хората, които нямат собствен живот (според нея това сме ние). Явно сме я вбесили лекичко.

# 1 306
Казва: подразбра се,че си имам приятел. Не, не се е подразбрало, самата тя го споменаваше постоянно, навираше буквално камерата е краката на уж приятеля и от дете. Накрая другите били виновни... Все едно гледам сцена от нискобюджетен индийски сериал...

# 1 307
Край! Ще ни съди! 🤣🤣🤣🤣🤣 Бясна е, гласът и трепери на сторитата.. признак на неувереност. Смея се с глас.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 18:46 от Анонимен

# 1 308
Всички дами, които предсказахте как Гергана ще излезе със "ама аз никога не съм казала, че това момче ми е гадже, как може да си го помислите" - честито, право в десятката!
Ако не беше тооооолкова тъжно и притеснително нейното поведение, можеше и да е смешно.

# 1 309
Девойки, след сторитата на Гането, виждам един голям позитив - поне ще се запознаем с вас (в съда) Simple Smile)) хахаха

# 1 310
Гергана ще ни съди... А тя за плагиатство чувала ли е?! Ами ако решат да съдят нея за откраднати рецепти,които публикува в кулинарния профил, без да споменава източник?

# 1 311
Гецка да го оправи този зъб.... 😂😂😂😂
Оцъклените очи няма да коментирам 😂

# 1 312
Хубаво е да виждаш хората, когато не са в роля Smiley

# 1 313
  • Мюнхен
Аз малко внесох поправка...Не знам кои закони е чела, но не са правилните 😁

Тръпна в очакване какъв ще е отговорът.

Скрит текст:

# 1 314
Поздрав от Джойчето Joy

# 1 315
Оо ами и аз имам отговор на твоето стори, Ганче.Виждам много се е притеснила милата,че са й разгадали филма, та следващия път като ще опровергава твърденията из нета ако може да отговори на следните въпроси- като сте приятели от години,защо му снимаш само краката,ако няма какво да криеш? Имаш гадже,но караш някакъв си познат да ти сглобява мебелите и да си играе с кучето,което е най-новият член на твоето "семейство" с гаджето ти.. Гаджето как реагира на факта,че спиш в една спалня със съквартирантка и къде се виждате с него?Защо спиш с чорапи юли месец? Хайде извади ми как е подсъдимо да коментираме,че лъжеш и мажеш,че и замесваш други хора в лъжите ти. Осъди ни всички,гледам имаш високи доходи, ще успееш да покриеш съдебните разходите на всички потребители като загубиш Smiley Единственото по-досадно нещо от говорния й дефект, е този мръсен филтър,сигурно в опит да скрие зъба..

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 19:12 от unknown23

# 1 316
Принципно съм последната, която би защитавала Герито, но всички показани тоалети  аз ги имам без да копирам някого, просто са базови.
Не съм гледала сторитата още, но съм сигурна че има адвокати сред нас и защитата ни е уредена, ако не... аз съм много добра съквартирантка Joy дано сме в едно отделение.

Радвам се, че се е дало гласност на този случай, поне малко отмъстена чувствам жената от снимката. Всъщност дано не е разбрала нищо.

# 1 317
ахахах Представям си Гането как внася жалба в съда и се обяснява за черния чорап и гадните бгмами. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Уж навсякъде ни е блокирала, даше и с кулинарния профил е блокирала нашия, пък толкова бързо включване. Не знам, не знам...

Кога да си чакам призовката, Ганке?

Мале, сега я гледам през insta-stories и заглавните картинки на сторитата са един път. мухахах

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 19:16 от Yogurina

# 1 318
Значи Гергана си има приятел/половинка, ОБАЧЕ кара някакво приятелче да й сглоби шкафа и да сложи име на кучето й ??? Ммм????

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 19:14 от Emilie_

# 1 319
Е, Джойката признавам, че е гениална Simple Smile
Сравнява Мелания, която е супер, мега стилната жена, с Гането ли?
хахахахаа
То бива женска солидарност, ама тяхното се равнява на безумие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт