Отговори
# 1 275
По мое мнение Попова няма интерес към козметика и затова ревютата й са толкова...сухи. Не е информативна наистина, аз заради нейното видео се отказах да пробвам мат червилата на Катрис...не различих цвят от тази силна светлина. Не е натоварваща обаче.

# 1 276
  • Някъде там
Споделяла съм и друг път канала на капитанката на ансамбъла по хг, но последното видео е по различно и приятно за гледане и споделям пак.
https://youtu.be/6Kp9kZshv2M
Това за мен са истински инфлуенсъри за пример. 💓

# 1 277
И според мен не е ОК да замесваме и коментираме момчето повече, че съвсем ще стане като турски сериал. А и достатъчно негови приятелки се включиха тук, за да кажат, че не му е приятно да го обсъждаме. В крайна сметка Гергана не е казала, че е с него конкретно и достатъчно се изложи сама, че да го търсим за обяснения. Излишно е наистина! Пък и такива хора като нея не се засрамват и замислят за кашите, които забъркват, защото не го осъзнават. Това си е митомания.

# 1 278
Не мисля, че надценката на Савина за хляба може да се сравнява с тази на Полина за китайските стоки. Поля е толкова шано, с тези джунджурийки от Алиекспрес с надценка минимум 10 пъти.

А Савина прави наистина вкусни неща изпилзвайки само био продукти. По Великден вкъщи правихме козунакът й за 50лв - е излезе ни  30лв само продуктите. Аз купувам бадемово брашно от зоя, което е към 15лв за 300гр, но нямам идея цената на колосовото - лесно виждам как 1.3кг хляб би струвал 50лв.

Ако Савина използва скъпи съставки, от биологично производство и без експлоатация на хора, то Полина работи с китайските фабрики, чиито боклуци ги правят дечица в абсурдни условия на експлоатация. Наистина се чудя как Савина не се е разграничила още от Полина.

# 1 279
Бе егати хляба трябва да е за 50лв Scream Айде няма нужда от толкова био, еко, вегън, мегън...

# 1 280
Някой беше попитал какво ще го прави, ако хляба остане. Еми на филийки, упс! СЛАЙС по 5лв и айде Sweat Smile

Иначе е добра идея за опитване.

# 1 281
С филия от 5 лева ще мина на диета. Joy

Много се забавлявах с чорапи гейт, страшни детективи сте хаха

# 1 282
Някой беше попитал какво ще го прави, ако хляба остане. Еми на филийки, упс! СЛАЙС по 5лв и айде Sweat Smile

Ще спираме хляба май😂

# 1 283
Новият Тик Ток на Гергана отново е изкопиран от Капитонова. Тя дори не се усеща...

Колето на Галя, което показа в новото видео, не ми хареса.

# 1 284

Уфф колко съм невежа...Аз все още казвам на филията-филия...пък то слайс било 🤦‍♀️ Благодаря,че ме ограмотихте! Simple Smile

# 1 285
Има ли вариант тези тик-тоци да се гледат в браузър, а не през апликацията?

# 1 286
Въпрос за 100 лева:
Колко пари ще излязат две купички попара на Валери и Мар...Хорас, ако трябва да вземат филии хляб от 5 лева слайса, масло, бито от младежи с девствен мустак в село в Родопите, сиренце, правено от мляко на демократично и свободно расли крави, всичко това купено от Савини?
Бааааа и гурмето!

# 1 287
Още от Гана:

1.
Скрит текст:

2.
Скрит текст:

3.
Скрит текст:

# 1 288
Аз купувам бадемово брашно от зоя, което е към 15лв за 300гр

Не че нещо, ама кило бадеми е макс 30лв. Как ще е оправдана цената на Савина? Хубаво екобио, ама прекаляват.

*Тикток може да се гледа в браузъра, ако имаш линк към видеото. Приложението не иска регистрация за дс гледаш

# 1 289
Stella,
Tik-Tok на Гането:
https://www.tiktok.com/@geryslife_?u_code=d9ga0djh5afh41&pre … 9&source=h5_m

Редактирам се, за да добавя, че Гането е изкарало марковите дрешки, за да ни покаже, че не ги е върнало на магазините...

Тази Савина е супер меркантилното същество, ясно защо са се сдушили с Полина. Филийка за 5 лв... Ще изям 2 пържолки за тези пари.
Според мен каквото и да казва за съставките, ние няма как да знаем какво е съотношението на продуктите, та да калкулираме цени и разходи. Аз не вярвам въпросния хляб да струва повече от 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт