Отговори
# 1 260
  • Мюнхен
Сравненията са страхотни, личи си кой наистина го носи този стил и кой го прави от позьорщина. Ризата от Massimo в последния пост на Гергана е трепач, обаче кел файда, че си се облякла classy, когато отдолу става дума за Тик-Ток, в който пускаш откровени простотии. То просто си избива...

Постът с чорапа е грешен, това не са нито женски крака, нито женски ръце. И вижте, че на прасеца има татуировки, а Гергана няма. Баш момчето си е, тя го е снимала и после си измисля истории. Ама не сте прави с тоя пост.

П.С: Интересното е, че личният ми инстаграм профил, от който съм я критикувала, не е блокиран. (а следвам профила на темата също) Но този, който не ползвам и е вързан само с немския ми телефонен номер, е. Не знам какви са тия магии. Нямам снимки, нямам нищо там, ползвам го да гледам неща, за които не искам после да ми излизат реклами. Защо е блокиран, идея нямам. 😂

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 14:11 от Jinnafee

# 1 261
По принцип няма лошо, че си купил същото като някой друг - видял си го, харесал си, взел си го. Обаче това е too much. Едната си купува тренч в разгара на лятото, другата да не остане по-назад и тя си взе, само че на Бърбъри. Едната си взела дрехи от лен и чехли от естествена кожа, айде и другата си взе същите. На едната кучито е подарък от муж, другата успя да намери същата порода и натърти 15 пъти, че е подарък. Нищо че обърка пола и породата. Едната си носи топчитата без сутиен, другата да не види нещо, пусна 15 сторита по без сутиен. Еми смешна работа е. То не че Капитонова е върхът на оригиналността, но това което прави Гергана е притеснително вече.

Делови тоалетчето на Деса е страшен направо с това деколте до пъпа. Валери и тя изтрещя тотално. Добре, че беше карантината, за да се сети, че има тераса.  Мини шезлонги за маса, сериозно ли? От пълнолунието или от жегите им стана нещо на всички?

# 1 262
Изгледах видеото на Валчето. Изглежда ми все едно украсява детски рожден ден - фламинго, розови ананасчета, изкуствени цветя. Оставям на страна факта, че от всичките натрупани неща не знам къде ще смести инстаграмабъл закуските си. 🤷‍♀️

# 1 263
  • Варна
Сега си пуснах Валчето без звук, че съм работна, но още с първите кадри ми падна ченето. Защо лицето й така лъщи и сякаш клепачите й са подути?

# 1 264
Постът с чорапа е грешен, това не са нито женски крака, нито женски ръце. И вижте, че на прасеца има татуировки, а Гергана няма. Баш момчето си е, тя го е снимала и после си измисля истории. Ама не сте прави с тоя пост.

Сменям версията, това е кракът на 'съквартирантката' може би, момчето няма от вътрешната страна на десния крак Sweat Smile

Едно е сигурно обаче, Г. провокира дететктива в мен! Sweat Smile

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 18:55 от Tual 🤍

# 1 265
Има май някаква татуировка на този така известен крак, може и да не е на Гера или да си е взела от ваденките на Полина
Скрит текст:

п.с опс Tual ме е изпреварила Grinning

# 1 266
Това е сива долница, не е татуировка. А момчето няма от вътрешната страна Simple Smile

Jinafee, няколко страници беше коментирано, че Гергана лежи в леглото с черен чорап, за да заблуди гледащите, че момчето, което монтира по-рано през деня шкафа и си играе с кучето, лежи до нея - демек измисленото ѝ гадже.

Ако имаш предложение как да стане по-ясна формулировката на поста, моля сподели на ЛС Simple Smile

# 1 267
  • Мюнхен
Това е сива долница, не е татуировка. А момчето няма от вътрешната страна Simple Smile

Аз не говоря за леглото обаче. И това, че нещо е коментирано, не значи, че е вярно.  Вижте първите две снимки, там няма анцуг, това не са женски крайници, моля ви се. Вярно ли мислите, че Гергана вади такива прасци? 😁
Скрит текст:

# 1 268
Има май някаква татуировка на този така известен крак, може и да не е на Гера или да си е взела от ваденките на Полина
Скрит текст:

п.с опс Tual ме е изпреварила Grinning

Това според мен е анцуг и от гънките изглежда така. Не е татуировка

# 1 269
Това е въпросния Ник, който "уж" лежи и в леглото.

# 1 270
Е това е Никито де ? Кой казва, че са женски крайници изобщо?!

# 1 271
Jinnafee, това са краката на момчето, за които никой никъде не твърди, че са женски ... За женски визираме крака от леглото.

# 1 272
Сега,като се загледах хубаво,това е очевидно десен крак,а левият е под завивката. Други крака под завивката не виждам,та най-вероятно Гана си е сама в леглото с чорапи и анцуг. Другия вариант е собственичката на апартамента да си е в леглото,а Гери да се е качила на рамката отгоре да снима.

# 1 273
Капитонова ни е одобрила поста 😄 Много точни попадения са снимките!!

# 1 274
Гледах на Попова видеото за Голден Роуз и на десетото "да" го спрях.
Не се ли усеща, че единствената информация, която получаваме за продуктите е нейното "да". 😑 И колкото повече пишем тук за това, тя толкова повече го използва.

Общи условия

Активация на акаунт