Отговори
# 1 245
Ах, и медиите питат...🤣🤣🤣
Скрит текст:

# 1 246
Значи живот си живеят  "любимите" инфлуенсъри. 😎

# 1 247
Декорацията на терасата на Валери, ми излгежда сякаш деца са си наредили китайските боклучки докато си играят на магазин.

# 1 248
Понеже напоследък все коментираме, че влогърите масово са лишени от оригиналност и постоянно гледат една от друга, бях решила да щракна 2-3 скрийншота да се посмеем малко, но тъй като се насъбра доста материал, направо ви представям най-новата форумна рубрика Who wore it (copied) better - едишън Ганка vs. Капитанка (въпросът е риторичен и няма нужда от анкета) Joy Отваряйте снимките на своя отговорност.

1. Сако
Скрит текст:
Подходящо да се носи както на Бедрум, така и на делови срещи
2. Жилетчица
Скрит текст:
В актуален цвят за капсулен гардероб
3. ТопчИ
Скрит текст:
Също за капсулния гардероб 
4. Тренч
Скрит текст:
Нищо, че сме в разгара на лятото и изглеждаме като наметнати с чувал. Модерно е
5. Чепици
Скрит текст:
Да се подчертае, че са от естественНа кожа
6. Шапка
Скрит текст:
Щом всички го носят, трябва и аз. Пък и е инстаграмабъл
7. По без сутиен
Скрит текст:
Сега е модерно да се ходи така
8. Закуска
Скрит текст:
Инстаграмабъл кашичка
9. КучИ
Скрит текст:
Подарък от муж

# 1 249
Декорацията на терасата на Валери, ми излгежда сякаш деца са си наредили китайските боклучки докато си играят на магазин.
Споко, тя ще ги върне след видеото Trollface

# 1 250
pink_panda, OMG!
Четях, че Гането копира Виктория, ама това нейното е прекалено...
Колко тъжно само, да си инфлуенсър, а да се налага постоянно да крадеш, да лъжеш, тогава с какво инфлуенсваш последователите си?

Нека го сложим в Инстаграма ни, както и черния чорап! Той е култов!!!

# 1 251
Валката си я пускам, за да се посмея преди работа. Умирам с нея, 30 годишна жена, купува фламинго, табелка, табличка и шезлонг за снимки. Терасата приличаше на преоценен щанд в Джъмбо. Включванията на Мартин с този глас ме карат да се давя от смях. Ледените близалки не ги очаквах, поразиха ме и накрая на всичко това детско съдържание изникна джин с тоник... очаквах сокче, нещо подходящо за 12 годишни... 😂

# 1 252
Ауу, как съм пропуснала тази лигава простотия на Пепе и Валери.
https://www.youtube.com/watch?v=Xl4bi6q_4uY

Иначе, когато Ая се показваше със Стели, Гергана излезна сгодена за гадже финансист Trollface

# 1 253

Иначе, когато Ая се показваше със Стели, Гергана излезна сгодена за гадже финансист Trollface

Много са ми странни двете заедно на едно място. Помня в един влог на Ели от преди години бяха излезли трите и Пепе питаше Валери нещо от сорта на "Ама ти си пробвала да живееш в Дания и не ти хареса ли?" Тогава ми стана малко тъпо за Валери, изглеждаше надменно това изказване.. сега като ги гледам заедно ми изглеждат все едно майка и дъщеря.. Пепе изглежда (но не се държи) като по-зряла, но някак са си по-равни от онзи влог, вече я няма границата от мисленето "Аз съм успяла, защото живея в Дания".

# 1 254
  • софия
Много добра селекция, браво Пандичке. Описанията към снимките са чудесно допълнение. Така много добре се вижда, че може да изглеждаш зле, дори да си облечен от горе до долу с Гучи, Диор и т.н.

# 1 255
  • София
Идвам с "травъл" влога на Дьеси от дьесипеевалайфстайл.ньет - много ми хареса деловата визия, мисля да заложа на подобна следващия път, когато имам презентация - убедена съм, че ако се изтипосам така, на никой няма да му пука какво говоря Grinning

# 1 256
Валката си я пускам, за да се посмея преди работа. Умирам с нея, 30 годишна жена, купува фламинго, табелка, табличка и шезлонг за снимки. Терасата приличаше на преоценен щанд в Джъмбо. Включванията на Мартин с този глас ме карат да се давя от смях. Ледените близалки не ги очаквах, поразиха ме и накрая на всичко това детско съдържание изникна джин с тоник... очаквах сокче, нещо подходящо за 12 годишни... 😂

Ама тоникът беше ефирно завъртян настрани. Все пак не и е платено за него ахахаха

# 1 257
  • Варна

Много са ми странни двете заедно на едно място. Помня в един влог на Ели от преди години бяха излезли трите и Пепе питаше Валери нещо от сорта на "Ама ти си пробвала да живееш в Дания и не ти хареса ли?" Тогава ми стана малко тъпо за Валери, изглеждаше надменно това изказване.. сега като ги гледам заедно ми изглеждат все едно майка и дъщеря.. Пепе изглежда (но не се държи) като по-зряла, но някак са си по-равни от онзи влог, вече я няма границата от мисленето "Аз съм успяла, защото живея в Дания".

Помня го този влог и този момент. Но от позицията на времето сега, ясно защо и едната, и другата са си дома, както се казва!

Иначе разликата в годините им е точно една в полза на Пепе, но не мога да определя една до друга как стоят, чисто визуално в този клип.

# 1 258
Браво, панда 😀 Гергана е като излязла от каталога на топтрендс - евтино китайско изпълнение, но с големи претенции 😉

# 1 259
Ауу, постът е качен Sweat Smile Пак отворихме работа на Гера, ще блокира наред Joy

Общи условия

Активация на акаунт