Отговори
# 1 230
Някой с линк/скрийншот с на Гергана тиктокърството за тези без профил там? Споменаха по-нагоре, че копира Капитонова.. ама моля ви се, тя просто се е инфлуенснала от нея и взима наготово препоръките от стилиста и, нали и се каза (явно е, че чете тук), че стил не се купува, колкото и маркови дрехи да има... Ето, че си е взела "поука" и ще се "учи" как да има стил 😄

Ама как скрийншот?! Ще пропуснеш такава велика актьорска игра, достойна за мхм...."Златна малинка" Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 231
А какво иска да каже Г. с 15М+ в Ютуб, че м се слага за милион по принцип Thinking

# 1 232
Все повече игри забелязвам за кутията на кибрит и brave New. Мислех да я поръчам, но беше изчерпана... Някоя от вас поръчала ли си я е, или пък продукт от там?

# 1 233
А какво иска да каже Г. с 15М+ в Ютуб, че м се слага за милион по принцип Thinking

Може би, че има толкова гледания, но общо събрано от всички видеа Grinning

# 1 234

И аз го забелязах. Мисля, че има предвид гледания. Надявам се да е това, но е доста тъпо върпеки това. Да си сложи абонатите.

# 1 235
Скрит текст:

Да, във фантазиите си...

П.С. Не следя Капиталова, само бях хвърлила един поглед на едно от последните видеа в канала и Гергана действително я копира 1 към 1 в тия аутфити в ТикТок.

Гане, колкото и да се пънеш, няма да си хванеш Мечо...Капиталова поне има визия и знае как да върти мъжете на пръста си (което е вродено при по-голяма част от рускините и дори не трябва да се пънат като теб), което при теб тотално липсва.

# 1 236
Ако е така си я представям как съквартирантката й се прибира и заварва Г. седнала на кухненската маса, сложила очилата и чука с елката колко гледания е събрала в тубата Joy И те така се влиза в класация на Forbes.Nerd

# 1 237
Отговорът на Надя Сивкова и мен ме изненада много неприятно. Може ли някой да ми обясни какво ознавача да "работиш искрено"?! Интересувам се и от 365-дневната гаранция на лепящите татуировки?! Мислех Надя за по-интелигентна личност, но явно нивото е много ниско. Полина около когото и да се присламчи, все го злепоставя.

# 1 238
Уф че тежък жиОт Weary

# 1 239
Някой с линк/скрийншот с на Гергана тиктокърството за тези без профил там? Споменаха по-нагоре, че копира Капитонова.. ама моля ви се, тя просто се е инфлуенснала от нея и взима наготово препоръките от стилиста и, нали и се каза (явно е, че чете тук), че стил не се купува, колкото и маркови дрехи да има... Ето, че си е взела "поука" и ще се "учи" как да има стил 😄

Ама как скрийншот?! Ще пропуснеш такава велика актьорска игра, достойна за мхм...."Златна малинка" Stuck Out Tongue Closed Eyes

ЖДНБ! Когато решиш, че кринджа няма как да стане повече.. ами тя си действа според схемата - качване на скечове, уж се гледали най-много в канала и.. само платформата е сменила, да опипа почвата и там, нали там е младежта сега. Но наистина е едно към едно с на Капитонова видеата с дрехи.. само че алиекспрес версията налЕ 😄

# 1 240
Може дрехите, с които Гергана се снима, да са на съквартирантката и затова всеки път да са й безумно големи.

# 1 241
ГеритУ може ли да блокира в тик-ток? Да й пишем там малко фийдбек. 😈

# 1 242
Интересно ми е дали средностатистическият българин би дал 10лв за ластик за коса?!

# 1 243
Е то въпросният ластик се продава за няколко цента в Алито, а Полинария даже беше сложила снимка директно от там. Топ търговка. 🤣

# 1 244
Деси Пеева си взима официалната рокля, с която е била веднъж на бар, за семинар, на който ще бъде лектор..

В това изречение всичко е едно противоречие.

Общи условия

Активация на акаунт