Отговори
# 1 380
Изобщо не ми е криво или тъжно за Пепе или Ф2. Да са му мислили какво ще стане преди да са вземали съдбоносни решения. Сега не само живота на двете деца ще остане разбит, ами ще въвлекат и други хора. Ф2 вече разби сърцето на онова момиче, на ред е Пепе да се изгаври с Ф3.
Надявам се децата да израстат като силни личности при тази ситуация.

От къде това инфо ,че Ф-2 е разбил сърцето на момичето?
Иначе Ф-3 за мен ..е клина от "клин ,клин избива".Изглежда много влюбен.
Не са първите ,нито последните деца на разведени родители,ще се справят.

# 1 381
Качете ги някъде тия сторита на Гергана за изпусналите като мен 🤣

ей сега ще го монтирам на новия МАК. Какво си мислите вие и аз имам. Grinning
Само че е много хаотично цялото излияние. А вие кажете къде мога да го кача, така да може да се гледа дълго време, не да се изтрие след два три дни.

# 1 382
Джойчето добавя 🤣🤣🤣

Скрит текст:

Да, да, тогава била готова да поговори с него. Писахме си веднъж под нейна снимка, отговори ми два пъти и ме блокира. Голяма дискусия!
И като почнат с това, че сме си губили времето с форума, така разпускаме, бе драга. Ти като гледаш Нетфликс, аз обвинявам ли те, че не обръщаш внимание на твой муж? 🙄

# 1 383
Скрит текст:
И аз не разбирам някои видеа на Попова, какъв е смисълът да купува четки и гримове от Джъмбо. Разбирам да тества Голдън роуз примерно, защото хората си купуват и е нормална марка, макар и евтина и по-нисък клас, но защо човек ще се маже с китайски боклуци. Би трябвало инфлуенсърите да призовават да не си мажат децата боклуци по лицата.
Същото важи и за Златена. Тя прави видеа изцяло с гримове от Джъмбо. Последното й видео с роклите от Ремикс ми хареса, роклите бяха красиви.

И на мен подобни видеа с китайски гримове от Джъмбо/Алиекспрес никак не са ми интересни и не смятам, че мацането с всякакви марки е полезно за кожата.
После се чудят защо имат пъпки и лоша кожа и чудят с какво да се лекуват.
Разрових се назад в канала и да видя какво е пробвала от началото на годината - Фуудпанда, Голдън Роуз, четки от Джъмбо, NYX, Sigma, Beetique и т.н.
Ясно е, че изпробването на нови марки е в основата на канала и, но прекаленото цапотене и експериментиране със съмнителни продукти не ми е окей.
Въобще Попова ми беше интересна преди, със старата прическа и външен вид, със старото държание и излъчване и когато не прелиташе от марка на марка. Беше си намерила "нейните" марки - Есенс, Катрис, Римел, Пинк енд Дазъл и показваше главно тях. Сега е едно лудо препускане през де що има грим на света, сигурна съм, че вече дори не помни от коя марка какво е изпробвала.
И самоиронията и ми беше забавна до един момент. Сега попресоли манджата и ми е леко дразнещо на моменти.

# 1 384
  • Мюнхен
Абе знаете ли...гледах сега влога на Пепе и се замислих, че според мен всичките неща, които е правила досега, не са били от злоба, самоизтъкване или с цел проповядване как всички трябва да правят като нея.

Според мен има доза наивност, наистина е вярвала, че ще се получат нещата с Ф2 и й е криво, нормално. Просто не виждам и капка злоба или надменност в тая жена, а и факта, че никога не е избухвала по повод форума и нещата, които са се писали за нея, също говори доста хубаво за нея. Също така не смятам и че Ф3 е "клин-клин избива", добре си изглеждат като двойка.

Той впрочем хубавки ръце е изваял. Innocent

# 1 385
Идвам от видеото на Пепе.
Това, което каза в края на видеото...остави ме със смесени чувства.
От една страна мисля, че тя не обича Фифи или поне не по начина, по който той нея и по начина, по който му се иска на него. Хареса ми това, че използва думата ОТГОВОРЕН. Очевидно след всичко, което се случи тя осъзнава, че е отговорна и не е премислила нещата добре. Вижда, че е ненормално това, че бащата на децата й ги вижда рядко, Сиена дори не може да го познае и след 3-4 дни той отново си тръгва. Това със сигурност се отразява и на децата. Според мен Пепе беше тъжна поради това, а не защото Фичо ще й липсва. Чувства се гузно, че заради нея децата й не живеят заедно с баща си и за съжаление го виждат толкова рядко на живо.
И все пак след това видео все повече си мисля, че има реален шанс, понеже както тя самата казва иска все да е в джаза, да се съберат с Фичо. Няма непоправими неща. Ще видим все пак какво и как ще се случи.

Да вметна и че изказвания от сорта на мъжа ми, жена ми от Филети ми е малко too much. Държат се като млада двойка тийнове, а не като зрял мъж и сериозна жена с 2 деца и брак зад гърба си.

# 1 386
Не искам да съм много подробна за Пепе, но този влог ми беше странен.
Романтична почивка с новия мъж, натъртване на това колко са заедно, хахо-хихи, гушка децата (той) и т.н, а във втората част - всичко. Там, където ти е останало сърцето, душата,мечтите и ти е толкова трудно да се откъснеш. Мъчно ми стана за децата, сега са весели, но като растат ще им липсва повече.
А емоционалния изблик на Пепе...ами това е, когато нещата се случват, а ти не искаш и трудно приемаш. Като някой да ти отнеме мечтите, да те остави и да нямаш възможност да го изстрадаш, защото имаш отговорности и животът продължава. Не съм убедена, че Тя е убедена, че всичко е за добро. Човек не се разпада така, когато някой си тръгва Simple Smile
Ф3 ще е питомното, кроткото и правилното, но Ф2 винаги ще си е пламък, неизживените мечти и копнежи.

А помня мечтаеха да живеят в трета, неутрална страна...абе трудно си е. За всеки.

# 1 387
Сълзите на Пепе накрая на видеото нямат нищо общо с чувствата й към Филяка. Само който е преживял тежка раздяла, знае, че дори да продължиш напред и до уши да си влюбен, изграждайки си нов живот, една болка остава в теб завинаги и боли всеки път, когато нещо ти напомни за нея, не само след година, както при Пепе и след 10 години още е така.

# 1 388
Всеки има някой, който няма е положението.

# 1 389
И аз съм претърпявала тежка раздяла, но не съм имала деца от този човек. В момента той е женен и предполагам, че е щастлив. Не поддържаме контакт, но така се разделихме, че ако имаме нужда от някаква помощ/услуга или нещо подобно, то винаги сме насреща един за друг.
Не съм съгласна, че остава винаги болка. В конкретния случай обаче определено при Пепе и Ф2 има болка. Те винаги ще са свързани, независимо дали са заедно, дали живеят в една страна или не. Свърват ги децата, което според мен е причината тя да не преживява лесно случващото се, а май и той е в това положение. Едно е да се разделиш с един човек, всеки да замине в друг град/държава, да не се виждате, да не се чувате и т.н. Съвсем друго е да имате 2 малки деца.
Честно казано ако има желание, има и начин. Ако има истински чувства, разбирателство, уважение между тях и всичко беше окей сигурно нямаше да се разделят, сигурно щяха да се съберат. Щом са избрали този начин, най-вероятно има причини, които са основателни едно семейство да се разруши и да съществува по този начин.

# 1 390
Първо Валчето си "купи"-нова кафе машина.Така я представи ,но странноооо,онзи ден Ивана и тя със същата се сдоби.Сигурно е видяла от нея и за да не свършат и тя бързо си "закупи " такава.Днес и Шопови,за да са в тренда на кафе-млякото,хоп и те си купиха хаххаха.

# 1 391
Скрит текст:
Джойчето добавя 🤣🤣🤣

Скрит текст:

Да, да, тогава била готова да поговори с него. Писахме си веднъж под нейна снимка, отговори ми два пъти и ме блокира. Голяма дискусия!
И като почнат с това, че сме си губили времето с форума, така разпускаме, бе драга. Ти като гледаш Нетфликс, аз обвинявам ли те, че не обръщаш внимание на твой муж? 🙄
хахаха Аурора, как я нареди Heart Kissing Face

# 1 392
Първо Валчето си "купи"-нова кафе машина.Така я представи ,но странноооо,онзи ден Ивана и тя със същата се сдоби.Сигурно е видяла от нея и за да не свършат и тя бързо си "закупи " такава.Днес и Шопови,за да са в тренда на кафе-млякото,хоп и те си купиха хаххаха.

Според мен са им ги дали за няколко поста, докато трае партньорството и след това ще ги върнат. Съмнявам се да са им подарени. Една такава машина е около 1000 лв.

# 1 393
  • Варна
Гледах наборката, но нещо не успях да ревна, а не е като да не го правя на филми и предавания дори. Аз явно съм някакъв ГМО близнак, не знам. Чух какво каза накрая, обаче говори само за/на тези, които преминавали през същото/подобно. Вероятно осъзнава някакви свои и Ф2 грешки, но нищо за това не коментира. Аз, ако бях, може би щях да дам съвет на тези без деца да опознаят човека до тях, да поживеят малко, да походят по почивки и тогава да мислят за създаване на дете. Но това съм аз, както казах някакво ГМО близне, на което вече му се обяснява, че трябва да се замисля за дете....

# 1 394
Тая пък Джой що си мисли, че и да влезе тук ще прочете нещо за себе си. 😂
п. с. Абонирам се за сторитата на Гера, че изпуснах цирка. 😄

Общи условия

Активация на акаунт