Отговори
# 1 365
В началото на клипа се дърли с Ф3, после са хепи, после са с децата обяснява как й липсвала София, после снима Ф2 с децата и реве като си тръгва той за разбитите им мечти.
Тази Тодорова не беше ли някаква футболна (криндж покашляне) съпруга?

# 1 366
Ех, 6 часа ли отне на Джойчето да го измисли това съчинение? Браво, Радостче! Simple Smile

Видяхме ги колко са добри в общуването - само ги бива да шерват, шеймват, трият и блокират Simple Smile С това си поведение заслужават единствено и само анонимни критики Simple Smile

Стана ми тъжно от клипа на Пепе. Животът продължава, но всеки от нас си мъкне "куфара на миналото"... Който е гледал How I met your mother може би ще се сети какво имам предвид Simple Smile
Тъжно е, когато се разпадат семейства; тъжно, е когато дечицата не могат да познаят баща си... много е тъжно как той се опитваше да им говори на Датски и сякаш осъзнаваше, че те надали ще проговорят езика му...
Понякога не осъзнаваме как нашето его и инат ни отдалечават от мечтите, които сме имали, до момента, в който вече е прекалено късно те да се сбъднат...

# 1 367
Джой не я следя, знам я от вас, ама и тя не си вярва. Не четяла тук, била си обещала, ама много добре знае какво, кога се говори 🤔 Да каже на какво гледа (боб, кълбо) много е добра!

# 1 368
Деса си е взела бельо, като показваше роклята завита в наелоново пликче от там изпаднаха едни бели бикини. И толкова, кому е нужно повече?!

# 1 369
Блабабла...на всяка манджа мерудия,налЕ
Поведението на Пепе за мен е странно,по-скоро според мен решението за раздяла е дошло от Ф2,особено като гледам,че още доста го съпреживява.
Започвам да вярвам в сценария да се съберат,а ми се виждаше невероятно.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 22:36 от BaklavaTa

# 1 370
Блабабла...на всяка манджа мерудия,налЕ
Поведението на Пепе за мен е странно,по-скоро според мен решението за раздяла е дошло от Ф3,особено като гледам,че още доста го съпреживява.
Започвам да вярвам в сценария да се съберат,а ми се виждаше невероятно.

И аз си мисля, че ще съберат.

# 1 371
Не мисля, че Пепе преживява точно Филип2, по-скоро краха на мечтите, на розовото балонче, на идеалното бъдеще, което е предвиждала за тях. Това е напълно нормално и разбираемо. Независимо дали беше понапънато или съвсем искрено разплакването, адмирирам демонстрацията на емоции, които са логични. Не може всичко да е прекрасно, слънчево и хихикащо.
Филип2 е отслабнал, почернял и изглежда доста съкрушително, нищо общо с Филип2 отпреди 2-3 години.
Доста емоционално ми стана и на мен от видеото.

# 1 372
Не знам по какво съдите, но все пак има и Ф3 в картинката. Малко е гадно така, все едно него го няма и няма никакво мнение и значение. Аз не мисля, че има подобна перспектива.

# 1 373
Още от Гана:

1.
Скрит текст:

2.
Скрит текст:

3.
Скрит текст:

Ох, много е красива Виктория, очите ми остават по нея! Колкото и да ме ядоса с програмите й за отскабване и с житейския й път, все й прощавам и си я гледам 😁
П.С: Пазарува главно от Зара и пак изглежда 1000х по-скъпо от Гергана.

# 1 374
И аз мисля, че Филип 2 е пожелал това "преструктуриране". Пепе още го обича, то се вижда. Също така и на мен Филип2 ми се видя малко изоставен....Беше тъжна картинка как Сиена даже не го позна отначало. И как не могат да разговарят и на английски, а пък за неговият език няма шанс.. Жално ми стана..

# 1 375
Ами... не ми стана емоционално от видеото на Пепе. Стана ми тъжно за Фифи. Много ми харесват, като двойка. Хубаво е тези мисли, които ги е имала за Ф2 да ги пренасочи за Ф3.

# 1 376
Пуснах новото видео на Пепе, само за да видя срещата с Филип 2. И на мен ми стана криво. Филип изглежда страшно тъжно. Дано успява по-често да идва.

Визуално Пепе и Ф2 ми допадаха много повече от сегашната двойка и им симпатизирах, но животът е непредсказуем. Не вярвам, че биха се събрали. Още повече не вярвам, че би била успешна развръзка това.

# 1 377
Капитонова ми напомня на Линда Еванджелиста на някои от снимките... Гергана ми е малко като Ам-гъл.

# 1 378
  • Някъде там
Пуснах влога на Пепа, но го спрях до "моят мъж"..По лигав превзет  и мазен влог скоро не беше правила.
Няма да го изгледам до края.

# 1 379
Изобщо не ми е криво или тъжно за Пепе или Ф2. Да са му мислили какво ще стане преди да са вземали съдбоносни решения. Сега не само живота на двете деца ще остане разбит, ами ще въвлекат и други хора. Ф2 вече разби сърцето на онова момиче, на ред е Пепе да се изгаври с Ф3.
Надявам се децата да израстат като силни личности при тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт