Отговори
# 1 350
Ииии Пепе с нов влог, време беше да измести фокуса от Гергана 😂

# 1 351
Представям си го това сериозно гадже, което е оставило любимата да изпадне до там да не може да си позволи квартира с креват, а да трябва да спи или с хазяйката, или на стол в кухнята...

Сериозното гадже може да се кефи на тези неща JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 352
👌👌👌

Благодаря, Green Arrow, много се радвам да прочета, че е стигнало и до ректора.
Дано поне едно мъмрене да ѝ теглят, за по-стресиращо: предупреждение.

Скрит текст:

# 1 353
Твърде свободно се борави с юридически понятия от юридически неграмотни хора, които стават за смях. Гергана добре е направила като е изтрила тези story-та.

# 1 354
Много ми хареса влога на Пепе, получих бучка в гърлото още като видях изражението на Филип, когато вижда децата отново. Нека някой да го види и да каже пак, че не го е грижа за тях, толкова болка и радост имаше в погледа му едновременно. На момента, в който Пепе си поплака в колата накрая, поплаках с нея, въпреки че не съм изживяла нещо подобно и се надявам никога да не изживея.

# 1 355
Аз във фб не виждам сторита... Явно аз не гледам където трябва.
Как няма да седна да я съжалявам на фона на всичко що е за съжаление.

# 1 356
Спокойно, аз бях сигурна, че ще ги изтрие затова ги записах. 😄 Ще измисля къде са ги кача за поколенията. Още тази вечер, обещавам!

# 1 357
  • София
На мен друго ми прави впечатление у Гергана - за маркетингов експерт е крайно незапозната нито със социалните медии, нито със законодателството, регламентиращо могат или не да се публикуват снимки, качени в някоя социална мрежа. Не знам какви курсове води и на какво "учи" хората, но дори и днешната и тъпотия да махне сторито от инстаграм, но да не го разкара от фейсбук пак доказва колко невежа е.
От цялата дупнишко-пловдивска драма единствено ми е кофти за това момче, което явно не иска да има общо с Гергана (или поне не в смисъла, в който беше представен във видеата), а беше изтипосан тук заради нея.

# 1 358
Джойчето добавя 🤣🤣🤣

Скрит текст:

# 1 359
Деса Пеева снимала травъл влог. От Варна до Бургас. Пътува с пазарска чанта, с автобус. Облечена със бяла къса рокля, на токчета и сако. А тоалета за събитието е колкото пакета с мокри кърпи. Просто не е реално 😐😐😐

Мен ме изуми, че не си взе бельо, или поне не го показа.

# 1 360
Тези дали осъзнават, че никой не се интересува от километричните им постове? По принцип никой не чете такива, интересно, че като сошъл нетуърк звизди ни га знаят 🤣 Май и законите са ги чели в онлайн курс😂
Експерт е според себе си. Не съм разбрала да има каквато и да е квалификация в областта.
На Десислава Пеева не й ли видяхме достатъчно от бельото до сега? Не знам дали изобщо е взела такова.

# 1 361
Идвам от Влога на Ети, да същата тази, която наричах Пепа.. Днес ми стана много мъчно за нея, дано вече е намерила истинският човек за нея..!

# 1 362
Не чете жената, ама отговаря на минутата... Grinning

# 1 363
Идвам от Влога на Ети, да същата тази, която наричах Пепа.. Днес ми стана много мъчно за нея, дано вече е намерила истинският човек за нея..!
Може ли груб преразказ?

# 1 364
Джойчето ме съжалявала...пуснах сълза JoyJoyJoy
Отивам да й падна на крака и да се моля да ми помогне да изляза от порочния кръг на анонимността и хейтърството Joy

Общи условия

Активация на акаунт