Отговори
# 1 290
  • Варна
Относно копирането на дрехи.... не защитавам никого, но в крайна сметка на всекиго може да се случи някой да има дреха като неговата.

# 1 291
Гери с нов ТикТок - на най-модерно облечената и адаптивна жена. Или поне тя така си мисли.
То са чупки, стойки, муцки. Дано някой най-накрая я хареса от шугар дедитата та да се кротне малко.

# 1 292
Хем на Гергана някои от дрехите ми харесват повече като цвят/кройка (въпреки че се различават едва-едва от тези на Капитонова, където изобщо се различават), хем няма никаква база за сравнение как всяка от тях носи тези дрехи. Малко ми е тъжно, толкова да ти се иска да си нещо, а то...

Кхххъхъ, от тик-тока ми хареса с тренча. Има 2-3 визии от копираните от Капитонова, които и на Герито биват, но не мога да се абстрахирам от всичко останало просто... Всъщност, по-хубаво да копира нещо, което го бива, отколкото да твори сама, че хич не се справя.

# 1 293
Новият тик ток на Гергана.. тренча на Burberry трябва да се покаже преди да се върне все пак. Тя е толкова ниска и смешна,че по-скоро прилича на дете на Хелоуин,маскирало се като Шерлок Холмс. Белите маратонки на Macqueen също са извадени от кутията за малко,да не ги изцапа навън и да не може да ги върне. Останалите дрехи,които показва сме ги виждали, Patrizia Pepe не е толкова скъпа марка,има все пак 1-2 рокли да си ги относи. Единственото постоянно присъствие са дънките от zara/bershka/pullandbear/Stradivarius. Черните обувки тя си ги е оприличила на jimmy choo,нищо чудно да не са.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 18:39 от unknown23

# 1 294
Новият тик ток на Гергана.. тренча на Burberry трябва да се покаже преди да се върне все пак. Тя е толкова ниска и смешна,че по-скоро прилича на дете на Хелоуин,маскирало се като Шерлок Холмс. Белите маратонки на Macqueen също са извадени от кутията за малко,да не ги изцапа навън и да не може да ги върне. Останалите дрехи,които полазва сме ги виждали, Patrizia Pepe не е толкова скъпа марка,има все пак 1-2 рокли да си ги относи. Единственото постоянно присъствие са дънките от zara/bershka/pullandbear/Stradivarius. Черните обувки тя си ги е оприличила на jimmy choo,нищо чудно да не са.

Ама и много странно стои на тия токчета. Все едно има някакво гръбначно изкривяване. Може да и е противопоказно да носи. Защо си го причинява. Сигурно и я боли.

# 1 295
Още от Гана:

1.
Скрит текст:

2.
Скрит текст:

3.
Скрит текст:

На втората снимка Виктория изглежда много добре - секси, какъвто е и замисълът. Герата е далеч от това излъчване.
В интернет страницата на един вестник вече има публикувана статия за студентката по медицина, която се обсъждаше по-рано.

# 1 296
Дай линк, моля.

# 1 297

Благодаря, Green Arrow, много се радвам да прочета, че е стигнало и до ректора.
Дано поне едно мъмрене да ѝ теглят, за по-стресиращо: предупреждение.

Скрит текст:

# 1 298
👌👌👌

Благодаря, Green Arrow, много се радвам да прочета, че е стигнало и до ректора.
Дано поне едно мъмрене да ѝ теглят, за по-стресиращо: предупреждение.

Скрит текст:

# 1 299
Скрит текст:
Още от Гана:

1.
Скрит текст:

2.
Скрит текст:

3.
Скрит текст:
Може да вземе пример от Капитанова и да се погрижи за зъбите си най-сетне.

# 1 300
Зъбите няма да ги оправи,защото никой няма да й върне парите за шините/брекети после. Нали искаше инвизалайн,те са около 2000-3000лв,как си представяте да даде толкова пари за нещо,което не върви да снима за ИГ и да върне после? Да събере пари да се изнесе сама на квартира/легло поне,пък после да изправя зъбите.

# 1 301
  • София
И аз не разбирам някои видеа на Попова, какъв е смисълът да купува четки и гримове от Джъмбо. Разбирам да тества Голдън роуз примерно, защото хората си купуват и е нормална марка, макар и евтина и по-нисък клас, но защо човек ще се маже с китайски боклуци. Би трябвало инфлуенсърите да призовават да не си мажат децата боклуци по лицата.
Същото важи и за Златена. Тя прави видеа изцяло с гримове от Джъмбо. Последното й видео с роклите от Ремикс ми хареса, роклите бяха красиви.

# 1 302
  • Някъде там
С филия от 5 лева ще мина на диета. Joy

Много се забавлявах с чорапи гейт, страшни детективи сте хаха
На мен 5 лева ми излиза целия кето хляб който си правя за цяла седмица...😀😀😀😀
Обаче е хитра...после ще се фука, че заради нейния хляб дамите отслабват, а то ще е от глад заради златните филии..
Аз ще гледам една филия да я ям цяла седмица...🤣

# 1 303
Просто Капитонова има всичко онова, за което Гергана мечтае.. от там идва цялата работа.

# 1 304
Деската Пеева как си беше пльоснала бохчата на централно място на лекцията си... Много ме кефи какво е перде. Искам и на мен така да не ми пука колко съм мръднала.

Общи условия

Активация на акаунт