Отговори
# 1 335
Тук все още ги има- https://www.facebook.com/MakeUpTipsByGeri/

И аз да ви дам един lifehack- за всички блокирани в инстаграм, гледайте я чрез фейсбук Grinning

# 1 336
Аз сега открих Звезделина и Калоян - Mint Stories и се превърнаха в едни от любимите ми влогъри. Харесват ми идеите им за снимки, доста са креативни. Хареса ми и последното им видео с пътуване до морето, показаха интересни и красиви места. Трябва по-често да влогват.

# 1 337
Идвам да похваля Валчето ! Седнала на пясъка и маже продукта на Ивана, браво!

# 1 338
Aa да, има ги все още във Фб! Имам един въпрос, тъй като не живея в Бг от много малка и не съм на 100% на ти с българския, “подсъдна” не е ли “подсъдима”? Просто ми стана интересно, поправете ме ако греша! 😂😂

# 1 339

Много добро включване от едно момиче под поста на Радост. Тя отново с хилещи емотикони...

# 1 340
Това е понеже от темата я хванаха да краде рецепти от Звездев и да ги представя за свои Grinning И тя като Гергана - като не може да блесне със собствена светлина, копира и се мъчи да стане като големите...

# 1 341
Представям си колко съобщения е получила Гана,казвайки че е нелепа с плановете й за съд,че решила проблема като изтрие сторитата. Ако иска да затваря устите на когото и да било по темата да го покаже това велико гадже и той като мъж да се застъпи за нея. Има опция баш в нейн стил-наема някой за 1 ден,показва в мрежите и го връща 😉 Само дето не знам дали има достатъчно пари на този свят някой да приеме подобна роля дори и за ден.

# 1 342
  • Sofia

Мдааа, ясно. Според мен въпросният Ники я е награбил жестоко за цялата история със снимките му тук, съответно тя е трябвало да каже публично, че не са заедно. И как най-удобно да стане това? Като пуснеш сторинце, в което обясняваш как другите хора ти се бъркали в живота, защото нямали свой собствен. Страшно клише. За частта, в която обясняваше колко е щастлива - еми някак си не й се вързах. Sorry not sorry...

# 1 343
  • софия
Човек да не ви остави за 2 часа 😄 цирка е пълен. Добре, че споделихте за фб, посмях се и аз на Ганкините сторита. Има гадже, обаче въпросния приятел й сглобява шкафа?! Мхм, добре, повярвахме сякаш. Използвала е момчето за филма, сега се обяснява... много тъжно.

# 1 344
Апф, тя на редакторката на Вог се подиграва. Оле, оле. Бегенцата верно са тотални. Няма други като тях.
Аз само.... Как се подразбира, че някой има гадже? За един прЕятел питам.

# 1 345
Хахаххахахха, на Гергана й излиза пушек от главата Joy Благодаря за идеята за фейсбук, видях ги сега. Герганка изглежда като 15 годишна, която се прави, че е много над нещата аххахахха

Бау!
Скрит текст:

# 1 346
За Гергана-след казаното от нея в иг имах чувството,че ще последва...."текста четоха Трендафилка Немска.."
За Джой Тодорова-мерси,аз също искам да съм толкова успешна в професията си като въпросната дама,която осмива,по външен вид бая имам да я стигам още.
Но Мелании много,вече не е мн интересно.

# 1 347
Може Ник да се е скарал на съквартирантката, след като беше тагнат и коментиран тук и Гането да се е притеснило, че трябва да търси нова квартира..
Представяте ли си пак да събира багаж, да опакова чанти, обувки...
Най-дразнещото при нея е, че постоянно публикува лъжи, които трие, когато ѝ е угодно.

# 1 348
Е, как бе... на Гери гаджето е сЮрозен муж, как ще се дупи да сглобява шкафчета от айко (или откъдето там е въпросната мебел), с него тя ходи само по задгранични пътешествия и изискани вечеринки, oh wait...

# 1 349
Представям си го това сериозно гадже, което е оставило любимата да изпадне до там да не може да си позволи квартира с креват, а да трябва да спи или с хазяйката, или на стол в кухнята...

Общи условия

Активация на акаунт