🍀 КСК 2020 - July morning! 🍀

• 349 224
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
У нас кандидатстудентската кампания завърши успешно - приет по първо желание "Медицина" в МУ Варна. Tada

# 661
  • София
Ако някой знае, може ли да сподели как се участва в трето класиране в  СУ . Синът е приет не по първо желание, на второ класиране.

От сайта на СУ:

ПОТВЪРЖДАВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В СЛЕДВАЩО КЛАСИРАНЕ
Студентите, които не са приети на първо и второ класиране по първо желание, могат да продължат участието си с следващ етап на класиране като попълнят Декларация за участие в следващ етап от класирането и депозират Диплома за средно образование – оригинал при инспектор Студенти на факултета, в който са приети.

Дипломата-оригинал за средно образование се връща веднага след като студентът се запише или се откаже да участва в класирането.

Кандидатите, подали декларация за участие в следващо класиране след първо класиране, които не са приети в по-горно желание, участват автоматично в трето класиране, запазвайки мястото си в специалността, в която са приети.

Кандидатите, които не са приети по нито едно от желанията, автоматично участват в следващо класиране.

# 662
Благодаря, Master ! Hug

# 663
  • Варна
Ясмина,  много се радвам! Браво и честит ви втори доктор!
Да видим ще заформите ли тройка.Simple Smile)

Аз ви черпя виртуално, девойката ми има рожден ден днес.
Ще си черпи приятелките в събота на пикник.Simple Smile
Днес им е бала, преди малко ги оставихме в хотела.

За кандидатстването ... още чака решението на единия университет.

# 664
Флаш, честит рожден ден на дъщерята ти!

# 665
При нас има раздвижване на опашката. Над 50 човека след първо класиране са се отказали. От 100+ вече сме на 50+ място, но според мен все така няма шанс. Чакаме си все пак трето класиране, друга работа нямаме. И евентуално някакви свободни места през август, но едва ли ще направи компромис синът ми с желаната от него специалност. Към КСК 2021 отиват нещата...

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 19:33 от Бледолилава

# 666
  • Варна

Абсолютно! Малката твърдо се е ориентирала към неврохирургия Simple Smile

Честит Рожден Ден на щерката! Успех с английските университети! Твърдо ли се отказахте от следване в България?

# 667
  • Варна
Иси, благодаря!

Ясмина, да. Отказа се и не отиде да се запише в СУ, бяха я приели ... .
Ще бори политиката, остава само да се види в кой от двата университета.

# 668
Аз вече се чувствам като политиците... Всяко мое решение е предпоследно :')

Абсолютно! Малката твърдо се е ориентирала към неврохирургия Simple Smile

Честито!! Неврохиругията е много яко нещо Grinning

# 669
Не познавам нито една жена неврохирург.
Имало нова специалност може би към рентгенологията, ендоваскуларна хирургия, за мозъчно съдовите болести. Има 1-2 с такава в страната, така чувах.

# 670
Дъщерята на Ясмина ще бъде първата 😎
А аз втората 😎👌

# 671
Ще ми е приятно да ви има. Flowers Hibiscus
Дерзайте, щом е така.

# 672
Когато окончателно ме приемат някъде ще пиша да се похваля.

# 673
  • Варна
Не познавам нито една жена неврохирург.
Имало нова специалност може би към рентгенологията, ендоваскуларна хирургия, за мозъчно съдовите болести. Има 1-2 с такава в страната, така чувах.

Малката ми щерка ще е 6-ти клас, доста далече от следване. Засега ми прилича на моята мечта да стана космонавт едно време Simple Smile Има време да обмисли всичко, а може и да си смени желанието кардинално.

Иначе голямата щерка ще е 5-ти курс медицина в Германия, сега и синът ни e приет тази специалност.

Flash* - политика ли иска да следва в ОК?

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 19:54 от Ясмина

# 674
Ясмина браво!
Флаш, честит рожден ден на девойката!

Isssii17, провери за кои специалности миналата година са обявили свободни места през есента, може нещо да ти хареса.
Аз така направих за седмокласника, уж имаме някакъв план.

Общи условия

Активация на акаунт