Кралски работи и клюки - юли 2020

• 76 474
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 435
Да, разведен и свободен да прави каквото си иска...и все пак, би трябвало да има някакви морални граници.
Е, моралните граници са за другите, не за Андрю. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ужасни са му снимките на партито с Тръмп.
Разочарована съм, защото всъщност го харесвах Андрю, въпреки постоянно лошата му репутация от преди. Сега обаче вече не мога да го гледам.
И не спирам да се дивя, когато някой запревъзнася Уиндзорите и ценностите им. Ценностите на едно семейство са такива, каквито са на най-безотговорния му член. По аналогия с "the herd is only as strong as its weakest member".
Може да е икона бабет, но с децата си не се е справила май много добре.

# 436
От морал до морал има един свят разлика.
Заплахи,изнасилвания,малтретиране и пр.са наказуеми,когато са доказуеми.
Силно привлечените от мъже с пари и власт девойки често свършват наранени и без пръстен.
И това, да. Колкото има богати, безскруполни мъже по света, толкова и девойки, който си умират да придружат някой богат чичо на някоя яхта пък после се пиявяват прелъстени и изоставени да си търсят парите в съда.

Малко извън темата, но едно време една съученичка на сестра ми сваляше баща ми, той беше забранил да я води вкъщи. Луда работа.

А това за Летисия една съфорумка го беше написала из някоя от темите, не помня коя. А тя по спомен май живее в Испания, та се зачудих възможно ли е. То детето е, като картинка какво има да му се оправя?

# 437
Ако  някоя жена се е качила на яхта с чичковци, означава че, е съвсем в реда на нещата да бъде малтретирана? И това ги оправдава?
Не искам отговори, сама си правя изводите.

# 438
Ако  някоя жена се е качила на яхта с чичковци, означава че, е съвсем в реда на нещата да бъде малтретирана? И това ги оправдава?
Не искам отговори, сама си правя изводите.
Кой казва такова нещо?

Познавате ли мъже набедени в изнасилване от жени, които дори не познават. Изнудвани? Монетата има две страни, едно зло не оправдава друго.

# 439
Това за Летисия съм го пропуснала. Но детето е много красиво, а и освен това тепърва ще се развива. Дано не е откачена като Джоли и да почне да побърква децата.

# 440
  • София
Стига бе, Летисия се твърди, че е строга майка, и държи на възпитанието и образованието на децата. Може да си е правила пластики, но чак да е такава откачалка, че да насърчава Леонор, която е още дете. Пък и Фелипе едва ли е съвсем безгласна буква.
Разбирам да обсъждаме разни слухове, но поне да имат някакъв смисъл, тоест да има вероятност поне малка да са верни. Това за Леонор е от типа на тези корици https://img.gossipcop.com/quill/2/c/d/2/e/e/2cd2ee8bc2aabf9d6fce … 189fe6eb80f4d.jpg и https://www.newidea.com.au/media/68410/in-touch.jpg?width=720&center=0.0,0.0

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 12:10 от Lana

# 441
Пфф, а това че Летисия ще насърчава дъщеря си да си прави пластики е такова безумие, противоречаща дори на здравия разум - най-малкото защото трябва да си на минимум 18 години за да си направиш пластична козметична операция, а Леонор е доста под тази възраст. Да не говорим за другите очевадни безумия свързани с този слух. Мисля, че Летисия е доста по-разумна и добра майка от това, което предполага подобна клюка.

# 442
Уилям и Беа

Ан и Филип

Катето и Вики

# 443
А какво искала Летисия да коригира на Леонор? Какъв дефект има Леонор?

# 444
# 445
  • Някъде там
Днес нашата слънчева аржентинка има празник. Деня на независимостта на Аржентина.

# 446
Не знам откога е снимката, но не я бях виждала:

# 447
Рокля на Елизабет, която е носила през 1957 г., на посещение във Франция. Детайлите са приказни, видяхте ли пчеличката ? :

# 448
Разкошна е роклята, много regal.

Виктория и семейство спортуват:

Браво на Даниел, прави лицеви и планкове с дете на гърба...Joy

# 449
  • София
Фелипе и Летисия, много са смешни

Общи условия

Активация на акаунт