Кралски работи и клюки - юли 2020

• 75 196
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз съм убедена, че си въртят далавери яко. Нямам предвид само Съсекс. Всичките до един. Просто на Съсекс много им личи, защото са....няма да казвам какви, че да не настане драма.

# 1 156
Всичко се върти около Travalyst, а Уилям няма нищо общо с тази инициатива.
Тя е на Хари.

Чарлз и Камила са на 3-дневно посещение в Корнуол

# 1 157
Хмм, не се върти баш около travalyst, става въпрос за Royal fondation и обвиненията са си баш към двамата и то баш по равно. Колко са основателни е друг въпрос

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 18:02 от Анонимен

# 1 158
Доста мераклийки има за роклите на бабет, но дали има някоя да изгаря от желание да се омъжи в роклята на Даяна LaughingLaughing

Едно време, когато учехме английски имахме урок свързан с кралския двор и по-точно с Чарлз, за когото се казваше, че изпадал много често в гневни изблици, че му гладели връзките на обувките, имал личен изтисквач на пастата за зъби,  имаше и нещо свързано с варените яйца, които ядял на закуска, но сега не мога да се сетя. Общото впечатление беше, че не е много лесен и приятен за живеене човек.

# 1 159
Хмм, не се върти баш около travalyst, става въпрос за Royal fondation и обвиненията са си баш към двамата и то баш по равно. Колко са основателни е друг въпрос
И каква му е ползата на Уилям да пренасочва пари към Съсекс Роял и Travalyst?

# 1 160
Аз затова коментирам предимно външен вид и тоалети. Е, и някои новини според ББС. За другите неща не мисля, че до нас ще достигне 100%-ната истина.

# 1 161
И каква му е ползата на Уилям да пренасочва пари към Съсекс Роял и Travalyst?
Едва ли нещо подобно е правил. Превеждам буквално, че има обвинения че някои от организациите ''служели повече на интересите на двамата принцове'', отколкото за това за което са предназначени. Имаше и цитат че даренията от  Royal fondation били най-вече заради роднинските връзки със Съсекс и Кеймбридж.

# 1 162
Каквото и да е ставало, то е било със съгласието на всички.

# 1 163
  • София
Под интереси имат предвид пари или нещо друго? Защото ако не са пари, какво пък толкова може да се облагодетелстват...освен PR-а, който така или иначе се търси във всяко едно действие, което извършват.

# 1 164
Да, за трансфер на пари става въпрос.

Според мен е нормално да има поток от Кралската фондация към фондацията на Съсекс, т.к. бяха едно общо в началото, но към Травелист, което няма връзка, не ми е ясно защо има трансфери.

# 1 165
Пише че имало прехвърляния между двете организации, с цел да обслужвали интересите на двамата братя и че двете фондации били служили в интерес предимно на техните objectives. Според твоята статия, т.е обвиняват и Уилям в абсолютно същото.

# 1 166
  • София
Точно пък републиканците, които май още не са успели да влезнат в британския парламент ли намерихте да коментирате?

# 1 167
Какъв е проблемът с републиканците?
Те дават оценка на безспорен факт...

# 1 168
  • София
Какъв е проблемът с републиканците?
Те дават оценка на безспорен факт...
Безспорен? Демек са дали и доказателства? Ами ако имат такива защо не са ги предали на правораздавателните органи, а пишат статийки само в техните издания?

# 1 169
Ами докладът/отчетът е на самата фондация...
Сигурно е законно. Въпросът е дали е морално...

Общи условия

Активация на акаунт