Кралски работи и клюки - юли 2020

• 75 207
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Летисия и Фелипе в Тарагона днес

Харесва ми много днес, дори и еспадрилите.

# 1 171
Роклята е много хубава, обувките за мен - не.

# 1 172
  • София
Според мен са риза и пола.

Чарлс и Камила и красиви гледки
https://www.instagram.com/p/CC3dXK0ghgD/?igshid=10szuwzfkhz47

# 1 173
И на мен много ми харесва. Еспадрилите този път са на място, с тази рокля/аутфит.

# 1 174
  • Някъде там
Матилде на националният им ден.
Тази жена все повече ми харесва.
Смели и интересни тоалети.
Тоалета на Летисия е супер, без обувките.

# 1 175
Летисия - прекрасен цвят и материя, стои й много добре, но пак поредния пеньоар. Обувките - една идея по-добре.

# 1 176
Чудесна е Летисия, обожавам такива рокли-ризи (или сетове).
Еспадрилите ако бяха обувки или балеринки, щеше да е чудесно.
Матилде и тя е свежа, макар да има и много по-успешни тоалети.

# 1 177
  • в сърцето на един мъж...
Еха, Чарли и Камила са били в замъка на Крал Артур Heart

# 1 178
Не мога да преценя дали е пола и блуза или рокля дрехата на Летисия, но ми харесва. Но тя почти винаги ми харесва. Даже и в пеньоарести рокли няма слугинско-гувернантски вид като други, сигурно заради опънатия ѝ като струна гръб. От друга страна, именно заради стойката, в прекалено строги дрехи ми идва твърде строго излъчването ѝ и малко не ми харесва.

# 1 179
Това гълъбово сиво или подобно,е цвят,който Летисия не бива да носи.
И като рокля,и като сет,е скука.Една пола с неравни краища,загащена на кръста като селска престилка.
И всичко това върху мумия на дете,от която скоро ще останат само еспадрилите.

Няма да се докаже за фондациите,но естествено,че целта на всички  е да перат и отклоняват.За какво смятате,че Съсекс драпат за собствена фондация в САЩ и се пънат да благотворителстват.,вместо да си търсят работа.Подцениха местната конкуренция и надцениха собствената си значимост,което е типично за тях като двойка.

# 1 180
Там където са отклонявали пари - това не беше ли нещо за зелен туризъм? Да не се окаже, че така са си плащали частните самолети и издръжката до момента Thinking

# 1 181
Харесах и аз Летисия, само не съм сигурна за полегналата яка на роклята.

# 1 182
Някой си е поиграл как би изглеждала Кейт с корекции

# 1 183
Ех, Кейт е неузнаваема, няма нищо общо със себе си. Оригиналът е доста различен

От адвокатите на Хари и от Кеймбриджови са пратили опровержения за обвиненията на републиканците. В тях се казва, че трансферите са направени съобразно с изискванията, че са напълно прозрачни и никой никога не е използвал организациите за лични интереси, а само и изцяло за благотворителност. Charity commission казва, че ще прегледа информацията, но засега няма показания за нередности.

# 1 184
Истинската, натурална Кейт ми е в пъти по-симпатична от коригираната, изваяна, пластмасова девойка, в която са я превърнали. Такива бол.

Общи условия

Активация на акаунт