Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дете с високо Тсх

  • 790
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 120
Здравейте, аз съм с Хашимото и пия ЕУТИРОКС.От известно време дъщеря ми /на 9 години/ се оплаква, че има сърцебиене и я заведох на детски ендокринолог,която  пък ни пусна хормони и днес излязоха резултатите.      TSH 5.58/0.27-4.20/        FT4 13.41/9.30-17/ 
ТАТ 15.9/0-115/     и     МАТ 16.1/0-34/.Много ми е притеснено,в понеделник ще ходим да показваме резултата. Някои има ли идея какво следва?🥺

# 1
  • Мнения: 8 545
Има тема за Автоимунен тиреоидит тук, ако искаш пиши там, там сме няколко болни майки и с вече болни деца за съжаление. Не е толкова учудващо при условие, че са обременени от нас.

Какво следва - зависи от лекаря. Може да е проследяване, може да е изписване на хормон (Еутирокс) .
Сина ми го следяхме 2години, като през това време попълвахме дефицити на витамини, хранителен режим и т.н. Но дойде време преди половин година когато изследванията се влошиха и стигна до хормон.

Общи условия

Активация на акаунт