Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 792
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Защо не пробвате новия  тоник на Гарние от органик серията.

# 661
  • Плевен
Серията на Нивеа Urban detox почиства много добре.

# 662
И аз да попитам за Гарниер - някой вече да е пробвал и да може да сподели впечатления за хидратиращия им крем с лимонова трева за нормална до комбинира кожа?

# 663
Здравейте! Моля ако някоя дама е от Варна, да ми каже къде има магазини за козметика, освен ДМ, , Елитис, Лили и Дъглас. Няма значение район и квартал.

# 664
Магазина на Марешки до Медицински Център Марешки. Магазин Рефреш. Има такъв и в кв. Виница до Кметството. Добро зареждане, добри цени, има и продукти от паралелен внос.

# 665
  • русе
Здравейте, препоръчайте ми спирала за очи. По скоро търся ефект ветрило. Последно си купих нa мейбалийн златиста . Сега се чудя каква да си взема. Преди години бях попаднала на една спирала на римел нещо рок ефект беше...в червена туба.
Някой ако се досети за спирала с такъв драматичен ефект (като на римел) моля да го сподели.

# 666
Магазина на Марешки до Медицински Център Марешки. Магазин Рефреш. Има такъв и в кв. Виница до Кметството. Добро зареждане, добри цени, има и продукти от паралелен внос.
Много ти благодаря Джаста!

# 667
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте! Моля ако някоя дама е от Варна, да ми каже къде има магазини за козметика, освен ДМ, , Елитис, Лили и Дъглас. Няма значение район и квартал.
Каква точно козметика търсиш?В "безмитния" магазин на Морска гара има също интересни марки.

# 668
Купих си алое на холика, мога ли да го използвам за лице и скалп без отмиване?

# 669
  • София
Можеш. То е като вода, минутка след като го сложиш, пипаш и вече е попило и все едно нищо не си слагала, няма лепкаво чувство. Аз го втривам и в крайчетата, уж обещава по-малко цъфтеж.

# 670
Можеш. То е като вода, минутка след като го сложиш, пипаш и вече е попило и все едно нищо не си слагала, няма лепкаво чувство. Аз го втривам и в крайчетата, уж обещава по-малко цъфтеж.
На мен ми се иска в скалпа, защото е сух, но ме е страх да не седи като мазно после... Не искам да го отмивам.
Сложих си на краката след бръснене и е чудесно  Simple Smile

# 671
Аз го ползвам освен за тяло, и за лице.

# 672
Аз го ползвам освен за тяло, и за лице.
Как? Преди крема? Какъв е ефекта? Хидратира?

# 673
При кожни раздразнения и зачервявания. Просто се намазвам на чисто лице. Не слагам нищо върху него. Успокоява кожата и я прави мекичка,  а зачервяванията изчезват.
Сигурно ще ви прозвучи странно, но тъй като ползвам крем за основа преди грим, когато той свърши, няколко дни слагах от гела на Холика за основа. Чудесен продукт е.

# 674
Каква точно козметика търсиш?В "безмитния" магазин на Морска гара има също интересни марки.

Развивам инстаграм профил и търся интересни марки за проба. Общо взето грим продукти и грижа за кожата, но от по-непознати марки или нетолкова известни продукти. Благодаря, ще погледа и там!

Общи условия

Активация на акаунт