Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 872
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря! Предполагам, че за по-студено време ще са окей.

# 541
Фрау това е серията. Не знам дали е заредена навсякъде, пишеше Ново, но пък беше почти изкупена. 😁

# 542
Здравейте, включвам се за първи път с въпрос. Имате ли мнение за кремовете на Rosa Impex - този с пшеничен зародиш и с козе мляко и маслина конкретно ме интересуват. Благодаря предварително!

# 543

Здравейте,купих си това червило още с 2 лака на марката.Мирише приятно,съхне бързо,но не е много трайно.Но за цената си от 3 £ бива.Палитрите на тази марка са много хубави,така съм чувала,но не съм си купувала все още.Хубава вечер

# 544
Аз също имам това червило, след 10 пъти нанасяне свърши или изсъхна, не съм сигурна, но не останах доволна. Палитрите им не струват, имам 2 от тях, пигментацията им никаква я няма, а на клепача седят като брашно. Бюджетни палитри мога да препоръчам от Revolution, имам няколко от тях, от различни техни серии, страхотни са! П. С. Поръчвам ги от parfimo.bg май беше сайта, там са с най-ниска цена, но съм виждала в няколко магазина на Лили в София също да продават марката, но не знам какъв асортимент поддържат.

Здравейте,купих си това червило още с 2 лака на марката.Мирише приятно,съхне бързо,но не е много трайно.Но за цената си от 3 £ бива.Палитрите на тази марка са много хубави,така съм чувала,но не съм си купувала все още.Хубава вечер

# 545
  • Deutschland
Фрау това е серията. Не знам дали е заредена навсякъде, пишеше Ново, но пък беше почти изкупена. 😁

Благодаря. Това са им новите опаковки. Кой знае дали не са реформулирали и съдържанието 🤔

# 546
Здравейте,това си купих вчера и съм доволна.Използвам го вместо moisturiser

# 547
Аз също имам това червило, след 10 пъти нанасяне свърши или изсъхна, не съм сигурна, но не останах доволна. Палитрите им не струват, имам 2 от тях, пигментацията им никаква я няма, а на клепача седят като брашно. Бюджетни палитри мога да препоръчам от Revolution, имам няколко от тях, от различни техни серии, страхотни са! П. С. Поръчвам ги от parfimo.bg май беше сайта, там са с най-ниска цена, но съм виждала в няколко магазина на Лили в София също да продават марката, но не знам какъв асортимент поддържат.

Аз пък съм доволна от палитрите на W7, докато от серията Re-loaded на Революшън останах разочарована. Може по-скъпите им да са хубави, но нямам желание да пробвам вече сенки на марката.

# 548
Аз имам iconic 2, която е само с перлени сенки, както и една от chocolate серията им в бяло. И двете са страхотни. Но явно по отношение и на двете марки зависи точно коя палитра си взел.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 17:38 от bubanka

# 549
Момичета, имате ли отзиви за нощният крем на Микса?
И като цяло може ли препоръка за нощен крем с лека формула , подходящ за мазна кожа.

# 550
И като цяло може ли препоръка за нощен крем с лека формула , подходящ за мазна кожа.
Страхотен е! Но моята кожа е доста суха....

# 551
  • Пловдив
Страхотен е! Но моята кожа е доста суха....

За кай точно крем на Микса става дума? Ползвам нощен Хиалурогел на Микса. Харесва ми. Моята кожа също клони към суха, през зимата ще ми е твърде лек мисля. Но за сега е добре.

# 552
Да, с хиалурогел, не знаех че има няколко нощни на микса  Simple Smile

# 553
И аз не знаех , че са нящолко вида нощните.
Хиалурогел имах предвид.

# 554
Здравейте,нещо бюджетно при косопад може ли да ми препоръчате

Общи условия

Активация на акаунт