Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 824
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Момичета , имате ли мнения за този измивен гел на Гарние? От няколко дни го заглеждам и се чудя дали да взема него или на Нивеа с розата, който привършвам в момента и много харесвам.
Скрит текст:

# 601
Момичета , имате ли мнения за този измивен гел на Гарние? От няколко дни го заглеждам и се чудя дали да взема него или на Нивеа с розата, който привършвам в момента и много харесвам.
Скрит текст:
Хубав е, не изсушава. Лично аз предпочитам геловете на Гарние.  Blush

# 602
Детето се мие с него. Доволна е.

# 603
Аз го имах ,не е лош

# 604
ББ крема на миша предлагат ли го в някоя дрогерия,като дм или Лили. Понеже ми е много трудно да нацеля моят цвят ще трябва да се допитвам до консултантите.

# 605
Мисля ,че в Лили ги има.

# 606
Момичета, някоя от вас използвала ли е този серум за лице на Naturа Estonica? Видях го случайно в сайта на makeup.bg . Потърсих мнения за него във форума, но открих само едно, което беше в темата за новите придобивки, но се интересувам от мнение ако някой има опит с него Simple Smile

# 607
Да, хубав е. Хидратира прилично, при мен не лепне, попива бързо, разнася се лесно. Една съфорумка беше споделила, че има видим ефект от него.

# 608
ББ крема на миша предлагат ли го в някоя дрогерия,като дм или Лили. Понеже ми е много трудно да нацеля моят цвят ще трябва да се допитвам до консултантите.
Предлагат се в Лили, но само в избрани обекти.
Ето тук е списъка https://shop.lillydrogerie.bg/news/post/korejska-kozmetika-veche … fz-Gmeku5kbOD_Sd8
Имай едно на ум, че често ББ-то на Миша не е налично или има останал само 1 цвят (от 3 цвята, които предлагат). Отделно от това, тестери няма.
Не разчитай и на консултантите, някои от тях не знаят какви продукти се предлагат в обекта им, камо ли да ти дадат съвет за цвят.
21 е доста светъл(за мнооого светла кожа) и сивее
27 е за по-тъмна кожа и леко оранжавее
Аз използвам 23 - За светла кожа е, леко сивее. 5 минути след нанасянето му, цвета някак си се адаптира към кожата и вече не сивее.

# 609
Някой ползвал ли го е и може ли отзиви?

# 610
Здравейте!
Много се извинявам ако въпросът ми не е за тук, но виждам, че коментирате BB крема на Миша и реших да попитам.
Отдавна се каня на този ВВ крем, но не знам дали има цвят, който да ми пасне. Кожата ми е много светла, използвам само ФДТ на Мейбълин Fit me! номер 110. Дали номер 21 от Миша би могъл да ми пасне? Ще се радвам ако някое момиче е ползвало този фдт и бб крема да сподели мнение Hug
Още веднъж се извинявам, ако не съм уцелила темата

# 611
  • Плевен
Аз съм ползвала стимуланта на Икаров. Не съм забелязала косата ми да расте по-бързо, но определено стана по-мека и спря да пада.

# 612
Здравейте!
Много се извинявам ако въпросът ми не е за тук, но виждам, че коментирате BB крема на Миша и реших да попитам.
Отдавна се каня на този ВВ крем, но не знам дали има цвят, който да ми пасне. Кожата ми е много светла, използвам само ФДТ на Мейбълин Fit me! номер 110. Дали номер 21 от Миша би могъл да ми пасне? Ще се радвам ако някое момиче е ползвало този фдт и бб крема да сподели мнение Hug
Още веднъж се извинявам, ако не съм уцелила темата

Missha 23 = Burjouis Helathy Mix - Light Vanilla; чеетвърт тон по-тъмен, може би е Миша-та.

# 613
Здравейте.
Бихте ли ми предложили почистваш продукт за лице (за мазна кожа) и шампоан за мазна кожа? Може и крем за лице за мазна кожа да ми предложите ако имате впечатления.
Благодаря Simple Smile

# 614
Лосион може би, не шампоан?
Опитай с такива за нормална, ходратиращи,аз постигам много по-добър едект на моята много мазна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт