Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 696
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Фуриоза е много красив, много траен парфюм, да не говорим за бутилката, която е бижу. Купих го насляпо и минах различни фази, оправдава името си, капризен е много, докато нацелиш настроение за него, минах през различни периоди, но сърце не ми даваше да го разкарам. Разкошен богат аромат, много дамски. Писано е много за него във фрагрантика, мога само да добавя, че е всесезонен. Медени цветя, тичинки, крем, плътен и сладък, тамян като етерично масло...мирис на хубава козметика...и нещо пикантно...

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 01:04 от Dorry88

# 166
Тамян ли чух?! 😍  Пирамидата на това Фенди изглежда много интересно, сега зачетох във фрагрантика. Има и пипер!!! 😍
Аз съм в някакво тотално нелогично за сезона настроение за тамяни... В последния месец надиплих поне 2-3 такива, като най-щастлива съм, че докопах Floriental и Incense 3 Avignon на Comme de Garçons .
Все още ми се иска и Velvet Incenso на D&G,  но не знам дали да рискувам с него, а тестерите без опаковка нещо силно ме съмняват... 🤔

# 167
Тамян ли чух?! 😍  Пирамидата на това Фенди изглежда много интересно, сега зачетох във фрагрантика. Има и пипер!!! 😍
Аз съм в някакво тотално нелогично за сезона настроение за тамяни... В последния месец надиплих поне 2-3 такива, като най-щастлива съм, че докопах Floriental и Incense 3 Avignon на Comme de Garçons .
Все още ми се иска и Velvet Incenso на D&G,  но не знам дали да рискувам с него, а тестерите без опаковка нещо силно ме съмняват... 🤔
tuali, аз съм си набелязала този тамян https://www.fragrantica.com/perfume/Oriza-L-Legrand/Reve-d-Ossian-16252.html Не е толкова харт и в същото време се усеща чудесно тамяна.

# 168
Lazuli, имах черното Нарцисо и беше много хубаво в хладно време. После го пробвах и в топло, направо ме дразнеше. Може и с другите да е същото, нямам личен опит, но вероятно е по-добре да го отложиш, докато се захлади.

# 169
  • София
Жълти, слънчеви аромати Sun di Gioja, Le Jardin de Monsieur Li, Intuition. Също и тези сладури

# 170
Обмислям да си взема нещо от серията Lady Million. Колебая се основно между оригинала и Prive. Вторият ми се струва по-интересен, по-различен от парфюмите, които обичайно нося. Планирам го за есен/зима. Ще се радвам да споделите впечатления.

# 171
Пробвах днес (за чий дявол?!?!) Trussardi Scent of Gold.. в Лили са го пуснали на някаква доста прилична цена, която направо те кани да го купиш.

Моля, разубедете ме, че не си струва... От друга страна, толкова ми хареса сливата с тютюн и лабданум или както там се пише...

Не се търпи това, да не влезе човек да си купи лакочестител .. Sad

# 172
  • София
Пробвах днес (за чий дявол?!?!) Trussardi Scent of Gold.. в Лили са го пуснали на някаква доста прилична цена, която направо те кани да го купиш.

Моля, разубедете ме, че не си струва... От друга страна, толкова ми хареса сливата с тютюн и лабданум или както там се пише...

Jollie - Абсурд е да те разубеждавам! Даже с 200 те подръчкавам - купувай! Парфюма е невероятен!
Ковачева много хубаво го беше описала - https://bg-mam.ma/p/1069776/37557684
Голяма находка е, като при мен освен, че е много интересен и богат, също има отлична трайност и шлейф.

# 173
Ясна е работата... Simple Smile) Благодаря! ❤

# 174
Подкрепям напълно и аз го имам.

# 175
  • Чукарландия
И аз го взех за ММ! Наистина си заслужава, много пипнат парфюм! Не се помaйвай, Jollie! 😂

# 176

На каква цена е в Лили?

# 177
Нещо много малко, под 60 лв. Не помня точно..

# 178
Нещо много малко, под 60 лв. Не помня точно..
54 лв Simple Smile

# 179
Има го на доста места под 60 лв

Общи условия

Активация на акаунт