Парфюмни размисли и страсти - 246

• 58 720
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Чукарландия
И са по 50€, колко мл? Ооох. 🤣

# 212
  • София
Скрит текст:

Но пък има доста прилично намаление на Килиан с дългите имена. 50 евро Simple Smile или нещо такова.
Искам принцесатааааааааа и други, ама ней най-много Frowning1
Не плачи! 🤗
Коя е тая принцеса, и аз да я заискам? 😂
[/quote]

Да, коя е наистина, така и така ще повися там, поне да намажа нещо Rolling Eyes Тази ли: I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess
Иначе намерих стимул да се метна до Дъглас, имат 20% на всичко от днес до петък, та го взех L'ombre-то Simple Smile

Едит: видях коя е принцесата Simple Smile

# 213
50 мл. Пропуснах да напиша Simple Smile

# 214
  • Бургас
50 мл. Пропуснах да напиша Simple Smile
Искаааааааааааааам

п.п. няма я на бургаското летище Sad

п.п.2 в сайта 30 мл е 67 Е

# 215
Принцесата е божествен парфюм.

# 216
  • Чукарландия
Сега вече НАИСТИНА и аз я искам, пустата Принцеса! 😂
Моля, някой, ако тръгва към летището за принцеси, да ми я вземе и на мен! Много, много моля! 🤗🤗🤗

# 217
  • Sofia
А някой знае ли докога са тези цени на Килиън?

# 218
  • София
Фришоповете на летище София, порт Варна и порт Бургас не бяха ли под една шапка? Намигване да преслушате дали тези неустоими оферти ги няма и там Wink

# 219
Мисля, че са различни. Летищата във Варна и Бургас се държат от Фрапорт, а Софийското - от Летище София ЕАД.
В тези на морето съм виждала Xerjoff преди години, както и The Balm, които в София не само няма да стъпят, но и не са ги чували Simple Smile
А валидността предполагам е до изчерпване на количествата или до края на месеца..

# 220
  • София
Мисля, че са различни. Летищата във Варна и Бургас се държат от Фрапорт, а Софийското - от Летище София ЕАД.

Летищата на Варна и Бургас - да.. аз говоря за магазините на Морска гара Варна и Морска гара Бургас Wink

# 221
Да попитам пак за впечатления, ако имате, за Aqua Allegoria Teazzurra и Passiflora? Интересни ли са, трайност, нещо странно/неприятно да има в тях..?

# 222
  • Виена
Преди петнадесегина години си спомням в полет на Чешки авиолинии една стюардеса, която миришеше вълшебно. Така и не събрах смелост тогава да попитам какво е, а мноооого години по-късно разпознах парфюма, поне по спомен. Тогава стюардеса ми се струваше прекрасна професия, все пак вечер пилотът е твой 😀. Сега са ми интересни възприятията за ароматите, асоциирани към определени професии. Общоприето е, че артистичните професии позволяват нетрадиционни, силни, настойчиви или секси парфюми. Но... Например кой парфюм смятате, че би отивал на жена, която е зъболекар, директор в банка, съдебен секретар, инспектор в регулаторен орган

# 223
Момичета, в силно ароматно недоумение съм. Донесох си на морето 4та бутилка Flowerbomb. Не се съмнявам за автентичността на аромата, но е осезаемо различен. Много фрезия, дори капка теменужки. Сякаш са сипали от Bloom версията в него. Чай няма. 😶
Мрънннн...Бачът ще да е друг...

Lyric тук се развива феноменално красиво, богато и многопластово. Води дуото кардамон/сантал, като стои сапунено, меко и гладко. За лято бил правен този парфюм! ❤
Днес съм за последно с Flowerbomb на този климат, от утре само Lyric.

Аромат за зъболекар- каквото и да е с ауд. Връзва се идеално с пейзажа. 😅
Нещо кротичко за успокояване на пациента, лек алдехид, Chanel No5 EdP.

За всички останали Coco Mademoiselle.  Класика и вечен шлагер. Всички и без това го носят.

# 224
  • Варна

Летищата на Варна и Бургас - да.. аз говоря за магазините на Морска гара Варна и Морска гара Бургас Wink
За жалост във Варна Морска гара няма принцеси Sad освен,ако не са се появили през последната седмица!

Общи условия

Активация на акаунт