Парфюмни размисли и страсти - 246

• 58 741
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Привет в новата тема! 🌺 Изпуснах ви.

Моите жълти любимци са Girl on Now Shine,  Dahlia Divin Le Nectar, Chanel No5 EdP.  Последния донесох с мен на морето. Прекрасно се развива.
Sicily всъщност също е жълт, така че прибавям и него. Ще му обърна внимание като се прибера.

# 196
Кой от двата бихте купили на жена на 50+ с класически предпочитания?
L'instant EDT или Champs Elysees EDP? В чуденка съм нещо.
L'instant EDT

# 197
Кой от двата бихте купили на жена на 50+ с класически предпочитания?
L'instant EDT или Champs Elysees EDP? В чуденка съм нещо.
L'instant EDT
И аз съм за него.

# 198

Прелестен е! Благодаря на всички за “побутването” !

# 199
  • Sofia
Включвам се с въпроса за парфюмите на стюрдесите - аз постоянно контактувам с тях на работа, и вярвате или не, повечето носят доста тежки. В последните две седмици се натъквам най-много на:
Montale - Dark Purple & Intense Cafe
JPG - Scandal
CH - Good Girl
Mon Guerlain (за къде без него?!)
La Vie Est Belle (за мой ужас)
Allien (също)
Chanel Coco Mad. & N5 & 19 не знам дали оригиналния или Poudree.

И те четат темата, усещам. Grinning

SOTD - Arancia di Capri AdP

# 200
  • Чукарландия
Като каза Jollie - Si Rose Signature, кой от двата фланкъра е по-хубав? И въобще от серията Si? Една клиентка ухаеше прекрасно и я попитах с какво е парфюмирана, тогава ми каза че е едно от Si-тата, но не знае точно кое. Оттогава съм си го намислила това Si, но кое да е? Да е трайно, шлейфово? Обичам и Рози! 🌹

# 201
  • The Evergreen State
Включвам се с въпроса за парфюмите на стюрдесите - аз постоянно контактувам с тях на работа, и вярвате или не, повечето носят доста тежки.
Аз също съм го забелязала това, и се радвам че не съм само аз. Приятни са ми стюардесите, винаги изглеждат спретнато и добре с униформите, дори и след десет-часов полет който за мен е твърде изтощителен. Приятно ми става като минат покрай мен и доловя парфюм. Нямам позната стюардеса, просто предполагам че си пазаруват парфюмите или от летищата или от някоя работна дестинация ако имат свободен ден. Последно на стюардеса при пътуване усетих Angel Muse и сега ми се доноси.

# 202
  • София
При мен жълто златни парфюми са:
Zen Shiseido
Oath Ajmal
Si Giorgio Armani
Nomade Chloé
Carven Le Parfum
Baiser Vole Cartier
Le Parfum Royal Elie Saab
Paradiso Roberto Cavalli
212 VIP Carolina Herrera
Всички са подходящи точно в това време, когато навън е 20+ градуса. Единствено бих изключила Si, защото го ползвам основно зимата.
Втори ден съм с Nomade - няма такава красота, хармония и спокойстие. Развива се и изкарва усещания и нотки, които през зимните дни не бях забелязала. Много е загадъчен и недосегаем. Заема специално място в сърцето и душата ми. Не го свързам с никого и нищо. Просто ми пасва идеално. Не се натрапва и става за работното място. Тези дни в мислите ми са само плаж и море, а той ще бъде с мен там съвсем скоро и ще допълва идеално плажните къдрици, усмивки и коктейли Cocktail Kiss Nature High Brightness Nature Sunrise

# 203
Аз харесвам много оригиналния Si. Изпръсках една ( голяма, разбира се) бутилка веднага щом излезе. Беше траен и постоянно обираше комплименти от мъжете (теорията ми, че мъжете си падат по локумчета и компотчета отново се потвърди).

Si Intense e брутален, шлейфов, плътен и всичко, което може да искаш от парфюм с такава бутилка.

Si Rose Signature II е страхотен върху други хора. Върху себе си не съм пробвала.

# 204
  • София
Мерси, Денс, Бубанке Simple Smile  Той ще е.  Аз не познавам ЕДТ версията, но ЕДП няма да се хареса със сигурност.

# 205
  • София
Здравейте, дами! Връхлитам с въпрос - някой знае ли дали в безмитния на Летище София има L'ombre des Merveilles? Трябва да го купя за подарък днес, а няма да стигна до Douglas (летя довечера) :-/

Flowers Bouquet

# 206
  • София
Няма го

# 207
Не, няма го все още. Има Блу...

Но пък има доста прилично намаление на Килиан с дългите имена. 50 евро Simple Smile или нещо такова. Както и намаление на козметика Шанел.

# 208
  • Бургас

Но пък има доста прилично намаление на Килиан с дългите имена. 50 евро Simple Smile или нещо такова.
Искам принцесатааааааааа и други, ама ней най-много Frowning1

# 209
  • Чукарландия

Но пък има доста прилично намаление на Килиан с дългите имена. 50 евро Simple Smile или нещо такова.
Искам принцесатааааааааа и други, ама ней най-много Frowning1
Не плачи! 🤗
Коя е тая принцеса, и аз да я заискам? 😂

Общи условия

Активация на акаунт