Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 281
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Bottega Veneta Knot eau absolue за мен е чудесен букет от бели цветя ( нероли с лека индолност, благороден жасмин и лека горчивинка от хелиотропа) изящно  вплетени в не много сладка полупрозрачна теглеща се смола.
Ароматът е много подвижен и постоянно прелива ту към цветята, ту към медената смола, пак към цветята....
При мен е едно много реално усещане за уханието на цветя с техния меден прашец.
Към базата започват да се проявяват нотките на класическото Knot с лекото ухание на чистота и свежест.
По италиански позитивен и жизнерадостен аромат + абсолютно нетипична, съвременна интерпретация на ароматите с цветя.
Много добра трайност, при мен е над 8ч.
Може би една от най-добрите ми покупки на сляпо.
благодаря, междувременно вече лично се запознахме, при мен е:), голяма красота.

Я кажете, как е лавандулата в тоя парфюм, много ли е изявена? Много ми допада на описание иначе и даже го наблюдавам в един сайт на много добра цена на нисък старт...

# 511
Аз съм директно за Чистата отрова на Диор, който интересно защо тук в темата е недолюбван, аз го обожавам и ми стои страхотно, хората по чуждите форуми го боготворят.Невероятни ледени цветя, не съм съгласна, че прилича на този Ейвън, за мен не е негов клон, имат достатъчно разлики.
Подкрепям и аз мнението на Bright за мен също Pure poison e ледено красиви бели цветя🤗а особено първата му версия беше просто уникален, сега сякаш е малко размит, но пак е хубав.

# 512
Пюр Пойзън е един от най-омразните ми парфюми. Бих заложила на Ла ви ЕДП или Мон Герлен ЕДП. Страхотни са и двата.

# 513
  • Пловдив
Аз препоръчвам, ако можете да си намерите мостри или отливки първо. Нито един от тези не ми се струва удачен за покупка на сляпо. От тези харесвам само чистата отрова, но и той не е много лесен. Мон едп го взех от размяна заради хвалби тук, и за мен е ужасен. Ла ви пък е много сладък според моите предпочитания, но ми се струва най - безобиден все пак.

# 514
  • София
Подкрепям за поръчка на сляпо ппедложенията за Mon Guerlain EDP или La Vie EDP. От цялата серия на La Vie най-много харесвам Intensement.
Моля за няколко думи за Maremma Tiziana Terenzi. Hands Pray Ако потвърдите, че прилича на Черната орхидея, забравям за него. Simple Smile

# 515
Прилича да. Силно дървесен е и пушен. Забрави го насляпо напълно. Никак не ми харесва на мен.

# 516
  • Тополовград
От къде мога да взема мостри на парфюми,  В  сайтовете  от първа страница на съседната тема не намирам обсъжданите тук парфюми.

# 517
  • София
Densi, благодаря! Flowers Tulip
Мостри купувам от Нотино и Брасти. Има малък избор и в Парфимо.

# 518
Densi, благодаря! Flowers Tulip
Мостри купувам от Нотино и Брасти. Има малък избор и в Парфимо.
и в парфюми шоп има, както и в елфрагранс

# 519
Моля за мнение- спряла съм се на Roberto Cavalli Paradiso, Roberto Cavalli Gemma di Paradiso и Roberto Cavalli Serpentine, като втория не съм тествала,  В момента мога да взема 2 от 3. Има ли смисъл да имам и двата Парадизо? До колко са близки или различни? Серпентината ми се стори за по-храдно време, всяко мнение ще ми е от полза.
Ck beauty edp също е в списъка, но мислех да го отложа известно време /не съм го пробвала, само Sheer beauty edt/.
Смятам да закупя макс като обем от цитираните. Съответно 75/75/100/100.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 19:34 от mimoza7710

# 520
Аз съм директно за Чистата отрова на Диор, който интересно защо тук в темата е недолюбван, аз го обожавам и ми стои страхотно, хората по чуждите форуми го боготворят.Невероятни ледени цветя, не съм съгласна, че прилича на този Ейвън, за мен не е негов клон, имат достатъчно разлики.За Бялото Нарцизо един глас против от мен, супер ретро ми е на мен и не бих го носила.
Благодаря ти за мнението. Аз го искам най-вече заради гарденията. Четох, че Pure Poison е бил реформулиран в някакъв момент. Пишат, че преди това гарденията в него се е усещала отчетливо, а после сякаш се е загубила, аз поне така го разбрах.

# 521
Моля за няколко думи за Maremma Tiziana Terenzi. Hands Pray Ако потвърдите, че прилича на Черната орхидея, забравям за него. Simple Smile

Аз го имам, потвърждавам, че прилича много на Черната орхидея, но докато тя в началото е по -мъжествена и землиста, то Maremma е малко по-мека, малко креместа, прахово какаова.
Дълго харесвах само ЧО, но  Maremma  я детронира.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 08:15 от chery_k

# 522
А сега ново 20! Поразрових назад в старите теми и прочетох добри мнения за Elie Saab Le Parfum Essentiel. Дали пък той няма да бъде моята гардения?

# 523
А сега ново 20! Поразрових назад в старите теми и прочетох добри мнения за Elie Saab Le Parfum Essentiel. Дали пък той няма да бъде моята гардения?
Не, няма да бъде вероятно, ако търсиш изразена гардения. Той е много лек и цветята са добре смесени.

# 524
  • Бургас
Белл, драсни ми ако желаеш ще ти пратя проба да се запознаете и да си решиш дали го искаш.

Общи условия

Активация на акаунт