Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 247
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Може ли да ми дадете съвет.

Искам да си взема парфюм подходящ за лятото, по принцип ми става неприятно от силни, натрапчиви, сладникави миризми. Искам нещо леко, свежо, чисто.. какво ли не търсих из щандовете, но не мога да случа на нищо подходящо.
Shiro Masaki Няма грам сладост, много фин аромат на ирис, не е пудрен, а искрящо чист

# 571
искам да подаря този парфюм, има го онлайн , но няма къде да го тествам или поне не знам тука в бг да ги има, някой да е попадал или да е подарявал или пък дайте идеи да сравнително бюджетен подарък( до 70 лв може би, за сега)   за момче , футболен фен

https://www.fragrantica.com/perfume/Zlatan-Ibrahimovic-Parfums/S … -Homme-38349.html

# 572
Леко, свежо, и чисто, без да е скучно, цитрусово, и невзрачно:
Elizabeth Arden White Tea:
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/White-Tea-42439.html

Chance Eau Tendre и двете разновидности са силно цветни.

# 573
densi, благодаря за темата! Обичам жълтия цвят и последните ми жълти аромати са: Lanvin A Girl In Capri, Azzaro Wanted Girl
А този ми е любимец:

Днес съм с Chance Eau Tendre EDP и при мен на жегата се изпарява, на климатик се усеща отново. Днес пръсках над 10 пъти за да го усещам и пак се губеше, затова за мен е неподходящ за жегите, както много други аромати. Тези дни ще разходя GIVENCHY L´INTERDIT EDT в разумно количество, да видя как ще се държи в жегите. Мисля, че няма как да не го усещам. Вие какво носите в жегите?

Сетих се, че имам минита Armani Light di Gioia и Versace Yellow Diamond, мисля, че са подходящи за лятото.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 20:46 от Dari_77

# 574
  • Балчик
Аз нося всичко почти, установих, че в топло влажно време много набедени за тежки парфюми са просто омайни, разкошни, откриват се съвсем различни нотки, отколкото в студено време.
Разбира се, съобразявам къде ще съм и колко да използвам.

# 575
  • Виена
Леко, свежо, ненатрапчиво, не сладко, не лепкаво, елегантно, искрящо, запомнящо се и супер бюджетно е Moschino Funny. Gucci guilty absolu може също да пробваш

# 576
Днес нося Light di Gioia и ми идва съвсем на място Слънчев и жизнерадостен, с най-свежарските жасмин и гардения, които имам. Утре мисля да си сложа въздуха или водата от серията. Точно в това време май само тези тричките ми се носят, както и Jimmy Choo Floral.

# 577
  • София
За всички, които се чувстват изкушени да поръчват Жасмин Марципан, съветвам да прочетат това ревю на Ковачева 😉

https://bg-mam.ma/p/999287/35834204

Аз съм И безкрайно благодарна, че ме запозна с него. Именно благодарение на нейната отливка "живях", до преди два месеца. Накрая не издържах и си го поръчах от Хардос, от където пътува три седмицииии. Междувременно докато го чаках си купих още 5 парфюма 😜 в това число и Lavandes Trianon.

Общо взето Ковачева го е описал доста точно, има  разлика в усещанията само. Ярък, цветен, кремест, мускусен и упойващ.. пристарстряващ.😍. Добре направен, преливащ, нищо не стърчи. Не го намирам за крещящ или нахален, ретро нотки не усещам. Елегантен кремест флорал с хубава дървесна подложка.
 Според мен индоличният му характер идва  основно от сантала, който ми напомня на невероятно креместия Santal Blush.
Йоан Владимир, го беше описалa като вещерски. 😃😚 Може би да, мъничко.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 21:30 от Courage

# 578
Може ли да ми дадете съвет.

Искам да си взема парфюм подходящ за лятото, по принцип ми става неприятно от силни, натрапчиви, сладникави миризми. Искам нещо леко, свежо, чисто.. какво ли не търсих из щандовете, но не мога да случа на нищо подходящо.

Lancome Nude - пада към сладките, но в никакъв случай не е натрапчив. Много женствен.
Aqua Allegoria Granada Salvia или Aqua Allegoria Teazzurra.- превъзходни за лятото
Някой от Clinique My Happy серията - синия, жълтия или зеления, наистина "щастливи" летни аромати- но не знам дали и къде се продават във физически магазини тук.
А, и Shiro би свършил работа, ако е за ненатрапчив, чист аромат, който с нищо не дразни..

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 21:59 от tuali

# 579
  • Бургас
Вие какво носите в жегите?

Последните дни май само Либре. Държи се прекрасно в жегата и доволно траен. Май си намерих още една любов.

# 580
Вие какво носите в жегите?
Последните дни май само Либре. Държи се прекрасно в жегата и доволно траен. Май си намерих още една любов.
Аз го бях зазимила, а днес една колежка го тества в Сефора и така му се зарадвах...изобщо не тежи и души, както си мислех.
Аз не го харесах тоз' новия Монблан...много бял и млечен ми идва...
Днес се запознах с Ванилия  на Бушерон- омагьосана съм и го искам...Започвам да го дебна къде ще изскочи на по-поносима цена.

# 581
Либре ми е любов от пръв поглед, но сега не мога да го нося. За мен той е слънчева есен.

# 582
  • Виена
Новия Монблан аз го купих, наистина е кремаво млечен, но е чист,свеж и завладява пространството без да се натрапва и без да крещи. Ако перлите имаха аромат щяха да миришат така. И е много учудващо траен

# 583
Здравейте, някой ползвал ли е https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Red-Ruby-27652.html? Звучи ми подходящ за лятото. Ще се радвам някой да напише няколко думи за него, ако го познаете Simple Smile

# 584
Здравейте, някой ползвал ли е https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Red-Ruby-27652.html? Звучи ми подходящ за лятото. Ще се радвам някой да напише няколко думи за него, ако го познаете Simple Smile

Наскоро си го взех, но не съм го отваряла още, защото го определих като парфюм за хладно време Grinning. Май е време да го тествам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт