Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 251
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Роял е прекрасен в лятото! Аз го нося нон стоп Simple Smile))

# 556
Аз съм носила в летните месеци in White и бях като ходеща мелбичка-всички пчелички и мухички ме наскачваха....

# 557
Имам Shine - сладък, траен, слънчев, хубав ми е, и да - подходящ е за лятото. Но мисля, че и зимата ще е чудесен.
А койот плодчетата взема връх🤔

# 558
Имам Shine - сладък, траен, слънчев, хубав ми е, и да - подходящ е за лятото. Но мисля, че и зимата ще е чудесен.

Aнанасът при мен, но само в началото. После остава до края пухкав, млечен, бадемов крем в базата. Two Hearts
In White го обожавам в жега. Носих го и в Гърция, вече е любим портокалов цвят No1. Измести Dolce Gabbana Pour Femme....почти. Но наистина, втора бутилка си взех, и няма да е последна.
Shine не е за жега. Не че не се развива прекрасно, разкошен е,  издръжливост безкрайна (в косата държи до следващия ден), но ми се носи друго. На портокалов цвят налитам в жега, освежава ме повече от цитрус.
Мандарините са ми за повдигане на настроението и тонуса.

SOTD- L'Erbolario Vaniglia & Zenzero Two Hearts

# 559

Мандарината при мен. После ананаса, който и мисля е това, което го "олекотява" в сравнение с оригиналния Girl of now

# 560
Момичета,кой на Elie saab е  по подходящ за лятото-royal или shine?
L' eau Couture Stuck Out Tongue Winking Eye

# 561
  • София
И за мен Рояла в топло време се държи много по добре, от колкото зимата.
Shine го свързвам с късна пролет, май месец. След това ми идва леко задушлив.

Аз да похваля прекрасната Omnia Paraiba!  Благодаря, на който ме насочи към нея! Уникален летен тропически аромат! Много траен при мен и носи много настроенеие и наслада! Ммм вкусно и приятно е с него на морето! Yum SwimmerAnimal Dolphin

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 22:07 от kopche

# 562
...Аз да похваля прекрасната Omnia Paraiba!  Балгодаря на който ме насочи към нея! Уникален летен тропически аромат! Много траен при мен и носи много настроенеие и наслада! Ммм вкусно и приятно е с него на морето! Yum SwimmerAnimal Dolphin
Много любим,но при мен не е много траен! Ароматът е уникален и за мен няма аналог Green Heart

# 563
Може ли да ми дадете съвет.

Искам да си взема парфюм подходящ за лятото, по принцип ми става неприятно от силни, натрапчиви, сладникави миризми. Искам нещо леко, свежо, чисто.. какво ли не търсих из щандовете, но не мога да случа на нищо подходящо.

# 564
А според вас мога ли да рискувам на сляпо с  ESaab Роял?Лесен ли е за харесване?По принцип най-любим ми е D&G the one!

# 565
За Роял-а си трябва тест-там положението е love-hate-има си фенове, има си и върли противници.....
Аз се загледах по Мон Флорал-бях го взела в студените месеци и нещо не го усещах и го засилих в размените-май ми се иска отново да му дам шанс....

# 566

Искам да си взема парфюм подходящ за лятото, по принцип ми става неприятно от силни, натрапчиви, сладникави миризми. Искам нещо леко, свежо, чисто.. какво ли не търсих из щандовете, но не мога да случа на нищо подходящо.
Пробвай тези
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Crystalline-152.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versense-5752.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Bright-Crystal-632.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/The-Beat-2092.html

# 567
  • The Evergreen State

Пробвай Chanel Chance Eau Tendre или някой от вариациите на Armani Gioia или на Armani Si. Друг за който се сещам е Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale - за мен е хубав парфюм за топлите дни. Харесвам  и My Burberry Blush. Всичките изброени са актуални и се намират по парфюмериите. Ухаят ненатрапчиво но са и елегантни.

# 568
  • Балчик
А според вас мога ли да рискувам на сляпо с  ESaab Роял?Лесен ли е за харесване?По принцип най-любим ми е D&G the one!
Не знам повредата в моя телевизор ли е, пардон нос, но в Рояла усещам печен пипер. За някоя от градините на Hermes пишеха, че е така. Но аз пък там не ги усещам, тук ги надушвам. Simple Smile

# 569

Това лято се пръскам с Desigual Fresh. Не съм искала да го имам, просто излезе на добра цена и реших да го пробвам Grinning. Страхотен е! ММ се залепи за мене като сянка и не спря да повтаря, колко хубаво мириша. Ползвах го за морска почивка, идеален беше. Истински летен и слънчев парфюм, с много цитруси, малко мента и плодове. На моята кожа се държи с часове и все така грее, танцува, развеселява.

Общи условия

Активация на акаунт