Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 222
  • 729
  •   2
Отговори
# 600
Andromeda е пристрастяващ-скоро няма да искаш да пръскаш нищо друго-с използването ти се иска още повече....Simple Smile Малко като забранена субстанция е......

SOTD: Gabrielle Essence - приказка в бутилка, в която изненадващо белите цветя не ме дразнят хич

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 11:44 от macadamia

# 601
Благодаря  на всички за идеите, ще пиша отзиви

# 602
Dari_77, няколко часа по-късно няма и следа от Idylle EDP. Нямаше и развитие, при мен винаги е бил моно.

# 603
Бели, толкова съм щастлива за теб! Много е трудно да препоръчаш насляпо на някого парфюм, но за този смятах, че ще ти допадне на теб. Много хубави емоции да ти донесе. С ТТ обаче влезеш ли веднъж няма отърване. Все искаш нов и нов. Аз поне съм пощуряла по тях.

Днес съм с Нектара на Бомбата напръскан доста и ми е супер с него.

# 604
Вчера се сдобих с мостра на La Belle..... И един въпрос, практика ли е магазините да дават само по една мостра на човек? Защото исках да пробвам поне две три, и други парфюми освен La Belle, и при питането ми дали мога да си взема или закупя мостри бях отпратена с израза "Мострите не се продават". Та продавачката просто избегна въпроса дали мога да получа още мостри със същия израз два пъти Confused

А за La Belle, носих го вечерта като се прибрах. Приятелка отбеляза, че е осетила парфюма още като съм влязла в стаята. На мен обаче мноооого ми напомня на парфюма който една приятелка от училище ползваше, ама досущ като него, постоянно правя тази асоциация и не мога да го почувствам като Мой парфюм. И още веднъж се обеждавам, че аз и круши не сме добра комбинация Grin
Търся си някакъв пъпешов парфюм Rolling Eyes дали изобщо има такова чудо

# 605
Заради парфюмно другарче отидох да фъсна белия Монблан- на блотер, на кожа- тц, не е моят, ама хич. За мен също има много общо с Zadig & Voltaire This is her, на моята кожа, пък и на блотера така го усещам. Има нещо досадно и отблъскващо в него- ходих да гледам пирамидата, ми не знам коя е тази досадна нотка...Rolling Eyes: Радвам се когато харесам нещо, вълнувам се емоционално, а чисто практично съм доволна, когато нещо актуално и новичко не ми допадне и няма да го мисля.
Влюбена съм в това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Vanille-de-Zanzibar-44720.html
Започвам да го дебна...
Е, densi, бива ли така да ме "зарадваш"...тюх...

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 13:35 от Анонимен

# 606
Спрян е отдавна. Цената му лети и вече го има на малко места.

# 607
  • Чукарландия
Наистина сега все повече започвам да се интересувам и от другите аромати на Tiziana Terenzi. А бутилчетата са толкова красиви и капачките са си цяло творение. Самата капачка тежи като преспапие - повече от сто милилитрово пълно бутилче.
macadamia аз също съм влюбена в Габриел Есенс. ❤️
Много добре балансирани бели цветя. Много класен. Много женствен.

# 608
#BBeLLa, много общи парфюмни любови ни се очертават....ще те следя изкъсо (HUG) Simple Smile

# 609
  • Чукарландия
#BBeLLa, много общи парфюмни любови ни се очертават....ще те следя изкъсо (HUG) Simple Smile

Аз също теб! 😉🤗😘

# 610
Вчера се сдобих с мостра на La Belle..... И един въпрос, практика ли е магазините да дават само по една мостра на човек? Защото исках да пробвам поне две три, и други парфюми освен La Belle, и при питането ми дали мога да си взема или закупя мостри бях отпратена с израза "Мострите не се продават". Та продавачката просто избегна въпроса дали мога да получа още мостри със същия израз два пъти Confused

А за La Belle, носих го вечерта като се прибрах. Приятелка отбеляза, че е осетила парфюма още като съм влязла в стаята. На мен обаче мноооого ми напомня на парфюма който една приятелка от училище ползваше, ама досущ като него, постоянно правя тази асоциация и не мога да го почувствам като Мой парфюм. И още веднъж се обеждавам, че аз и круши не сме добра комбинация Grin
https://www.fragrantica.com/notes/note-172.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Eternity-Moment-259.html

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 14:47 от Tiger Lily

# 611

В този парфюм има много отчетлив пъпеш (също и ананас) , пробвала съм го на щанда с арабски парфюми в мола на Цариградско. Уудът е почти незабележим, да не те подведе името.
https://www.notino.bg/al-haramain/amber-oud-gold-edition-parfjumna-voda-uniseks/

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 18:22 от tuali

# 612
  • Варна
Здравейте парфюмни дружки ,имам молба за съвет.Рождения ден на приятелка наближава и бих искала да я зарадвам с парфюм.Какво бихте ми препоръчали,като се има в предвид,че тя е почитател на Versace Bright Crystal? ?Ценя високо вашите насоки и ще се ориентирам по-бързо какво да гледам.Благодаря.

# 613
  • Бургас
Аз бих подарила Шанел Шанс О Тендър едп или едт без да се замислям дори харесва се от повечето хора, разбира се винаги ще има и негативи като за всеки парфюм.Също харесвам Брайт Кристал, но вече не го нося.

# 614
Добре е да кажеш за какви пари търсиш парфюм, защото ще получиш доста предложения, които може да не са в бюджета ти.

Днес разнасям L'Artisan Parfumeur Traversee du Bosphore. Ами много е необичаен, интересен и хубав! От кога си мечтаех за него... И една дама от тук, ми сбъдна мечтата! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт