Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 213
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Добре е да кажеш за какви пари търсиш парфюм, защото ще получиш доста предложения, които може да не са в бюджета ти.
Бързах и забравих да напиша.До  100лв.

# 616
  • España

Днес разнасям L'Artisan Parfumeur Traversee du Bosphore. Ами много е необичаен, интересен и хубав! От кога си мечтаех за него... И една дама от тук, ми сбъдна мечтата! 🌺
Аз съм обсебена от този парфюм!!!!😉

# 617
Много е добър!

# 618
Още не знам ще ме обсеби ли и дано не, че е само 50 мл, а трудно се намира... Но е различен, интересен, вълнуващ, много променлив, странен в началото, екзотичен като цяло.

# 619
Вчера си пръснах за пръв път Armani Ocean di Gioia и ароматът на круша направо ме опияни. Имате ли някакви предложия за нещо друго свежо с круша?

Много ми допадна и Omnia Crystalline, изключително деликатен, ненатрапчив.

# 620
Вчера си пръснах за пръв път Armani Ocean di Gioia и ароматът на круша направо ме опияни. Имате ли някакви предложия за нещо друго свежо с круша?

Много ми допадна и Omnia Crystalline, изключително деликатен, ненатрапчив.

Превъзходен аромат с доминираща круша, много елегантно е избегнат ефектът на банален плодов компот.
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Legni-Fruttati-7412.html

# 621
Имате ли някакви предложия за нещо друго свежо с круша?
Най-истинските и страхотни круши на света
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Wild-Pears-12302.html

# 622
Мерси, веднага ще ги погледна, супер сте

# 623
  • España
Парфюмите на L’Artisan Parfumeur , тези по-“странните “ и интересните ми , наистина доста трудно се намират....даже и в онлайн-сайта на компанията...а покрай тази “коронация” дето е разтресла света, до физическите им магазини е трудно да се добере човек...След дълги издирвания , най-после открих “Deliria” и сега го чакам с нетърпение. Преди време го бях пробвала от една позната и бях доста впечатлена -още помня този аромат на нож, който разрязва голяма сочна ябълка или диня....

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 15:03 от dyvaromi

# 624
  • Sofia
Парфюмите на L’atelier du Parfumeur , тези по-“странните “ и интересните ми , наистина доста трудно се намират....даже и в онлайн-сайта на компанията...а покрай тази “коронация” дето е разтресла света, до физическите им магазини е трудно да се добере човек...След дълги издирвания , най-после открих “Deleria” и сега го чакам с нетърпение. Преди време го бях пробвала от една позната и бях доста впечатлена -още помня този аромат на нож, който разрязва голяма сочна ябълка или диня....

За тези ли става въпрос - L'Artisan Parfumeur? Делирия го имам, интересен и странен. Случайно видях, че са го заредили в MakeUp и веднага го праснах, защото ми беше в уиш-а. Grinning Следи сайта, от време на време зареждат на марката.

# 625
  • София
През последните години все по-често се натъквам на възторжени отзиви за Parfums Dusita и най-после се наканих да се запозная с тях. Ще се радвам, ако някой от дамите и господата в темата ги познава и ми даде кратки отзиви или насоки какво да очаквам или на какво да обърна внимание Simple Smile
Благодаря за новата тема Flowers Rose Парфюми в жълти бутилки в момента нямам.
Miyako, запозна ли се вече с Dusita? Simple Smile Много ми е интересно как ти се струват композициите, за презентацията е видно, че е много красива. Аз имам някакви впечатления само от 2 парфюма на марката, но не са особено задълбочени... И все пак са достатъчни, за да знам, че за тези 2 конкретно не бих платила високата цена. Simple Smile Имам мостричка от Splendiris, който при мен не е точно/само ирис... Абстрактен флорал е, с малко дръжки от цветя и с едно леко маслено усещане от orris-а. Добре композиран е, но не ме развълнува особено, не бих го разпознала сред още 100 флорала, нищо отличително не запомних за него. В подобна ирисова палитра е например Miller Harris Violet Ida, но според мен е доста по-интересен и някак затрогващ. Simple Smile Вторият, който съм тествала и много, много ми хареса, но е срамно тих и краткотраен на кожата ми спрямо бомбастичната си цена, е Dusita Issara. Разкошен сладък тютюн, който при мен имаше оттенък на сено... Но просто е като шепот на кожата ми. Долавям подобен нюанс на тютюна в Un Air d’Apogée Maison Violet (без да са клонинги самите парфюми), което много ме зарадва и ми спести една драма. Grinning

# 626
  • The Evergreen State
Тези дни най-накрая времето заприлича на истинско българско лято, горещо и мързеливо. Липсваше ми жегата каквато си я помня макар и да не е за излизане навън в следобедните часове. Пръснах малко Мон Герлен и всеки път се изненадвам колко добре му понася жега, макар че е сладък и ванилен не е неприятен, нито задушаващ. Скрива се и остава близо до кожата. Вдишвам омайна следа от него при всяко движение. Отпуска ме и ме настройва ваканционно.
Спирам защото знам че на много хора е дотегнало да го спрягаме.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 13:27 от Athena

# 627
Момичета, може ли мнения за този парфюм. Привлече ме кафето, трябва ми бюджетно такова, но пък за цената си дали не е някоя водица?
https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Amor-Amor-Forbidden-Kiss-12764.html

# 628
Най- бюджетното осезаемо кафе в парфюм за мен е Rihanna Rebelle, който е наситен, плътен (консистенция на течен пудинг) и шлейфест. Но си е селебрити аромат, с всички придружаващи го плюсове и минуси.

За горния Cacharel съм любопитна и аз. Май съм го прабвала, но не помня.

SOTD: Covet, SJP ❤
Веднага ми бе похвален. Обичаме се с този аромат, имам запаси до края на живота- 3х100мл. 😄

# 629
Момичета, може ли мнения за този парфюм. Привлече ме кафето, трябва ми бюджетно такова, но пък за цената си дали не е някоя водица?
https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Amor-Amor-Forbidden-Kiss-12764.html

Имах първообраза Amor Amor и макар да го харесвах много, не беше от най-трайните. Но много го ползвах, една трийсетичка замина за година - две, което за мен е много бързо 😄Този нямам идея..

Общи условия

Активация на акаунт