Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 324
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Редовно пазарувам от Парфимо. Днес пристигна тестер на Chanel Allure не в транспортна опаковка, а във вътрешната част от опаковка. Вътрешността на бутилаката е крива, а дъното неравно, буквите частично изтрити.
Това нормално ли е, като за тестер?

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 14:30 от bubanka

# 151
И моят Шанел Габриел пристигна така опакован.

# 152
За ММ подарък, мисля, че е на добра цена 98 за 100мл
http://www.elfragrance.bg/paco-rabanne-invictus-aqua-2018-eau-de … myje-p-15905.html

Появил се е и Laura Biagiotti Lovely Laura, някой има ли впечатления от парфюма, харесвам LB, но скоро не съм си взимала нищо след Venezia
http://www.elfragrance.bg/products_filter.php?f44%5B1250%5D=Love … mp;cPath=1_45_166

# 153
  • виртуално
Здравейте! Редовно пазарувам от Парфимо. Днес пристигна тестер на Chanel Allure не в транспортна опаковка, а във вътрешната част от опаковка. Вътрешността на бутилаката е крива, а дъното неравно, буквите частично изтрити.
Това нормално ли е, като за тестер?

не, не е нормално такова състояние и вид на бутилката
бих го върнала веднага !

# 154
  • Бургас
За мен този Алюр в този вид е пълен фейк.Ако можеш го върни.

# 155
Скрит текст:
Това нормално ли е, като за тестер?[/img]

Моят тестер от Елинор изглежда така. Със същата вътрешна кутия е, но отгоре има бяла тестерна.

# 156
И моят Оцелот пристигна.
Точно така си го представях - хем ретро, хем модерен. Много ми харесва, благодаря за препоръката и офертата Simple Smile

# 157
  • Sofia
Бих върнала Алюра, недопустимо е за Шанел да бъде нов с изтрити букви.

# 158
  • София
тук бях писала са моят Алюр, който получих тогава от Гет.бг. Има и снимки
https://bg-mam.ma/p/1218506/40799580

# 159
kopche, погледнах линка ти. Оригинален е.
Леко на "ангро" го казвам само на база "външни" белези. Ти би трябвало да кажеш най-добре, вече и като си го разносила, и познавайки аромата и развитието му. Трайността знаем вече е леко относителна, но 30 мин., или 1,2 часа, не е нормално. "Изфирясване" не би трябвало да има, а вариативност, спрямо сезон, топлина, условия - къде се пръска, на дрехи, кожа, коса, какви материи са дрехите, дали се пръска на едно място 2, или 3 пъти едно след друго, също оказва значение за трайността. Smile
Също те поздравявам. Така се прави, когато се търси автентичност, или просто да се покаже. Hands Plus1

За съжаление на горната потребителка тестерчето никак не ми вдъхва доверие.
Снимките също не са ок.
Нека погледне твоите пикове и сравни подробно със своя продукт.
Горещо препоръчвам Шанели, и не само, преди покупка, да се пробват първо.
Дано съм бил полезен с нещо.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 14:47 от FragranceFanatic

# 160
Аз чак не мога да повярвам, че "тестера" Allure е закупен от Парфимо, не го намирам и в сайта. Изглежда ми като от сайтовете - Шанел за 70лв. Rolling Eyes

# 161
Моят Allure EDP тестер също е купуван от Парфимо преди време, но си е в бяла тестерна кутия с бач кодове и всичко останало, както си трябва. Освен това капачката е розово-бронзова /въпреки, че е тестер/, а не прозрачна като показаната, изработена сякаш от не особено старателен ученик в час по трудово. Rolling EyesRolling Eyes

# 162
И мен ме съмнява някак да изпратят от Парфимо в подобна опаковка, даже тестер, само с вътрешен картон.
Malena0716, дайте линк към сайта, от който сте поръчали тестера. Да не бъркате сайтовете?

# 163
Аз чак не мога да повярвам, че "тестера" Allure е закупен от Парфимо, не го намирам и в сайта. Изглежда ми като от сайтовете - Шанел за 70лв. Rolling Eyes
Може би рядко се случва, но има възможност някой да се "заиграе" със сайтовете, доставчиците, и да прави врътки. Също и куриерите може да правят "размени", и "сменки".
На мен не ми се е случвало досега, дано и не се случва, защото паля колата и на място в офиса, няма да им е приятно.
Може би защото не си правя "експерименти", а купувам само от 2-3 места, спрямо момента, "промоциите", и ситуацията.
Потенциално Нотино и Парфимо, като най-големите на нашия пазар и в Източна Европа, като складове и разпространеност, биха могли да дават най-големи отстъпки.
Аз, обаче, не пазарувам от тях, защото не ми харесват цените, особено от Нотино.
По-добре от "по-малки" търговци, следящи наистина за качеството, и малко, или много, държащи на клиентите си, дори и да приемем, че е относително, и доста се "самозабравят".
Затова се гледат "средните" цени на 2-3 сайта, като Parfium.bg/Dolce, Elinor, може би Parfimo, в повечето случаи разликата в цените е 2-3-5 лв. за даден артикул, изключвайки сезонни маркетингови промоции, и всички други цени извън тези "средно-пазарни", би трябвало да се считат за "спекулативни".
От молове не пазарувам. Също от "официални" вносители.
Давам пример - еми няма как да дам на Pretty Shop 137 лв. за Invictus Aqua 100 ml., при положение, че от Elinor си го взех за 89.90 с доставката. Еми, сори. Няма да дълбаем за разликата в цените, писали сме много.
Познавайки ме, мацките от магазина са много сладки, казвайки ми "гарантираме за качеството".
Да, де, сладурки, ама взимам същото с 15-20-25% надолу. Relieved
Разбира се, пазар и ниши, си има за всякакви персони.
Някои смятат, че влизайки в "бутик" и плащайки "премиум" цени, повтарям за едно и също, са повече от другите.
Разбирам да плащам повече за услуга, обслужване, което наистина си струва. Тук съм преценил, че не си.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 15:36 от FragranceFanatic

# 164
Аз се подписвам с двете ръце, че този тестер не е от Парфимо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А и потребителката.....изказала едно мнение 2016 и сега едно по отношение на парфюми 2020 при положение, че често пазарувала от Парфимо  "Здравейте! Редовно пазарувам от Парфимо." .....нещо не ми се връзва....

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 15:44 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт