Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 455
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
NARCISO RODRIGUEZ PURE MUSC 100 мл/ 105 лв в Парфимо, ама аз нали съм им сърдита 😃 Действайте, момичета 🍀

# 436
Момичета, някой ползвал ли е тези парфюми Malizia Like?
http://www.elfragrance.bg/malizia-like-paket-free-spirit-edt-100 … jeni-p-17390.html

доста прилична цена за 3 броя и с не лоши съставки

# 437
Cartier Baiser Volé 100 ml ТЕСТЕР - 66.80 лв в Parfimo. Миналата седмица взех за подарък от Венера 30 мл за 63лв Worried

Чакам тия дни и Hermes Jour D'hermes Absolu.

# 438
Тези от Нотино, нещо много са се объркали май Grinning за жалост не в наша полза този път.

# 439
Здравейте ароматни момичета, днес получих пратката ми от Makeup - Light blue 50 мл на промоция от 61лв. Беше опакован в кашонче и сигурно 500 гр амбалажна хартия Grinning
Трайността на Light blue-то е отчайващо малка - има няма 30 мин...А като си спомня преди да пуснат интенз версията колко беше траен....Ех, времена...
Изплакнали са казана с тая вода Grinning
Иска ми се нещо като миналагодишната Rawa- плътно, ароматно, на добра цена и трайно Hug
Ужас. Аз утре очаквам от makeup 25 мл D&G Light blue. Много любим. За пръв път поръчвам от сайта. Имам и други неща в заявката. Да я откажа ли сега и да поръчвам повторно останалите?

# 440
  • София
Cartier Baiser Volé 100 ml ТЕСТЕР - 66.80 лв в Parfimo. Миналата седмица взех за подарък от Венера 30 мл за 63лв Worried
Е не, колебаех се между 2 парфюма, утре чакам мостра от другия, но няма как- веднага го цъкнах на тази цена Картие-то. Ако другият много ми хареса... Колкото повече, толкова повече. Joy

# 441
По памет най-ниска цена за Elie Saab Royal  тестер от parfimo.bg  55лв. без доставката.

# 442
Моите и двата Ели Сааб - роял и ле парфюм бяха около 60лв, купувани на сляпо, и най-добрите ми попадения до момента.

# 443
Не, че нещо, но си осигурихме повторно надуване на цената на Роял с тези коментари😀

И за да не е спам, моля, някой ако види в читав сайт Elie Saab Cuir Patchouli да пише!

# 444
  • Бургас
Ето на, попитах за един парфюм, а още днес отстрелях съвсем друг. Та, изгърмях Либре 30 мл от нотино. Миналата седмица беше 83 лв, което е най-ниската цена на която съм го виждала. Имах и някакъв персонален код за - 5 лв и ми дойде на цена 78,90 с безплатна доставка. Сега цената е 91 и се притесних, че едва ли ще ми попадне скоро на такава цена и...... предполагам ми влязохте в положение.

# 445
  • Стара Загора
Либре тук е много скъп. Днес приятелка, която живее във Франция си е взела 90 мл за 60,90 евро. Но в Андора където ходят си купува направо без пари такива съкровища. И аз го гледам, но 120 кинта за 30 мл ще ме прощават. На Заг варианта ме устройва идеално. Grinning

# 446
Либре го имаше в Make-up преди ден-два на прилична цена, аз го бях купила от Dolce, тестер за 148 /не ме бийте, в началото не го харесвах, но мила парфюмна фея от форума ми прати за беля мостра и... аз като наркоман, все си я душих и мислих, и пак душих, и пак мислих, и така ми влезе под кожичката, че не издържах /толкова пари за аромат "на чисто" бях се зарекла, че няма да дам, ама на - дадох! Joy/

# 447
Много съм доволна аз от отстреляното Libre в Нотино. После получих 50-ца подарък, та има да му се радвам... 😃 За Франция не мога да се съглася, че парфюмите са много евтини. Да има разни малки магазинчета и сайтове подобни на олх, но за французите е въпрос на достойнство и наслада да влезнат и пазарят в бутик!!! Вижте цените във френската Sephora или Nocibé!
Скрит текст:
[\spoiler]

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 23:33 от Ellinor*

# 448
  • Бургас
Ellinor*, Ехаааааа....

# 449
  • Стара Загора
За тези пари и аз бих го грабнала. Simple Smile

За френските магазини си права. Момичето ми го казва същото, че при тях заради културата която имат са надути цените. Но специално за Андора ми е говорила, че са освободени от данъци и затова е доста тънко. Цигари и алкохол са по-евтини...

Общи условия

Активация на акаунт