Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 448
  • 759
  •   2
Отговори
# 450
  • Пловдив
Някой връщал ли е парфюм на Парфюми-шоп да ми каже как става, защото се свързах с тях, те ми казаха да го изпратя в гр.Гълъбово с наложен платеж, а такъв адрес не виждам на сайта?
Да си повторя въпроса.

# 451
Някой връщал ли е парфюм на Парфюми-шоп да ми каже как става, защото се свързах с тях, те ми казаха да го изпратя в гр.Гълъбово с наложен платеж, а такъв адрес не виждам на сайта?
Да си повторя въпроса.

Не ми се е налагало да връщам, но наскоро получих поръчка от тях и ми беше направило впечатление, че идва от адрес в Гълъбово. Та, сигурно там им е склада и гара-разпределителна. Поискайте им точен адрес за връщането.

# 452
Връщала съм, но отдавна. Не помня адреса, но беше в Гълъбово. Не помня и куриера кой беше. Едва ли има много офиси и на двете куриерски фирми в такова градче. Вероятно адресът е на бланката, с която са ти пратили парфюма, ако не си я изхвърлила. Не ти помогнах особено, но едно обаждане до тях утре, ще ти отговори на въпроса.

# 453
  • Пловдив
Аз имам точния адрес, просто ми стана чудно, че никъде в сайта не е обявен. Също ми казаха да го пусна с наложен платеж, а другите сайтове връщат парите по банка. Та затова да се допитам някой дали се е сблъсквал.

# 454
Да си повторя въпроса.

Не ми се е налагало да връщам, но наскоро получих поръчка от тях и ми беше направило впечатление, че идва от адрес в Гълъбово. Та, сигурно там им е склада и гара-разпределителна. Поискайте им точен адрес за връщането.

Да, адресът е в Гълъбово, по спомен офисът/складът е в крайнините на града. Вднъж бях на гости и ме заведоха до там. В гараж на къща се помещава складът/ ако това е склад/, много чисто, подредено, нагледно.

# 455
И аз там съм връщала развален тестер, също ми върнаха парите с наложен платеж, но след разправия се съгласиха да си поемат доставката. Повече не съм пазарувала от сайта, за нещо наистина изгодно бих се прежалила и бих опитала отново, но като цяло подобно арогантно поведение каквото не съм провокирала, а получих, не толерирам. Особено пък при такава конкуренция.

# 456
  • Бургас
Cartier Baiser Volé 100 ml ТЕСТЕР - 66.80 лв в Parfimo. Миналата седмица взех за подарък от Венера 30 мл за 63лв Worried
Е не, колебаех се между 2 парфюма, утре чакам мостра от другия, но няма как- веднага го цъкнах на тази цена Картие-то. Ако другият много ми хареса... Колкото повече, толкова повече. Joy
Ааама как няма да го цъкнеш, цъъък, цъък той си е за цък.Bowtie  Може би и аз ще го цъкна, че отдавна го отлагам.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 10:39 от Bright Crystal

# 457
  • виртуално
Cartier Baiser Volé 100 ml ТЕСТЕР - 66.80 лв в Parfimo. Миналата седмица взех за подарък от Венера 30 мл за 63лв Worried
Е не, колебаех се между 2 парфюма, утре чакам мостра от другия, но няма как- веднага го цъкнах на тази цена Картие-то. Ако другият много ми хареса... Колкото повече, толкова повече. Joy
Ааама как няма да го цънкнеш, цъъък, цъък той си е за цък.Bowtie  Може би и аз ще го цъкна, че отдавна го отлагам.

вече е 83,90

# 458
# 459
  • Стара Загора
Не знам колко е изгоден Мона, но снощи го нямаше 😊

# 460
Аз съм поръчвала. Последния  ми Ланвин тестер беше от там, но нещо аромата нее е траен, а на блотър от магазина го душих поне 2седмици....
А Весачетата поне 2-3 са от там мъжкия Фреш и пак тестери ами нямам оплаквания.

# 461
Интересни намаления в Парфимо. Май ще се поддам 😊 А има ли код, да се чувствам по-щастлива? 😄😄😄

# 462
  • София
Теракота на Герлен в Парфимо, тестер е на 50 лв. Сега го видях.

# 463
  • София
Интересни намаления в Парфимо. Май ще се поддам 😊 А има ли код, да се чувствам по-щастлива? 😄😄😄
savebg6 за поръчки над 120 лв. дава 6 лв. отстъпка.

# 464
Тестер на j'adore in joy е на много добра цена - 99,50лв/100мл. На снимката е без капачка, но нещо не ми се вярва Dior да пуска такива тестери.

Общи условия

Активация на акаунт