Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 366
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • Балчик
Хорааа, видях дъното на Ninfeo mio. И веднага се наградих, тъй като тези дни ще видя дъното и Асqua di gio.
Поръчах си
https://www.parfimo.bg/blumarine-dange-rose-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/
И Роялът на Ели Сааб от Парфюми шоп.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 17:27 от Джемма

# 541
effe, дано се сработи с кожата ти, защото при мен е като препарат за фаянс с аромат на лимон. А мирисът от бутилката е прекрасен. Heart Eyes
. Това за Шалимар ли, тъкмо се чудех дали става за сляпа поръчка?
Да, за него. Лично аз не препоръчвам сляпа поръчка.
е, колко да е сляпа поръчката - момичето явно има представа от шалимар, според мен ще й пасне, щом го мисли толкова:))) когато го взех без проба, бях тествала едп и имах вече суфленцето естествено, бях прочела и тук, като се доверих и на мнения на хора, с които имаме сходни усещания, така че накрая само се уверих колко е хубав и как добре ми ляга:)

# 542
Наистина го мисля много този Шалимар, но по-скоро някой едп. Все още мисленето ми е изкривено и избягвам едт парфюми Grinning. Тествах 2 Шалимара, и двата едп, но не помня кои бяха. Един от тях много ми хареса, може би някое суфле беше, другия изобщо Grinning

# 543
Никакво значение за трайността няма, един парфюм едт или едп е! А Shalimar е вечен и в двата варианта.

# 544
  • София
Dorry88, едно е да имаш представа за Шалимар и друго е да познаваш конкретния. Старата версия на edp е единственият, който харесвах и изпръсках с удоволствие. И суфлето имах, но и той не се разви на кожата ми според очакванията ми и въпреки многото положители отзиви за него. Simple Smile

# 545
Момичета, по темата за Шалимар
Ако видите някъде мист за коса Шалимар, моля споделете.
Много отдавна си го търся, но без успех. :/

# 546
Никакво значение за трайността няма, един парфюм едт или едп е! А Shalimar е вечен и в двата варианта.

Абсолютно съм съгласна! То дори много често едп и едт нямат нищо общо Grinning. Знам, че е така, но въпреки това, ако имам избор, винаги се насочвам към едп.

# 547
Тези дни доста си поносвам суфлето. В жегите ми е супер с него.

Днес получих от makeup този комплект на Hermes  https://makeup.bg/product/404038/ - мисля, че е добра цена за 50 мл. Дойде си хубаво опакован, с празен ход. Самият парфюм  ми напомня Роял на Ели Сааб, ще го разносвам да го видя как ще е в този сезон, защото Роял не мога да го нося точно сега - по-задушлив ми е.

# 548
Суфлето е класика, много го харесвам Blue Heart Но също препоръчвам да се тества преди покупка, защото не е за всеки вкус.

# 549
  • София
Благодаря за Шалимара, поръчах и аз едно решарже на 52лева. Оня ден се кумих на едп-то, но реших да не моря колежките в тая жега

# 550
  • Sofia
На Шалимар харесвам само една лимитирана версия - Si sensuelle.  Наистина много чувствен аромат,  деликатен,  мек и женствен .

Роялът на Ели слаб и аз не купих,  пачулито ме мъчи.

# 551
На Шалимар харесвам само една лимитирана версия - Si sensuelle.  Наистина много чувствен аромат,  деликатен,  мек и женствен .

Роялът на Ели слаб и аз не купих,  пачулито ме мъчи.

И аз не съм купила Рояла на Сааб, дори нямам идея как ухае. Тук при нас не го намирам за тест, а обичам пачули. Карен разпали любопитството ми, ще го търся за тест.

# 552
Аз също го нямам, не страдам от пропуснати ползи, бил ми е в ръцете на възможно най-ниска цена, но не ми е приоритет в момента, въпреки, че харесвам Elie Saab.

# 553
Да похваля Нотино – бърза доставка и отлична комуникация, обслужване и в магазина им. А и колко щастлива бях, че никой не ме преследваше и питаше постоянно какво, що, да ми "помогне" ли, фъщях си и пробвах на спокойствие.

# 554
Попаднах на описание на Densi за Elie Saab Le Parfum Resort Collection и спонтанната покупка, която е направила в Сефора Simple Smile Kovatcheva също е писала за него. Възможно е да наруша затишието, а и цената си заслужава мисля: 90 мл/ 62 лв Ако някой му се радва в този сезон, моля да сподели малко повече 🌷
https://makeup.bg/product/301433/

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 07:19 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт