Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 364
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Няма наличност този парфюм.

# 556
# 557
Не се стърпях и снощи по никое време го взех от make up Simple Smile Явно и след мен още някой е поръчал. Чудя се да задържа ли поръчката?!

# 558
  • София
Аз моя го подарих на сестра ми. Ако си свикнала на силни, гурме или цветни парфюми, този няма да ти се стори нищо особено. За мен беше летен, посредствен парфюм. Като го пробвах преди години, ми беше харесал, но сега просто не го оцених. Сестра ми обаче си го изпръска и каза, че за лятото е идеален.

# 559
Харесвам плътни, гурме аромати. Надявах се този да е моята лятна любов, но май и той ще е по-скоро тип aqua. Благодаря, няма да рискувам. 🌷

# 560
За лятно ефирно гурме бих препоръчала https://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Soleil-55783.html
В жега може да заблуди, че е нетраен, но привечер с 3-4 фъс сложен остава поне 5 часа.

# 561
  • София
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-florale-eau-de-parfum-za-jeni-30-ml/
Почерпих се петъчно MON GUERLAIN FLORALE Eau de Parfum за жени 30 ml /53,30 лв- видя ми се добра цена Money

# 562
  • Чукарландия
Няма наличност този парфюм.
Сега цъкнах - на мен ми го дава наличен:

# 563
  • София
За колко време пеистигат поръчките от Парфимо?

# 564
  • Велико Търново
Около 4-5 дни при мен.

# 565
Аз съм ги чакала и над седмица...

# 566
  • Чукарландия
Как се свързвате с Мейкъп? Не отговарят на дадения телефон. Искам да анулирам поръчка - без да искам поръчах този Ели Сааб, който снимах... 🤣🤣🤣

# 567
  • София
Свързвала съм се с тях посредством посочения в сайта телефон. Не ми се е случвало да не отговарят.

# 568
Не ми вдигат и на мен Мейкъп. Звънях няколко пъти, че искам да връщам един фон дьо тен, дойде течащ, ама нъцки. Всичко останало е наред. Хартия опаковъчна имам от 1 поръчка да опаковам НДК и да остане.

# 569
  • Чукарландия
Свързвала съм се с тях посредством посочения в сайта телефон.
Звъня от 10 минути насам - не вдигат.

Общи условия

Активация на акаунт