Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 370
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мерси, сега видях, че вече е в София, сигурно утре ще си я получа. На 14-ти е направена.

без да искам поръчах този Ели Сааб, който снимах... 🤣🤣🤣
Така ще кажеш Joy

# 571
  • София
Току-що говорих с тях. Попитах за парфюм, който няма наличност. Като нямам поръчка да коригирам. Joy BBeLLa продължавай да звъниш.

# 572
  • Чукарландия

без да искам поръчах този Ели Сааб, който снимах... 🤣🤣🤣
Така ще кажеш Joy

Не така ще кажа, а казвам. 👍
Да, успях да се свържа. Всичко е ок. Браво на MakeUp. Много любезни! 👋

# 573
Мен ми отговориха на имейла даже мейкъп. Бърза реакция и от мен браво!

# 574
  • ново
Поръчах за мен и за подарък на приятелки 3 бр. Mon guerlain edp от 10 мл.
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-eau-de-parfum-za-jeni-10-ml/

# 575
  • София
Много чевръсти този път тия от Парфимо! Innocent
Направих поръка в 12:42:39ч. Сега в 15,30ч имам вече мейл:
Вашата поръчка с номер № 4720537777 е изпратена от нашите централни складове в Чехия към България.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 16:38 от kopche

# 576
Хорааа, видях дъното на Ninfeo mio. И веднага се наградих, тъй като тези дни ще видя дъното и Асqua di gio.
Поръчах си
https://www.parfimo.bg/blumarine-dange-rose-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/
И Роялът на Ели Сааб от Парфюми шоп.

Джемма, драсни като получиш Блумарина. Бутилката е идеална за самоотбрана Smiley

# 577
  • Чукарландия
Kopche, разсмя ме с това "чевръстити"... 😂😂😂

# 578
  • София
Ми, бързам да ги хваля, бе! Laughing

# 579
  • Чукарландия

Да, да! От бързане всички пишем небивалици понякога. 😂
Да не се обидиш!
От тези чевръстити... Да са ти честити! 😉

# 580
  • София

Да, да! От бързане всички пишем небивалици понякога. 😂
Да не се обидиш!
От тези чевръстити... Да са ти честити! 😉
Няма как да се обидя, когато е на място казано! Hug  Забавлявам се със себе си! Smiley
Благодаря! Flowers Hibiscus
Много отдавна исках да си имам Мон Герлен Интенз, но в последствие рязка смяна на курса направих! Прегледах, препрочитах пирамидата отново и реших, че ще се харесаме някак по флорално с Флорала! Laughing А и си спомням, че на летището в Париж през януари тествах Интенза и никаква трайност не изкара върху мен тогава Thinking.
Блазни ме вече мисълта да си отглеждам 30мл-ви бутилчета...Heart Eyes

# 581
Поръчах от Parfimo Boss the scent for her - сет с тоалетно мляко и поръчката вече пътува.

# 582
  • Бургас
Heart Огромни благодарности на parfumi-shop .Поръчка в сряда ,днес вече е при мен https://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Leather-Eau-d … Parfum-55999.html  Sunglasses Отлично обслужване и опаковане!!!

# 583
И от Елинор са много чевръстити 😁Днес поръчах една дългоочаквана прелест и вече пътува към мен.Интуицията ми подсказва, че това ще е следващата ми голяма любов след Sunshine .Тръпна в очакване-не знам как ще спя тази нощ.От превъзбуда измих всички прозорци вкъщи, пуснах прахосмукачка....абе нетърпението и очакването и мен ме правят чевръстита.😁Хареса ми този израз, нека си създаваме настроение 🍀🍀🍀

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 20:35 от macadamia

# 584
  • Стара Загора
Тази тема е заразна 😏😁
От зимата го мисля, когато го пробвах и днес цял ден се усуквам....ами забърсах го, за тази цена. Писах им да ме уведомят преди да изпратят, ако е без капачка.

Преди бяхте споделили за комплект в емаг с 50 мл, но не сте написали цена да сравня и се примирих с този. Нищо че много ме задушават тези големи опаковки, като дамаджани са ми! Но за тази цена не си струва малка. 😁
Рояла и него харесах като тествах, обаче засега си трая. Както и за синия Resort. Не събрах смелост за поръчка. Grinning

Видях изгоден Kenzo Eau de Lumière, но не го познавам и пасувах. А и този месец се олях.

Копче да спре да изкушава. Нямам нито един Мон, та.... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт