Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 251
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Essential к-т 50 мл + Лосион за тяло, 75 мл + Душ гел, 75 мл от emag ми е излезнал 66,98 лв с доставката.

# 586
  • Стара Загора
Уау, страхотна цена! Като се има предвид, че върви около 110 лв на повечето места 50 мл... Hug

# 587
  • Бургас
Тръпна в очакване-не знам как ще спя тази нощ.От превъзбуда измих всички прозорци вкъщи, пуснах прахосмукачка....абе нетърпението и очакването и мен ме правят чевръстита.😁
Мини през нас докато още не си го получила. А? От мен - приятна компания в замяна

Аз пък за рекордно кратко време си получих Либре от Нотино. Обикновено ги получавам за 5-7 дни.

Последните ми парфюмни покупки са все по 30 мл. Бих купила по-голяма разфасовка само ако е на супер, ама супер цена... Нямат изхарчване тези парфюми. Видях едно дъно миналата седмица, но от този парфюм имам още един цял флакон 100 мл..........

# 588
Тия дни търсих Rochas Byzance 2019 в по-малка разфасовка, но нещо хич го няма, да не е лимитка нещо? Гледах го в Дъглас и му се чудех, но цената, дори с 20% намаление е 20лв отгоре на това, което е бил през март... 🤔
За сметка на това отстрелях едно Ести  Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, носи ми се някаква плажна идилия, дано съм уцелила фланкъра

# 589
Тия дни търсих Rochas Byzance 2019 в по-малка разфасовка, но нещо хич го няма, да не е лимитка нещо? Гледах го в Дъглас и му се чудех, но цената, дори с 20% намаление е 20лв отгоре на това, което е бил през март... 🤔

Допреди седмица беше наличен в Dolce.bg,  но тестер 90 мл,  беше около 80 лв, което е  отлична цена.
Март го купих от Дъглас, по спомен  около 85 - 86лв за 60 мл.

# 590
Да, а сега е 80лв за 40мл. с 20% намаление... 😂😂- бил е 60лв  преди няколко месеца... 90мл хич не ми трябват, адски много ми е.

# 591
Да се похваля с първата есенно-зимна придобивка за този сезон Grinning - Zadig & VoltaireThis Is Her от Венера. Малко не е като за леля на моята възраст, но пени се не пени, ще го пръскам!

# 592
В Дъглъс

# 593
Не важи, обаче, за Ординари. Аз за тях се засилих Grinning

# 594
Става безплатна, ако си добавиш продукт с БД.

# 595
Не става, на следващ етап начислява 4 лв щом има продукти на The Ordinary. Само взимане на място е с 0.00 лв доставка.

# 596
Излагат се Дъглъс, хем на всички ама не съвсем..

Аз друго да питам, дали може да се комбинират кода notino с тези ,които са бонус за деня? Някой пробвал ли е, че ще пускам поръчка от Нотино и се замислих дали ще стане, ако на някой му даде такъв код,ще се радвам да сподели 🤗

# 597
Става.
Ето каква е крайната сума за плащане на серума на ординари и спиралата на есенс

# 598
Излагат се Дъглъс, хем на всички ама не съвсем..

Аз друго да питам, дали може да се комбинират кода notino с тези ,които са бонус за деня? Някой пробвал ли е, че ще пускам поръчка от Нотино и се замислих дали ще стане, ако на някой му даде такъв код,ще се радвам да сподели 🤗
Аз съм пробвала да използвам два кода, но не ми се получи. Grinning
В понеделник си чакам поръчката от Парфимо. Доста се забавиха този път, 10 календарни дни, пуснах я в събота сутринта, но я обработиха едва в четвъртък. Поне успях в последния момент да я коригирам и да добавя още няколко продукта. Та, всяко зло за добро. Simple Smile

# 599
Ми, не, не става! До офис на Еконт начислява 4 лв!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт