Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 238
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Аз се връщам от разходка в Бютизон. Тествах доста, но категорично искам новия Montblanc Signature. Не е от най-наситените и трайни, но много ме грабна.
Който не обича сладките и пудрени ванилови аромати, този е трепач! Няма развитие и е монотонен, но много красив, нежен, млечен и копринен. Разкош!
Няма нищо общо с This is Her на Задиг.

Пипереното Туили добре че не го отстрелях на сляпо. Първите минути сочен и тръпчив, после остана един сух пипер с муск, супер скучен и сякаш се бях напръскала със застоял и изветрял парфюм. Ужас! Язък за хубавата опаковка. Та Ермес ли е, пробвайте! На кожа и не веднъж. Не се мамете от ниските цени, освен ако не се доверявате на чужд нос. Blush

Новата Granada Salvia много свежа и приятна, но буквално след час нямаше никой! Изумена съм. Orange Soleia я пробвах преди месец и категорично издържа над 4 часа. Сега от топлото ли е не знам, но се разочаровах. Пасифлора е страхотна, който обича passion fruit. Обаче си е монотонен и чист, като кристално и свежо страстниче. Сочен без да е сладък, лепнещ и с beachy звучене. В началото беше ярък, сега след 2 часа пак едва се усеща. Close

Новата Omnia Citrine и тя доста свежа, но нищо уау. Носи същото настроение като Paraiba, по-свежа и цитрусова е. Няма ги сладките тропически плодове. Ако искате вкусни ананаси и манго, Paraiba. Видях в гет намаление, понеже го коментирате последните дни.

Dolce Shine е близък до Омнията Цитрин, но е по-цветна отколкото цитрусова. Ако имате единия, не ви е нужен другия. И него са го заредили в get.bg

Хубави аромати, но направени да се харесват от раз. Без характер, развитие и интересни нотки. За млади момичета и дами.

Аз се убедих, че трябва да си взема Mon Guerlain EDP за зимата. Спах и си трах като бяха без пари в нотино, сега ще се ръся. Bloom of Rose EDP ми хареса, обаче и той след час изфиряса. Не го очаквах. Но пък много добре ми легна Florale и мисля да си купя.

Новия Dior Miss N'roses e толкова слаб, че розовите води ухаят повече. На българска фирма да си взема, 100 пъти по-добре. Толкова разводнен и никакъв, не можах да усетя нищо. Frowning1 За тази цена, на която се продава.... е просто престъпление. Взимайте си Fleur musk на Нарцисо и се кефете. Blush Диор се излагат.

# 616
  • София
Редактирам се. Минаха 2 часа и няма почти никой. По принцип ми държи 5ч този парфюм. Онзи ден се пръсках с него, но купен от Нотино.

Ще си го пръскам, защото шишето е окей и няма да го върнат само на база "обоняние", но малко съжалявам, че се изкуших да поръчам от там заради цената.

Не ме заливайтe с wall of text-ове как имате по 238 парфюма от Парфимо и всички са читави. Не ме вълнува, споделям своите впечатления на човек, повтарящ парфюми и можещ да прецени по нос какво и що. Живи и здрави.

# 617
  • София
Момичета, моля за съвет!
Тъй като сериозно изоставам с новостите в парфюмерията, едва преди дни реших, че искам Valentino Donna Noir Absolu https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Donna-No … Absolu-46420.html, но го няма в нито един български сайт и магазин. Бил е наличен последно април тази година. Въпросът ми към вас е:  Има ли смисъл да го чакам да се появи или да поръчвам от чужбина? Там, разбира се, цената е по-висока и не зная колко ще ми стъпи доставката, но кеф цена няма Wink
И възможно ли е да е спрян от производство и повече никога да не се намери?
Съветите ви ще бъдат много ценни за мен. Благодаря!

# 618
  • Стара Загора
Някой го разменяше, сякаш беше macadamia Thinking и може да я питаш да вземеш нейния. Simple Smile

Чудя се на Рояла сега, казахте че уж са с капачки тестерите, но в някои сайтове на снимки точно той е без. Та дали наистина са така или? Rolling Eyes

# 619
  • София
Всички Рояли са с капачка от Парфимо.

# 620
Вчера в Спиди пред мен едно момиче получи Erba Pura и плати 90 и няколко лв, защото от банкнота 100 и върнаха нещо. Попитах този ли е парфюма, тя даже си пръсна на ръката и го помирисах. Беше щастлива, каза: как ще им дам 400 и кусур лева, тия луди ли са! Сърце не ми даде да ѝ кажа какво върло менте си е купила и ѝ пожелах да му се радва! На бутилка и на кутия докаран от далече, но от близо... Беше в такава бутилка

# 621
Азалия, за много неща има една приказка - "Неведоми са пътищата..."

Има разлика да се каже това, което е изрекла госпожицата - взела скъпо менте (не й съчувствам никак за глупостта и неинформираността ), и ние, недаващи retail цената за един и същ оригинален продукт на молове и парфюмерии, а купуващи онлайн с реални 15-25%, даже си спомняме и 30% дискаунти. Wink

Парфюмите са само брънка от ставащото в "приел-предал", "купил-платил" и т.н. търговски съглашения във всички браншове.

# 622
# 623
  • Варна
https://parfium.bg/
Момичета парфюмите в този сайт наред ли са? Не го видях на първа страница🙄
От няколко години купувам само от парфимо.бг и нотино.
Има мъжки диор на изгодна цена и се изкушавам да поръчам

# 624
Момичета и момчета , дайте идея за подарък за мъж , марката трябва да е над среден клас до 100 лв / в смисъл без Азаро , Трусарди , Варватос и рр./

# 625
Момичета и момчета , дайте идея за подарък за мъж , марката трябва да е над среден клас до 100 лв / в смисъл без Азаро , Трусарди , Варватос и рр./
YSL Y EDT 60 мл е под 100 лв. в Нотино в момента. Мъжката част от семейството са му фенове. С добра трайност е при тях.
Бих го определила като свеж, някак въздушен, ненатрапчив и лесен за харесване.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 12:11 от Light Beam

# 626
Не знам предпочитанията на получателя, но ще предложа Dolce & Gabbana The One EDP - класен парфюм, който би се харесал на всеки.

https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/dolce-gabbana-the-one-eau- … -parfum.html#1274 - код JULY за 6% отстъпка

# 627
Отвизи за този сайт - цените нормални ли са , не съм пазарувала нищо много време и загубих представа кое колко трябва да е

https://www.parfumier.bg/?fbclid=IwAR29SGfpo_AgonS1cCAO-rNsaTQcV … rF9owTBidnGMIfCvE

# 628
Кечър, при мен Baiser Fou Cartier е също нетраен, ако те успокоява това де. Като цяло партидите на всички парфюми от последните години сякаш са доста по-тихи и скромни в излъчване и трайност в сравнение с по-старите им издания. Поне аз имам такива наблюдения.

# 629
  • София
Базила, ти ли си Stuck Out Tongue

Baiser Volé взех аз. Baiser Fou знам, че е като невидим воал. Ама като се напръсках на другата ръка с друг парфюм, после започнах да го усещам пак след 3-4ч. Абе, ще си го пръскам, може и да е читав. Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт