Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 232
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета и момчета , дайте идея за подарък за мъж , марката трябва да е над среден клас до 100 лв / в смисъл без Азаро , Трусарди , Варватос и рр./

https://elinor.bg/product/cartier-lenvol-de-cartier-ltd

С код съвсем става чудесен избор. Simple Smile

# 631
Базила, ти ли си Stuck Out Tongue

Baiser Volé взех аз. Baiser Fou знам, че е като невидим воал. Ама като се напръсках на другата ръка с друг парфюм, после започнах да го усещам пак след 3-4ч. Абе, ще си го пръскам, може и да е читав. Laughing.
Baiser Vole-то е много воднисто като атомат. Аз го предпочитам за пролетта, лятото някак ми се губи, не знам защо. Като се напръскам, обаче, обилно и на хидратирана кожа трае доста. Но стои близо до кожата.

# 632
Много харесвам напоследък на мъж Диор souvage, не знам цените обаче.   Иначе на Армани също са ми фаворити.

# 633
  • Бургас
Явно пускат Картие на промоции,.........................
Много се надявам да си права.Искам още няколко неща на Картие и ако се появят нa добра цена би било супер.
Аз имам Тестер на целувката от реален магазин и също не мога да кажа, че е много траен. Отдавам го на жегата.

# 634
Момичета и момчета , дайте идея за подарък за мъж , марката трябва да е над среден клас до 100 лв / в смисъл без Азаро , Трусарди , Варватос и рр./
Този YSL ме беше впечатли много приятно на проби, с кода за 6% става още по-изгоден. Хем сега му е сезона, макар да не е стриктно летен. Свеж, вкусен, игрива лавандула и една идея акватичен (но не е банално и буквално акватик) https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/ysl-l-homme-cologne-bleue-b-o.html#1025

Редактирам се: в парфюми шоп е без опаковка, но го има и в нотино, в makeup обаче е най-изгоден https://makeup.bg/product/367224/#/option/777632/

# 635
Някакви мнения за senso.bg? 🧐

# 636
Не знам предпочитанията на получателя, но ще предложа Dolce & Gabbana The One EDP - класен парфюм, който би се харесал на всеки.

https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/dolce-gabbana-the-one-eau- … -parfum.html#1274 - код JULY за 6% отстъпка

Ето още едно предложение на същия, в комплект - парфюмът е 100 мл с део стик - https://elinor.bg/product/dolce-gabbana-the-one-for-men
Кодът за отстъпка е june - 15 % от стойността на поръчката. BlushBlush

# 637
# 638
Гледам разнородни парфюми предлагате за различни сезони. Mr. Green

The One ще си остане класика. Ако човекът не е навътре в парфюмното хоби, е един от първите задължителни, като увод. EDT-то ми беше сигничър 5-7 г., като съм минавал през всички лимитки, и какво ли не.
Аз лично харесвам най-първият EDT най-много. Става целогодишно, дори лятото.

Питащата да каже за този сезон ли иска, за близлите 2-3 месеца преди захлаждането, или по принцип нещо хубаво до в бюджета? Joy

Айде от мен едно фаворитче, което есента ще си взема и разнасям с много кеф, не е за жегите, но може би за прохладните вечери, и като се спусне слънцето. Също сякаш няма да става сега за идните августовски жеги, макар и вечери, но не знам, не съм го тествал.

Armani Code Absolu

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 14:55 от FragranceFanatic

# 639
Един тъп въпрос. Като затворя сайта на Парфимо и после вляза пак,кошницата ми се изпразва. идеи защо е така?

# 640
  • София
И аз съм за Л'енвол. Страхотно стои на мъж.
Диорът не е в тази ценова категория.

# 641
  • Балчик
Един тъп въпрос. Като затворя сайта на Парфимо и после вляза пак,кошницата ми се изпразва. идеи защо е така?
Влез си в профила. Тогава слагай в кошницата и в любими. При следващо влизане пак трябва да се логнеш, за да ги виждаш. Поне при мен е така, не ме запомня, само в Парфимо. С другите сайтове нямам този проблем.

# 642
Благодаря за предложенията! Сега ще ги чета и във Фрагрантика.
YSL Y, D&G Mugler като имена ще го впечатлят .Какво ще кажете за YSL La nuit de l home intense ?
Разглеждам комплекти на Версаче,  Бърбъри мен и Индиго, някои от Бос-овете..или Армани.
Диор Home Sport влиза в лимита..
Предпочитам да е нещо за настоящия сезон , рождения ден е след 3 дни.., но и трайно да е. По въпроса за колко е в материята - не е познавач кой знае какъв , трябва да е известен и скъп бранд , имам предвид Армани, Диор , Герлан и подобни..Ако е Бърбъри или Бос поне комплект ще купя..

# 643
Тогава взимай нещо от брандовете, които ще го впечатлят и се вписва в бюджета ти.  Човекът явно държи на марка, а не толкова на аромат.
Мюлера е на страхотна цена, безплатна доставка от мейк ъп.

# 644
Вчера пуснах поръчка от Нотино,те още не са я разгледали, въпроса ми е  как мога да добавя продукт към тази поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт