Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 195
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Не знам. Пише се отделно. Не е трудно. Мерси.
makeup.bg коректна обратна връзка и реакция.

# 721
  • Стара Загора
Момичета, може ли някоя от вас която си е поръчала синия Е. Сааб Резорт от 2015-та в опаковка от 90 мл да претегли колко тежи с капачката и по възможност с картонена опаковка?

Поръчах го, не издържах, но при потвърждението ми казаха че не знаели дали е с капачка тестера (идвали запечатани) и ако го отворя да видя, не мога да го върна.

# 722
Ивче, според мен нямаш повод за притеснение, всички Ели Сааб тестери идват с капачки - имам 4 различни, и както бях писала преди време, единият ми тестер дойде дори с целофан! Аз се чудя на много от тестерите в Мейкъп, за които съм сигурна, че са с капачки, а ги пишат "без". Едва ли производителят на едни партиди слага, на други не. А някой специално да си играе да отваря кутиите и да маха капачки, защо би го правил?!? Не виждам причина, още по-малко логика... Thinking

# 723
  • BG-DE
И на мен ми е много странно това с тестерите на Makeup, обозначават с и без капачка дори такива, които по-принцип нямат махаща се капачка като Quatre Boucheron 🤔

# 724
  • Стара Загора
Разграбиха се като топъл хляб Флоралите. Grinning

# 725
На мен Флорал ми е единственият парфюм, който съм изпръскала и купила повторно в последните няколко години, и фаворит от всички Мон, разбира се Grinning

# 726
Здравейте
днес си поръчах
Rochas Byzance 2019 Eau de Parfum 90ml тестер
(Благодаря за ревюто на densi в блога) дано е добра покупка на сляпо, страхотна бутилка
и дълго чакания от мен Van Cleef & Arpels Bois d'Amande тестер
А познавате ли го този Van cleef & Arpels bois d 'Amande? Харесвам серията и ревюто на Денси, но не съм го тествала още.

# 727
Bois d 'Amande от къде?

# 728
# 729
Сърдечно благодаря!!!!

# 730
Направо се разорих покрай тези намаления..
От Парфимо и аз си купих Флоралето.. то за тази цена как да не го вземеш (68лв).
Взех и две двайсетачки на Chloe - Nomade и Chloe Fleur - бяха за по 30 лева (Nomade беше 36) и не можах да устоя, слаб ми е ангелът Grinning
И основната причина за поръчката ми беше, че трябваше да купя подарък - взех Montale Dark Purple, който съм почти сигурна, че ще бъде харесан (той беше 104лв за 100мл). Момичето не е много запознато с парфюмите и не харесва някакви по-странни аромати, обича секси парфюми, така че мисля, че този е много добър за нея. За мен е секси без да е сладникав и натрапчив.

# 731
  • Стара Загора
Номад и аз го исках, но скоро беше 31 лв. А вчера стигна дори 41 и се отказах. Ще го взема на някакъв етап, но на тази цена не. Love story Eau sensuelle съм си купувала миналата есен за 22 лв. От тогава не съм го виждала на тази цена.

Тази тема е ужасна! Grinning

# 732
  • Бургас
Здравейте
днес си поръчах
(Благодаря за ревюто на densi в блога) дано е добра покупка на сляпо, страхотна бутилка
А познавате ли го този Van cleef & Arpels bois d 'Amande? Харесвам серията и ревюто на Денси, но не съм го тествала още.
Да, и не е изобщо мой тип.Ухае на скъпа дървесина и въпреки че е доста добре сглобен ми е далечен и препоръчвам да се пробва.

# 733
Здравейте, поръчах си JIMMY CHOO JIMMY CHOO, тестер от parfimo за 37 лв Hushed , и Paco Rabanne - Olympea,  пак тестер за 86 лв. И двата парфюма не съм ги виждала на такава цена Laughing , миналата година си бях поръчала от dolce , тестер на Olympea и беше 96 лв, та съм много щастлива от попаденията Smile

# 734
Здравейте
днес си поръчах
Да, и не е изобщо мой тип.Ухае на скъпа дървесина и въпреки че е доста добре сглобен ми е далечен и препоръчвам да се пробва.

Аз също бях с големи очаквания към него, но нещо ми натяга в повече, не съм сигурна от кое е. Не е лош иначе, но не бих го взела. За разлика от Bois Doré - него само чакам да се появи в Парфимо и си го взимам, защото по другите сайтове е по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт