Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 169
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Ааа, ясно! Да, аз също имам този в плътно мат червеното стъкло, купуван преди 3-4 години, а го знам в този вид и отпреди това и се зачудих на този в прозрачната опаковка. Приятелка наскоро ми каза, че щяла да излиза нова версия (този, който имаме май е спрян), та си помислих да не е това "новото" му лице. Не знам дали е истина, де, дали ще го има пак..Аз явно имам новия поразреден вариант тогава. Много ми е любим, макар да не познавам предишната версия.

# 751
Оф, тия са много зле- Парфюми шоп нет. Не ми върви с тях явно. Червения Ревен на Ерме го има, ама всъщност го няма...🙄
Ломбре-то е на 120 лв., но всъщност е неналично...🤔
Сложих ревена с бърза поръчка и чакам обаждане утре, да кажат, че е изчерпан и да ги питам кой им поддържа наличностите в сайта...
Роял и Есеншъл на Ели Сааб са на хубави цени, ако изобщо са налични.
Благодаря за инфото за намалението. Аз ги получавам на следващия ден.

# 752
Аз имах точно този червен чай в прозрачна бутилка преди повече от 6-7год не помня вече,тогава по същото време приятелка имаше в плътното червено шише и ми разправяше,че моя бил ЕДТ а нейния ЕДП. Та незнам кое е ново и кое старо. Моя си имаше трайност над 8ч,сутрин се пръсках и до края на работия ден си го усещах. Сега май се изкушавам да си го припомня...

# 753
Много е хубав, но 8 часа.... абсурд (в мат червеното). Но като си има голям буркан човек, може да полива смело 😁

# 754
Много е хубав, но 8 часа.... абсурд (в мат червеното). Но като си има голям буркан човек, може да полива смело 😁
Моя тогава помня ,че го взех от гет.бг не съм се сещала за него и сега как ми вкара мухата😏 не съм го търсила из сайтовете.
От този парфюми шоп нет не съм поръчвала, гледам доставят със Спиди но само до адрес ли? Искам до офис.

# 755
tuali, да, полски са, затова са ми толкова скъпи Simple Smile. Израстнах с тях и по онова време бяха номер 1. Даже не знаех, че още ги има, докато не ги видях в makeup.
има ги и в parfumsbg, честно казано, и аз се подведоха по суперлативите за Руби, но за да не огорчавам привържениците му, ще замълча:) но се радвам, че се запознах с него, поне да имам собствено мнение, знам, че често има страхотни бюджетни попадения, на които ако им лепнеш друг етикет просто им отива, но за този се чудя дали изобщо си оправдава цената от десетина лева:)))

Разгледах Pani Walewska в parfumsbg и видях, че там има Chic. Той е в същото шише като Ruby, но е съвсем различен парфюм. Може би е пуснат след като Ruby е спрян, не знам. Даже fragrantica ги бърка. Ако имаш него, значи не е Ruby Simple Smile.

# 756
Моя тогава помня ,че го взех от гет.бг не съм се сещала за него и сега как ми вкара мухата😏 не съм го търсила из сайтовете.
От този парфюми шоп нет не съм поръчвала, гледам доставят със Спиди но само до адрес ли? Искам до офис.

Ами сигурно може, като не си на адреса в момента, го пренасочват към офис. Мен често ми се случва така

# 757
Момичета, нямам спомен дали сме обсъждали testerbg.com, имате ли опит с поръчките от там? Blue Heart

# 758
# 759

Общи условия

Активация на акаунт